Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Γιατί υπάρχει ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ των ΚΑΡΚΙΝΩΝ τώρα με τα ΕΜΒΟΛΙΑ;;; ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ»

 

Τι αναφέρει ο Christian Perronne, Καθηγητής Λοιμωξιολογίας της Γαλλίας και τι συμβαίνει στην πράξη.

Ο κορυφαίος Καθηγητής Λοιμωξιολογίας της Γαλλίας, ο οποίος μάλιστα επί 15ετία ήταν ο υπεύθυνος εμβολιαστικής της πολιτικής της χώρας, Christian Perronne δηλώνει, επικαλούμενος στοιχεία και μαρτυρίες, πως, την εποχή του COVID και των εμβολίων, υπάρχει αύξηση εμφάνισης καρκίνων!!!

Μάλιστα μιλάει για τριπλασιασμό τους!

«Βλέπουμε όλες αυτές τις μαρτυρίες ογκολόγων από ολόκληρο τον πλανήτη που λένε ”Παρατηρώ μια εκτόξευση των καρκίνων”! Αυτά είναι στοιχεία.

Έχω φίλους ακτινολόγους που λένε ”Έναν τέτοιο καρκίνο, έβλεπα έναν τη βδομάδα και τώρα βλέπω τρεις την ημέρα τους τελευταίους μήνες!!!!

Όλα αυτά δε λέω ότι ισχύουν όλα. Πρέπει να επαληθευτούν. Αλλά αφού πρακτικά προκύπτει ότι δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη στατιστική πάνω σ’ αυτό ώστε να πούμε ”Α, όχι, αυτά είναι ανοησίες”, αυτό είναι εντούτοις πολύ ανησυχητικό», σημειώνει μεταξύ άλλων!!!


 
 

Πρόσφατα είδαμε την ιστορία του διάσημου τραγουδιστή, Γιώργου Δασκαλάκη, ο οποίος δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο.

Tον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Γολγοθά που τραβάει και σε μια στιγμή σημείωσε:

«Είναι δύσκολο όλο αυτό! Θα κάνω μια εισαγωγή πως ξεκίνησε όλο αυτό και μάθαμε αυτό που έχω! Από τον Απρίλιο ήδη δεν ένιωθα καλά, είχα ατονίες! Είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία»!

Το στούντιο «πάγωσε» και κανείς δεν υπερασπίστηκε τα εμβόλια, βλέποντας τον τραγουδιστή σε αυτή την κατάσταση!

Δείτε:


 
 

Όπως είχε δηλώσει και ο παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole,:

Απευθύνθηκα, έπειτα, στον Harvey Risch, τον παγκοσμίου φήμης επιδημιολόγο, και μου είπε: ”Λοιπόν, γνωρίζεις πως μετά από ένα εμβόλιο ή μια θεραπεία συνήθως χρειάζονται 5-10 χρόνια μέχρι να δούμε αυτά τα σήματα” και του απάντησα ”Ναι. Συνήθως θα ήταν τόσο. Αλλά όταν έχουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει (σ.σ. εμβόλιο) ποτέ πριν και το οποίο ξαφνικά καταστέλλει έναν απ’ αυτούς τους υποδοχείς που είναι λίαν υπεύθυνος να διατηρεί τους καρκίνους υπό έλεγχο, θα ‘ταν πολύ εξηγήσιμο το γιατί κάτι που ήταν αδρανές, ξαφνικά ξυπνάει!”

Σε μερικούς απ’ αυτούς τους ασθενείς βλέπουμε ανεξήγητους καρκίνους σε πραγματικά ασυνήθιστες ηλικίες που είναι πραγματικά καρκίνοι σε βαθιά στρώματα και πραγματικά επιθετικοί καρκίνοι σε σύγκριση μ’ αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο εργαστήριο».

scr

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου