Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δρ. ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ (ΙΑΠΩΝΙΑ): "Είστε ηλίθιοι. Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς” (ΒΙΝΤΕΟ)


Ειδικός σε θέματα ασθενειών κατακεραυνώνει το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας: Να σταματήσει η εκστρατεία εμβολιασμού και να διερευνηθούν όλες οι βλάβες από τον εμβολιασμό
 

"Πιστεύεται ότι έχει προκληθεί εκτεταμένη βλάβη, η οποία ανέρχεται σε δισεκατομμύρια ζωές που μπορεί να κινδυνεύουν", λέει ο καθηγητής Μασανόρι Φουκουσίμα [Masanori Fukushima] 

_______________________________

Το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας δέχτηκε μεγάλη κριτική επειδή αρνήθηκε να σταματήσει την προώθηση του εμβολίου κόβιντ και κλήθηκε να διερευνήσει περαιτέρω τις πολλές καταγεγραμμένες ανεπιθύμητες ενέργειες και τους θανάτους που προήλθαν από το εμβόλιο.

Ο Δρ. Μασανόρι Φουκουσίμα [Masanori Fukushima], ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο με 25ετή εμπειρία ως ειδικός σε θέματα λοιμωδών νοσημάτων, προειδοποίησε το Υπουργείο ότι η κυβέρνηση πρέπει να διεξάγει μια "κατάλληλη έρευνα" σχετικά με τις βλαβερές παρενέργειες του εμβολίου κόβιντ.

"Έχει θεωρηθεί ότι έχει συμβεί εκτεταμένη βλάβη, η οποία ξεπερνά τα δισεκατομμύρια ζωές που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο", δήλωσε ο Φουκουσίμα στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης την περασμένη εβδομάδα.

Όταν ένας αξιωματούχος του Υπουργείου προσπάθησε να πάρει τον λόγο, ο Φουκουσίμα τον έκοψε και τους κατηγόρησε ότι "προσπαθούν να καταστρέψουν στοιχεία".

"Κάντε το σωστό, αλλιώς θα έχετε μόνο μια ποινική αγωγή. Φτάνει πια", είπε ο Φουκουσίμα, προσθέτοντας ότι κανείς δεν θα "πειστεί" από τις "μαλακίες" τους.

"Δεν είναι δυνατόν να μην έχετε κανέναν τρόπο να το αξιολογήσετε", είπε. "Αυτό που χρειάζεστε, από κλινικής άποψης, είναι να εξετάσετε σωστά τα ιατρικά αρχεία, να εξετάσετε τα δεδομένα και να το κάνετε σωστά και προσεκτικά, μία περίπτωση τη φορά".

"Λέω ότι πρέπει να εξετάσετε τα ιατρικά αρχεία και να κάνετε μια σωστή έρευνα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό. Σταματήστε την κακή επιστήμη και κάντε τη σωστή επιστήμη".

Αξιωματούχος του Υπουργείου Υγείας: "Μάλιστα κύριε, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κάνουμε".

Αυτή η διαβεβαίωση δεν έπεισε τη Φουκουσίμα.

"Ηλίθιε! Φτάνει πια", είπε. "Έχετε τόσους πολλούς ανθρώπους εδώ, αλλά δεν καταφέρνετε τίποτα. Οι νομοθέτες ήρθαν επίσης μέχρι εδώ. Δεν μπορείτε να επαναλάβετε αυτού του είδους τα πράγματα. Θα έπρεπε να είχατε ξεκινήσει από την αρχή με ένα σωστό επιστημονικό πλάνο".

Ο καθηγητής σημείωσε ότι η συντριπτική πλειονότητα των υπουργών Υγείας δεν έχουν καν κάνει το εμβόλιο COVID, παρά το γεγονός ότι το επιβάλλουν σε όλη τη χώρα.

"Οι άνθρωποι κάνουν ήδη έρευνες σε όλο τον κόσμο", συνέχισε. "Το κύρος της Ιαπωνίας διακυβεύεται. Έχετε εμβολιάσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Και όμως, μόνο το 10% των μελών του Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, που είναι ηγετικά μέλη της εκστρατείας για το εμβόλιο, έχουν εμβολιαστεί. Πρόκειται για ένα γαμημένο ανέκδοτο;"

Ο Φουκουσίμα συνέχισε να επισημαίνει τις διάφορες ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου κόβιντ που έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων καρδιαγγειακών και νευρολογικών παρενεργειών.

Και κάτι άλλο, μετά τη λήψη του εμβολίου, οι μισοί από τους θανάτους οφείλονταν μεταξύ των άλλων αιτιών θανάτου σε επιπτώσεις στα νεύρα και την καρδιά. Καταλαβαίνετε, σωστά; Και κάνοντας όλα αυτά τα χαζά πράγματα με τη συγκέντρωση ανίκανων επιστημόνων, αγνοώντας εντελώς την επιστήμη και την ιατρική.

Ο Φουκουσίμα προειδοποίησε επίσης το Υπουργείο Υγείας για την παρουσία νανοσωματιδίων στα εμβόλια COVID που προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Κινδυνεύουν χιλιάδες και δεκάδες χιλιάδες ζωές. Δεν έχουμε ιδέα για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες αυτού του εμβολίου. Τα νανοσωματίδια, που λαμβάνονται στον οργανισμό σε μεγάλη ποσότητα παράγουν αδιάκοπα πρωτεΐνες αιχμής. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι άρρωστοι, εξακολουθούν να βρίσκονται σε κακή φυσική κατάσταση. Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν ξαφνικά. Για κάποιο λόγο, ξαφνικά η αρτηριακή πίεση των ανθρώπων αυξάνεται. Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι αποκτούν ξαφνικά έκζεμα. Όταν κάνουμε διάγνωση, βρίσκουμε πρωτεΐνες αιχμής.

Εξήγησε ότι ο εμβολιασμός έχει "καταστείλει" τις φυσικές ανοσοποιητικές λειτουργίες των ανθρώπων, γι' αυτό και οι εμβολιασμένοι εξακολουθούν να αρρωσταίνουν.

Διαλύστε αμέσως την επιτροπή αξιολόγησης και ερευνήστε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Ερευνήστε όλες τις περιπτώσεις! Όλοι όσοι έλαβαν το εμβόλιο στη συνέχεια αισθάνθηκαν χειρότερα- όλοι ενημερώνουν τα ιατρικά ιδρύματα. 

Δεν μπορούμε να κωλυσιεργούμε. Καρδιαγγειακά νοσήματα, αυτοάνοσα νοσήματα, ευαισθησία σε λοιμώξεις, όλα θα πάνε στον εγκέφαλο. Τα νανοσωματίδια θα απορροφηθούν από τον εγκέφαλο. Οι ηλίθιοι επιστήμονες θα πουν: "Δεν μπορούν να περάσουν τον αιματολογικό φραγμό, άρα είναι εντάξει". Θέλω να πω, "Πρέπει να είστε ηλίθιοι". Η φυσική ανοσία καταστέλλεται. Ο λόγος για τον οποίο δεν εξαπλώθηκε στην Ιαπωνία στην αρχή ήταν επειδή έχουν IgA στο σάλιο τους, και έχουν αυτή την αντίσταση στον κορονοϊό. Ωστόσο, λόγω του εμβολίου, η φυσική ανοσία έχει καταστραφεί. Η φυσική ανοσία καταστράφηκε- γι' αυτό συνέβη αυτό. Δεν θα υποχωρήσει καθόλου. Θα επεκτείνεται όλο και περισσότερο.

Ο καθηγητής κατήγγειλε επίσης πώς η άλλοτε λογική και επιστημονικά καλλιεργημένη Ιαπωνία μετατράπηκε σε ένα "μπάχαλο" από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού.

Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά. Πρόκειται για μια χώρα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Αγνοώντας την επιστήμη και την ιατρική, διαβρώνοντας την υγειονομική μας περίθαλψη, πρόκειται για ένα μπάχαλο!

Όλοι όσοι έλαβαν αυτό το εμβόλιο και ανέβηκε η αρτηριακή τους πίεση οφείλεται σε αυτό το εμβόλιο. Σχεδόν 2.000 άνθρωποι, αλλά οι πραγματικοί θάνατοι, πιστεύω, είναι πολλαπλάσιοι. Οι περισσότεροι έχουν χάσει κάθε ελπίδα. Έχουν χάσει την ελπίδα, σας λέω! Απλά έτυχε να κάνουν αυτοψία και να παρουσιάσουν μια γνωμοδότηση, αλλά αυτή μένει αναξιοποίητη! Τι συμβαίνει; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποκρύπτονται αυτά τα στοιχεία.

"Πρέπει να σταματήσουμε αμέσως τον εμβολιασμό και να φροντίσουμε για την υγεία όλων των περιπτώσεων", κατέληξε.

Η ανησυχία της Φουκισίμα είναι σίγουρα δικαιολογημένη.

Παρά το γεγονός ότι η Ιαπωνία είναι μία από τις πιο ευρέως εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, τα κρούσματα κόβιντ και οι θάνατοι εξακολουθούν να αυξάνονται στη χώρα της Ιαπωνίας.

Ιαπωνία - Ημερήσια νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 & θάνατοι ανά εκατομμύριο άτομα
 
Το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες στην Ιαπωνία έχει επίσης εκτοξευθεί στα ύψη μετά την κυκλοφορία του πειραματικού εμβολίου κόβιντ.
 
Υπερβολική θνησιμότητα: Θάνατοι από όλες τις αιτίες σε σύγκριση με την πρόβλεψη με βάση τα προηγούμενα έτη
 
Λάβετε υπόψη σας ότι η Ιαπωνία είχε ήδη αρνητική αύξηση του πληθυσμού πριν από την κοβιντ19. Τώρα συνυπολογίστε τις καρδιακές προσβολές, τους καρκίνους, τα εγκεφαλικά επεισόδια, τους υπερβολικούς θανάτους και τις απώλειες στειρότητας και εγκυμοσύνης που προκαλούνται από τα εμβόλια, και η κατάσταση γίνεται πολύ πιο άσχημη από ό,τι εκτιμούν οι περισσότεροι άνθρωποι.
_____________________________
 
 
 
Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου