Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ο Πάπας Φραγκίσκος δηλώνει ότι “η Βίβλος είναι λάθος” και “η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία

 

Ο Πάπας Φραγκίσκος επέκρινε τους νόμους κατά της ομοφυλοφιλίας ως «άδικους» σε συνέντευξή του στο Associated Press, δηλώνοντας ότι η Αγία Γραφή κάνει λάθος να καταδικάζει το γκέι σεξ ως «αμαρτία».

Σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο Θεός άλλαξε γνώμη και δεν θεωρεί τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις αμαρτωλές.

Το νέο διάταγμα έρχεται σε αντίθεση με τα χωρία της Βίβλου που καταδικάζουν το ομοφυλοφιλικό σεξ ως αμαρτωλό, συμπεριλαμβανομένου του εδαφίου Λευιτικό 18:22 που δηλώνει «Δεν πρέπει να ξαπλώσεις με άντρα όπως με γυναίκα. είναι αηδία».

Ο Φραγκίσκος, ο οποίος στο παρελθόν έχει ζητήσει μια κυβέρνηση παγκόσμια, κάλεσε τους Καθολικούς επισκόπους να καλωσορίσουν τους LGBTQI+ ακτιβιστές στην Εκκλησία.

«Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι έγκλημα», είπε ο Φράνσις κατά τη διάρκεια συνέντευξης την Τρίτη στο Associated Press . Ο Φραγκίσκος αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι οι Καθολικοί επίσκοποι σε ορισμένα μέρη του κόσμου υποστηρίζουν νόμους που ποινικοποιούν την ομοφυλοφιλία ή κάνουν διακρίσεις κατά της LGBTQ κοινότητας και αποκαλούν την ομοφυλοφιλία «αμαρτία».

 
   
Ωστόσο, ο Πάπας απέδωσε αυτές τις συμπεριφορές σε πολιτισμικά πλαίσια και δήλωσε ότι οι επίσκοποι ειδικότερα πρέπει επίσης να περάσουν από μια διαδικασία αλλαγής για να αναγνωρίσουν την “αξιοπρέπεια” των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

Δεν είναι καθόλου η πρώτη φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επιχειρεί να ξαναγράψει τις ιερές γραφές.

Ο Πάπας Φραγκίσκος φωτογραφήθηκε φορώντας μια ρόμπα με σύμβολα παιδόφιλων “εραστών αγοριών”, όπως ταυτοποιήθηκαν από το FBI, στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας το 2019.

Η αντεστραμμένη εκδοχή του Πάπα Φραγκίσκου για τον Χριστιανισμό προκαλεί σύγχυση σε πολλούς, ωστόσο η εικόνα γίνεται σαφής όταν καταλάβετε ποιον πραγματικά υπηρετεί ο ποντίφικας. Για να παραθέσουμε τα λόγια της υποψήφιας για την προεδρία της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν, ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένα “παγκοσμιοποιητικό μπουλντόγκ” που είναι πιστό στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το 2017, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε μια “παγκόσμια κυβέρνηση” και μια “πολιτική εξουσία”, υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση ζητημάτων όπως η “κλιματική αλλαγή”. Μιλώντας στην εφημερίδα El Universo του Εκουαδόρ, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή εξουσία και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος “για το καλό της ανθρωπότητας”.

Είναι ανησυχητικό ότι οι παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες αρχίζουν επίσης να συγκεντρώνονται ως ένα σύνολο για να κηρύξουν από το ίδιο υμνολόγιο, καθοδηγώντας τα πρόβατά τους να αποδεχτούν τα στοιχεία της παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

newspunch.com

«Πᾶνος» 

8 σχόλια:

  1. Σ' αυτόν έκανε σεμινάρια ο Ιωνίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ.....
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ; ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ή ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΗΛ; ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα το 80% της παπικης εκλησιας ειναι τρανσεξουαλ. Οι υπολοιποι σατυροι και παιδοφιλοι. Αφεση αμαρτιων εδωσε. Μην χαλασει την παραδοση. Βεβαια συμπληρωσε οτι ναι μεν ειναι αμαρτημα αλλα ας το συγχωρεσουμε ....ο εν πολλαις περιπεσων παπας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι απίστευτο πως επιβεβαιώνει ο Θεός πριν τρεις χιλιάδες χρόνια ,όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να τους χαιρονται οι δικοι μας οι οικουμενιστες να τους δωσουν και βραβεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς αποδεικνύεται ότι η αίρεση στηρίζεται στην διαστροφή της αλήθειας και του ευαγγελίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή