Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Δρ. Shankara Chetty - Σοβαρή Απορύθμιση του Ανοσοποιητικού λόγω Ανοσολογικής Ανοχής στη Πρωτεΐνη Ακίδα και Υπερέκφρασης της IgG4 + (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Η ανοσολογική ανοχή του οργανισμού στη πρωτεΐνη Ακίδας που προκλήθηκε ιδιαίτερα από τα εμβόλια είναι η μεγαλύτερη βιολογική βόμβα αυτή τη στιγμή και καθοδηγεί την αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας

Εάν η σοβαρή ασθένεια είναι αποτέλεσμα της υπερφλεγμονώδους αντίδρασης στην πρωτεΐνη Ακίδας του ιού, άραγε τι νόημα έχει να χορηγηθεί στους ένα εμβόλιο που κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει το αυτό αλλεργιογόνο (την πρωτεΐνη ακίδας) σε δισεκατομμύρια ποσότητες και που μεταφέρεται σε όλα τα ζωτικά όργανα του σώματος, οδηγώντας τελικά στην Ανοσολογική Ανοχή (απουσίας ειδικής απόκρισης στο αντιγόνο της πρωτεΐνης Ακίδας);

Τι είναι Ανοσολογική Ανοχή και γιατί είναι επικίνδυνη;

Ακολουθεί άρθρο του Igor Chudov που δίνει αρκετές εξηγήσεις:

___________________________________

Η ανοσολογική ανοχή που προκαλείται από τις ενισχυτικές δόσεις εξηγεί την υπερβάλλουσα θνησιμότητα και την "μακροχρόνια Covid"

Ίσως, το να δίνεις πειραματικά εμβόλια σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ήταν μια κακή ιδέα, τελικά...

Ο Rintrah Radagast δημοσίευσε χθες ένα πολύ σημαντικό άρθρο. Μας δείχνει μια πιθανή εξήγηση του γιατί η υπερβάλλουσα θνησιμότητα σχετίζεται με τις ενισχυτικές δόσεις για τη COVID, γιατί η συσχέτιση των εμβολίων Covid με τη θνησιμότητα ενισχύεται όσο περνάει ο καιρός αντί να μειώνεται διότι οι “ενισχυμένοι” χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναρρώσουν από την Covid-19.

Δείτε το άρθρο του Rintrah. Είναι λαμπρό και πολύ ανησυχητικό.

 https://www.rintrah.nl/the-trainwreck-of-all-trainwrecks-billions-of-people-stuck-with-a-broken-immune-response/

Ο Rintrah συζητά μια πολύ σημαντική επιστημονική μελέτη που απαντά σε ένα ερώτημα: τι ακριβώς είναι αυτά τα αντισώματα που αναπτύσσουν οι “ενισχυμένοι” με τα εμβόλια Covid;

Αυτή η μελέτη που απαντά σε αυτό το ερώτημα είναι εδώ:


Ο Rintrah εξηγεί:
Μετά τον εμβολιασμό με mRNA, η ανοσολογική απόκριση κατά της ακίδας μετατοπίζεται σε IgG4, που είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σας ανταποκρίνεται μετά από επανειλημμένη έκθεση σε υλικά που χρειάζεται να ανεχθεί, όπως δηλητήριο μέλισσας, γύρη ή πρωτεΐνες φιστικιού.

Τι είναι η IgG4;

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι περίπλοκο. Πρέπει να καταπολεμήσουμε επικίνδυνα παθογόνα που αναπαράγονται, όπως ιούς ή βακτήρια. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζουμε και αβλαβείς αδρανείς ουσίες, όπως η γύρη των δέντρων, που μερικές φορές προκαλούν φλεγμονώδεις αντιδράσεις που ονομάζονται αλλεργίες.

Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αβλαβείς ουσίες, το ανοσοποιητικό μας σύστημα έχει μια συγκεκριμένη κατηγορία αντισωμάτων, που ονομάζεται IgG4 (σ.σ. Ανοσοσφαιρίνη G Υπότυπος 4), που κάνουν το αντίθετο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να ακούμε: συνδέονται με αλλεργιογόνα και λένε στα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας να τα αγνοήσουν, αντί να προκαλούν φλεγμονή.

Τα εμβόλια mRNA λειτουργούν όπως τα εμβόλια αλλεργιογόνων

Είχα πολλές αλλεργίες στη γύρη. Κάθε άνοιξη ήταν δυσάρεστη. Αποφάσισα να πάω σε έναν αλλεργιολόγο και να κάνω εμβόλια για την αλλεργία, τα οποία ισοδυναμούσαν με επανειλημμένες ενέσεις αλλεργιογόνων. Ως αποτέλεσμα αυτών των επαναλαμβανόμενων δόσεων αντιγόνου, το ανοσοποιητικό μου σύστημα ανέπτυξε μη φλεγμονώδη αντισώματα IgG4, τα οποία χαρακτηρίζουν τη γύρη ως αβλαβή ουσία για το υπόλοιπο ανοσοποιητικό μου σύστημα και αποτρέπουν την αλλεργική φλεγμονή και τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι σημαντικό: η γύρη δεν αναπαράγεται.

Καλό είναι να μην έχετε φλεγμονή ως απάντηση στη γύρη. Είναι κακή ιδέα, ωστόσο, να εκπαιδεύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα να αγνοεί τα αναπαραγόμενα παθογόνα, όπως ο Sars-Cov-2.

Πώς θα φαινόταν η “ανοσολογική ανοχή”, που προκαλείται από επαναλαμβανόμενες δόσεις αντιγόνου, όπως οι ενέσεις mRNA, όταν το άτομο έχει μολυνθεί από τον Sars-Cov-2;

Θα έμοιαζε με μια “ήπια” λοίμωξη χωρίς σοβαρό πυρετό, που θα διαρκούσε πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται και θα προκαλούσε βλάβες στα όργανα. Ο πάσχων μπορεί να πει την πρώτη εβδομάδα, ότι είναι ευγνώμων για τα εμβόλια και τις ενισχυτικές που κάνουν τα συμπτώματά του ήπια. Μετά αρχίζουν να αναρωτιούνται γιατί η μόλυνση δεν υποχωρεί.

Μια τέτοια ανοχή μπορεί να εξηγήσει γιατί οι “ενισχυμένοι” στα εμβόλια άνθρωποι είναι οι πιο αργοί στην εκκαθάριση της Covid-19:

Igor’s Newsletter

Study: Boosted People Slowest to Clear COVID-19

A new study just came out: It looked at how long “culturable virus” (that is, virus capable of infecting people) is present in Covid patients after the first positive test. The authors literally cultured swabs of patients, on various days past-diagnosis, and counted how many patients, by vaccination status, are still carrying live, replication-competent …

Read more - 7 months ago

Έτσι: Τα αντισώματα IgG4 έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από όλους τους άλλους τύπους αντισωμάτων και κάνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα να αγνοεί το συγκεκριμένο αντιγόνο που είναι εκπαιδευμένο να ανιχνεύει.

Δε θέλετε να αγνοήσετε έναν αναπαραγόμενο ιό — οπότε η κατηγορία αντισωμάτων IgG4 θα ήταν ακατάλληλη για τους ιούς. Η γύρη, ωστόσο, είναι μια τέλεια περίπτωση για την IgG4 για την πρόληψη της ανοσολογικής αντίδρασης και της φλεγμονής.

Ο Rintrah εξηγεί τα ευρήματα της μελέτης

Τώρα που ξέρετε τι είναι τα αντισώματα IgG4, ας ακολουθήσουμε την εξήγηση του Rintrah για τα ευρήματα της μελέτης. Οι επιστήμονες παρακολούθησαν αρκετά άτομα που υποβλήθηκαν σε επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς τεχνολογίας mRNA και επακόλουθες λοιμώξεις και παρακολούθησαν τη σύνθεση των αντισωμάτων τους.

Γνωρίζετε ήδη την ιστορία: Μετά τη δεύτερη δόση, η IgG4 αρχίζει να εμφανίζεται. Αυτή χειροτερεύει με τις επιλοιμώξεις μετα το εμβόλιο, μετά χειροτερεύει ξανά με την τρίτη δόση. Τώρα έχουμε ενημερωμένα ευρήματα από επιλοιμώξεις μετά την τρίτη δόση εμβολιου. Και αυτό θα σας σοκάρει, αλλά χειροτερεύει ακόμα περισσότερο:

 
Κατά μέσο όρο, οι τέσσερις ασθενείς που είχαν μια επιλοίμωξη μετά την αναμνηστική τους δόση είναι τώρα σε ποσοστο 42,45% με ανοσοσφαιρίνη IgG4. Η κοόρτη στο σύνολό της βρίσκεται στο 19,27%, από μόλις 0,04%, επομένως όσοι δεν είχαν ακόμη επιλοίμωξη θα καταλήξουν σε παρόμοια θέση: Μια απόκριση που κυριαρχείται εξ ολοκλήρου από την IgG4.
Η IgG4 δεν προορίζεται πραγματικά για εξουδετέρωση του ιού. Από ολες τις IgG (ανοσοσφαιρίνες τύπου G), η IgG3 (Ανοσοσφαιρίνη G Υπότυπος 3) είναι ο εξαιρετικος εξουδετερωτής των ιών. Αυτό που κάνει η IgG3 στην περίπτωση του SARS-COV-2, είναι ότι έχουν τις ουρές τους να συνδέονται μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι και από τις τέσσερις υποκατηγορίες ανοσοσφαιρίνων, η IgG3 παρουσιάζει 50 φορές ισχυρότερη εξουδετέρωση από τις άλλες τρεις υποκατηγορίες έναντι του SARS-COV-2.
… Δείτε τι συμβαίνει με την IgG3 μετά από τρεις δόσεις:
 
Υπάρχει κάποια IgG3 που έχει απομείνει σε μερικούς ανθρώπους μετά τη δεύτερη δόση, αλλά από τη στιγμή που θα λάβουν την τρίτη δόση, αυτη θα πιάσει πάτο στο μηδέν.

Έτσι, ο Rintrah εξηγεί ότι η ανοσολογική μελέτη δείχνει εξάντληση των πολύ σημαντικών αντισωμάτων IgG3 που καταπολεμούν τους ιούς και την αντικατάστασή τους (αλλαγή κατηγορίας) με άχρηστα αντισώματα IgG4Αυτά μετατρέπουν τη μόλυνση από τη Covid σε άσκοπα “ήπια”, αλλά αποτυγχάνουν να εκαθαρίσουν τον ιό εγκαίρως.

Έχουμε πυρετό για κάποιο λόγο!

Τι κάνει η ανοσολογική ανοχή;

  • Η ανοσολογική ανοχή αποτρέπει την ταχεία εκκαθάριση της λοίμωξης, καθιστώντας τους “ενισχυμένους” στο εμβολιο ανθρώπους πιο αργούς στο να απομακρύνουν τη Covid-19 από πάνω τους.
  • Αποτρέπει τον σχηματισμό μόνιμης εξουδετερωτικής ανοσίας, κάνοντας έτσι τους πάσχοντες να υποφέρουν από επαναλαμβανόμενες επαναμολύνσεις. Με άλλα λόγια, ξεχάστε την ανοσία της αγέλης.

Η απόλυτη απουσία ανοσίας της αγέλης μπορεί να φανεί σε αυτό το διάγραμμα του Sars-Cov-2 στα λύματα της κομητείας Santa Clara στην Καλιφόρνια:


Ο Rintrah δείχνει τον ίδιο τύπο εικόνας για την πολυεμβολιασμένη πατρίδα του, την Ολλανδία:

Η Ανοσολογική Ανοχή είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα

Θα μπορούσαν οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις Covid, που προκαλούνται από την ανοσολογική ανοχή, να οδηγήσουν σε αυξημένη θνησιμότητα; Απολύτως! Αυτή η μελέτη στη Σιγκαπούρη υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι πλεονάζοντες θάνατοι στη Σιγκαπούρη συμβαίνουν εντός 90 ημερών από τη μόλυνση με Covid. Πολλοί τέτοιοι θάνατοι, δυστυχώς, δεν καταγράφονται ως θάνατοι από Covid. Θα μπορούσαν να καταγραφούν ως “αιφνίδιοι θάνατοι” από “άγνωστη αιτία”.

Η νόσος μπορεί να φαίνεται ήπια, εάν η ανοσολογική ανοχή αποτύχει να προκαλέσει μια ισχυρή αντίδραση και να σταματήσει την αναπαραγωγή του ιού. Ο ιός που πολλαπλασιάζεται χωρίς αντίσταση, βλάπτει το καρδιαγγειακό σύστημα περισσότερο, από ότι σε όσους μπορούν να προκαλέσουν έντονη ανοσολογική αντίδραση. Ένα τέτοιο θύμα είναι η Gwen Casten, η 17χρονη κόρη του βουλευτή που αγαπά τα εμβόλια, Sean Casten. Η Gwen πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της τον Ιούνιο του 2022, αφού υπέστη μια “πολύ ήπια” μόλυνση με Covid.

Χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθεί η ανοσολογική ανοχή μετά τις ενισχυτικές. Όπως λέει το άρθρο στο Immunology:
Αυτά τα τρία άτομα παρουσίασαν τη μόλυνση με τη μεγαλύτερη χρονική διαφορά από τον τελευταίο εμβολιασμό, στις 95, 201 ή 257 ημέρες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό, ενώ στους άλλους εννέα ασθενείς η μόλυνση έλαβε χώρα μεταξύ 25 και 78 ημερών μετά το δεύτερο mRNA εμβολιασμό. Αυτό υποστηρίζει την υπόθεση ότι η αλλαγή σε IgG4 είναι συνέπεια της συνεχιζόμενης ωρίμανσης του βλαστικού κέντρου (GC) και ότι χρειάζονται αρκετοί μήνες μέχρι να εμφανιστούν τα ενεργοποιημένα σε IgG4 κύτταρα μνήμης Β.

Αυτό το “χρειάζεται μήνες για να αναπτυχθεί” είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα, που τοποθετείται στο ανοσοποιητικό σύστημα των “ενισχυμένων” ανθρώπων! Τα βλαστικά κέντρα χρειάζονται μήνες μετά την τρίτη δόση για να εξελιχθούν σε άχρηστα IgG4.

Επομένως, πολλούς μήνες μετά την αναμνηστική δόση, μια λοίμωξη Covid αντιμετωπίζεται με άχρηστα αντισώματα IgG4 και που αγνοούν την ασθένεια. Η μόλυνση φαίνεται ήπια και ο ιός αναπαράγεται χωρίς αντίσταση λόγω της αλλαγής σε IgG4, το καρδιαγγειακό σύστημα καταστρέφεται και πολλαπλασιάζεται ο κίνδυνος αιφνίδιου θανάτου!

Πριν λίγο καιρό, ρώτησα: γιατί αυξάνεται η ισχύς της στατιστικής συσχέτισης μεταξύ των εμβολίων και των επιπλέον θανάτων με την πάροδο του χρόνου;

Η ανοσολογική ανοχή που αναπτύσσεται ΜΗΝΕΣ μετά τις αναμνηστικές δόσεις εξηγεί τέλεια την παράξενη καθυστερημένη επίδραση που παρατηρείται στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα - και γιατί τα ποσοστά εμβολιασμού εξηγούν τους όλο και περισσότερους πλεονάζοντες θανάτους όσο περνάει ο καιρός.

Τι κάναμε;

Ίσως δεν έπρεπε να είχαμε πραγματοποιήσει δοκιμές εμβολίων σε ταχύτητα “διακτινισμού” Warp Speed;

Τι θα συμβεί σε όλους μας, εάν δεν μπορέσουμε να αποκτήσουμε ανοσία της αγέλης και πολλοί άνθρωποι αναπτύξουν επικίνδυνη ανοσολογική ανοχή;

 

 
 
Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/
 
 «Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου