Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ελευθέριος Ανδρώνης: Άλμπερτ Μπουρλά: Πώς ο δήθεν «σωτήρας» της δημόσιας υγείας έχασε την λαλιά του, όταν του τέθηκαν οι σωστές ερωτήσεις

 

Ο Άλμπερτ Μπουρλά δέχθηκε έναν καταιγισμό καυστικών ερωτήσεων σχετικά με τα εμβόλια και η αντίδρασή του ήταν ο ορισμός της ένοχης σιωπής
 
 
Οι εικόνες ενός αμήχανου, σοκαρισμένου και βουβού Άλμπερτ Μπουρλά που δέχθηκε δεκάδες «άβολες» ερωτήσεις από δύο ρεπόρτερ που έκαναν στενό δημοσιογραφικό μαρκάρισμα στον CEO της Pfizer, αποτύπωσαν με μεγάλη γλαφυρότητα την πραγματική «γύμνια» του «βασιλιά» των mRNA σκευασμάτων.

Έξι λεπτά ήταν αρκετά ώστε ο ψηφισμένος από το CNN Βusiness ως «CEO της χρονιάς 2021» να εμφανιστεί στα μάτια της κοινής γνώμης ως η προσωποποίηση της ένοχης σιωπής. Μόλις ξεμύτισε για λίγο από το οχυρωμένο βασίλειο των οργανωμένων λόμπι και των διεφθαρμένων τεχνοκρατών ώστε να παραστεί στην νεοταξική λυκοσυμμαχία του WEF που συνεδριάζει στο Νταβός, έγινε δέκτης ενός βομβαρδισμού ερωτήσεων που κονιορτοποίησαν το αφήγημα των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων.

Χειρουργικές και καυστικότατες ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την (αν)αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τους ωκεανούς ψεμάτων που προωθήθηκαν στην κοινή γνώμη για να πουληθούν, για το ότι η Pfizer αποσιώπησε πως το εμβόλιο δεν σταματά την μετάδοση, για τις παρενέργειες και τους «ξαφνικούς» θανάτους σε όλο τον κόσμο, για τις μυθικές απολαβές που εξασφάλισε ο κ. Μπουρλά, άλλα και για το σκοτεινό παρελθόν της Pfizer που έχει εμπλακεί σε πλήθος παράνομων και διεφθαρμένων πρακτικών marketing.

Ερωτήματα που ούτε κατά διάνοια δεν υπήρχε περίπτωση να ακουστούν από τα «πετσωμένα» συστημικά ΜΜΕ της χώρας μας. Στην Ελλάδα όχι μόνο απαγορεύονται αυτά τα αυτονόητα ερωτήματα, άλλα υπάρχει και η άνεση ο κάθε «ειδικός» να λέει ενώπιον λαού και (άλαλων) δημοσιογράφων πως κορόιδευε συστηματικά τους πολίτες για το θέμα του εμβολιασμού, όπως η Αθηνά Λινού που με κάθε χαλαρότητα και ανεμελιά παραδέχθηκε ότι «ποτέ δεν λέμε την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους».

Ασφαλώς το ανελέητο σφυροκόπημα ερωτήσεων που έγιναν στον Μπουρλά και η αφωνία του μπροστά σε όλα αυτά τα θέματα μείζονος σημασίας, δεν μεταδόθηκαν από κανένα κανάλι και καμία συστημική ιστοσελίδα ενημέρωσης στην χώρα μας. Μπορεί να αφιερώνονται λεπτομερή ρεπορτάζ ακόμα και για το ότι ο «φούφουτος» άναψε ένα τσιγάρο σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, άλλα το να ενημερωθούμε για ένα θέμα που αφορά άμεσα την υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων κρίνεται ως αχρείαστο.

Άλμπερτ Μπουρλά: Από το ζενίθ, στον δρόμο για το ναδίρ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Άλμπερτ Μπουρλά είναι ένας άνθρωπος που στην διετία της πανδημίας ούτε λίγο – ούτε πολύ ανακηρύχτηκε κάτι σαν υγειονομικός «πάπας». Και ένα πλήθος κυβερνήσεων έσκυψαν να προσκυνήσουν  το «δαχτυλίδι» της εξουσίας του για να λάβουν κομμάτια από την πίτα της εξουσίας που θα τους εξασφάλιζε η εργαλειοποίηση των προγραμμάτων εμβολιασμού. Τα πειραματικά σκευάσματα του Μπουρλά ήταν «θεόσταλτα» δώρα για κάθε γραβατωμένο δικτατορίσκο που ανέλαβε την αποστολή να φέρει εις πέρας τη τεχνοφασιστική ατζέντα του WEF.

Το 2021, οι συνολικές απολαβές του Άλμπερτ Μπουρλά ήταν του ύψους των 24,3 εκατ. δολαρίων, ενώ κατέχει σχεδόν 597.000 μετοχές της Pfizer. Στην Ελλάδα, ο Άλμπερτ Μπουρλά αντιμετωπίστηκε από το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα σαν επίτιμος… πρωθυπουργός, ενώ η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον παρασημοφόρησε με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Σωτήρος για την «ανάσα που έδωσε στην ανθρωπότητα» και την πορεία του που έφερε την «νίκη της επιστήμης».

Όση αποθέωση και αν πάσχισε να προσφέρει η μπανανία μας (και το διεθνές νεοταξικό κατεστημένο) στον ισχυρό άνδρα της Pfizer, στις μέρες μας ο Άλμπερτ Μπουρλά για την διεθνή κοινή γνώμη αρχίζει να φαντάζει όλο και περισσότερο ως «υποψήφιος» κατηγορούμενος και αναπολόγητος υπαίτιος, για μια σειρά από σοβαρότατα ζητήματα που σχετίζονται με τον μαζικό εμβολιασμό.

Όσο το Qatar Gate τραβάει συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας (σαν να πέφτουμε από τα σύννεφα που το Ευρωκοινοβούλιο είναι η «παιδική χαρά» του λομπίστα), για το ασυγκρίτως μεγαλύτερο σκάνδαλο της Pfizer που αφορά το σκοτεινό «deal» που έγινε μεταξύ Μπουρλά και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, παίζεται επικοινωνιακό «κρυφτούλι». Όμως αυτό το ζήτημα αναδίδει τόση δυσοσμία που δεν είναι δυνατόν να καλυφθεί με οποιοδήποτε επικοινωνιακό τέχνασμα. Οι απανωτές αρνήσεις του κ. Μπουρλά να καταθέσει ενώπιον της ειδικής επιτροπής COVID του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις μυστικές συμφωνίες για τα εμβόλια, προϊδεάζουν πως υπάρχουν πολλοί «σκελετοί στην ντουλάπα» των πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

Το ευτύχημα είναι πως – έστω και αργά – η επικοινωνιακή ασυλία και το «αλάθητο» που απολάμβανε για 3 χρόνια ο Μπουρλά και ο κάθε «στρατηγός» των φαρμακευτικών, εξανεμίζονται μέρα με τη μέρα. Το κλίμα αρχίζει να αντιστρέφεται στους λαούς. Όλο και περισσότερος κόσμος απαιτεί ξεκάθαρες απαντήσεις για μια περίοδο που άλλαξε τον κόσμο και που ενδέχεται να αφορά το μεγαλύτερο υγειονομικό σκάνδαλο όλων των εποχών.

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου