Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Οι παγκοσμιοποιητές ακολουθούν το πλανητικό σενάριο για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης ... είστε πλέον ξεπερασμένοι



 
Όλα όσα βιώνετε αυτή τη στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας είναι σεναριακά σχεδιασμένα. Ο πλανήτης Γη ελέγχεται από τους δημιουργούς των αφηγήσεων που γράφουν τα σενάρια που τροφοδοτούν τα ειδησεογραφικά μέσα, τα επιστημονικά περιοδικά, τα πανεπιστήμια και τους πολιτιστικούς πυλώνες της σύγχρονης κοινωνίας, τροφοδοτώντας με το ζόρι τη συνείδηση των μαζών με μια κατασκευασμένη, τεχνητή "πραγματικότητα".

Αν διαφωνείτε με την κατασκευασμένη, ψεύτικη πραγματικότητά τους, κατηγορείστε για διασπορά "παραπληροφόρησης" και σύντομα θα ποινικοποιηθείτε για κάτι τέτοιο, καθώς η παγκόσμια επίθεση στην ελευθερία του λόγου εντείνεται.

Αυτό το σενάριο έχει πλέον φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής, όπου τα ανθρώπινα όντα - που κάποτε εκτιμούνταν για την εργασιακή τους συνεισφορά, τη δημιουργικότητα και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων - θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό παρωχημένα από τους παγκοσμιοποιητές ελεγκτές.

Τώρα, το σενάριο απαιτεί τη μαζική εξόντωση των ανθρώπων και την αντικατάστασή τους με συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.

Ολόκληρος ο σκοπός των ανθρώπων ήταν να δημιουργήσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη, λένε οι εωσφορικοί παγκοσμιοποιητές

Ο πρωταρχικός σκοπός των ανθρώπων μέχρι σήμερα, από την άποψη των παγκοσμιοποιητών, ήταν να δημιουργήσουν επαρκείς πόρους και τεχνολογία για να δώσουν το έναυσμα για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Τώρα που αυτό το σημείο καμπής έχει επιτευχθεί, οι άνθρωποι είναι παρωχημένοι και αναλώσιμοι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν κάθε κυβέρνηση έχει πλέον οπλιστεί εναντίον του ίδιου της του λαού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξαπολύθηκε η πανδημία covid, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εμβόλια είναι σχεδιασμένα να προκαλούν εκτεταμένη στειρότητα, αναπηρία και θάνατο.

Αυτό εξηγεί επίσης το σκόπιμο σαμποτάζ των υποδομών τροφίμων και ενέργειας, και μας λέει ακριβώς γιατί το αυτοκτονικό Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ οδηγεί τον κόσμο σε μια παγκόσμια πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσία.

Μας θέλουν όλους νεκρούς. Στην πραγματικότητα, έχουν διαταχθεί να πετύχουν συγκεκριμένα ποσοστά θανάτων προκειμένου να κατευνάσουν τα αφεντικά τους.

Ζείτε σε ένα μεγάλο κεφάλαιο του Truman Show του ανθρώπινου πολιτισμού, όπου η εωσφορική παγκόσμια ελίτ έχει διαταχθεί να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη Γη.
 
Ο παγκοσμιοποιητής Τζον Κέρι επικαλείται "εξωγήινες" δυνάμεις που έχουν επιλέξει μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων για να διευθύνουν την παγκόσμια προσπάθεια εξόντωσης

Ο Τζον Κέρι, μιλώντας στην εκδήλωση του WEF στο Νταβός, δήλωσε πρόσφατα (παραφρασμένα) ότι "εξωγήινες" δυνάμεις έφεραν "επιλεγμένους" ανθρώπους στο Νταβός προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη. Όχι για να σώσουν τον πλανήτη για την ανθρωπότητα, αλλά για να σώσουν τον πλανήτη από την ανθρωπότητα. Όπως δήλωσε η βρετανική Daily Mail:

Ο απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα Τζον Κέρι λέει ότι μια "εξωγήινη" δύναμη έφερε ανθρώπους στο Νταβός για να "σώσουν τον πλανήτη" σε μια περίεργη ομιλία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ...

Ο Kerry στη συνέχεια ξεκίνησε ένα παραλήρημα προειδοποιώντας τους παρευρισκόμενους ότι "ο χρόνος τελειώνει" για να αποφευχθούν οι "χειρότερες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής".


Ναι, οι παγκοσμιοποιητές του WEF παραδέχονται πλέον ανοιχτά ότι πιστεύουν ότι έχουν επιλεγεί από εξωγήινους για να εξοντώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη από την ανθρωπότητα.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου