Τρίτη 2 Μαΐου 2023

παπα - Ηλίας Υφαντής: Ληστρικές εκλογές!!!


 

Οι, λεγόμενες,  «εθνικές» εκλογές, δεν είναι καθόλου εθνικές, αλλά μισελληνικές.  Aπλά,  επειδή αυτοί, που τις διεξάγουν, όπως τα έργα τους βροντοφωνάζουν, δεν είναι Έλληνες.

Αποκάλυψη, που πανηγυρικά μας έκαμε ο αξιότιμος κ. ΓΑΠ. Λέγοντας ότι, αν γινόταν εξέταση του DNA των βουλευτών, δεν θα βρισκόταν ούτε ένας Έλληνας. Που σημαίνει ότι κάποιοι φροντίζουν να βάνουν στη Βουλή και σε άλλες υπερέχουσες θέσεις ανθρώπους, που, όχι μόνο  δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες αλλά συστηματικά και προγραμματισμένα υπονομεύουν και  προδίδουν.

Γεγονός που αποκαλύπτεται απ’  την αλλεργία, που κάποιοι απ’ αυτούς εκδηλώνουν με καθετί, που θυμίζει Ελλάδα. Με αποτέλεσμα να φροντίζουν να τ’απομακρύνουν με αποτροπιασμό απ’ τα ενδιαιτήματά τους. Σε αντίθεση με το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι μη Έλληνες, απ’ τα πέρατα της Γης, οι φιλέλληνες, αγάπησαν την Ελλάδα και πολέμησαν για την ελευθερία της. Και πέθαναν για χάρη της.

Γιατί η Ελλάδα είναι κάτι ασυνήθιστα μεγάλο για όσους μπορούν να συλλάβουν το απέραντο μεγαλείο της, ώστε να σκοτώνονται γι’ αυτήν. Αλλά και για τους ανίατα φθονερούς που  προσπαθούν με κάθε τρόπο ει δυνατόν να εξαφανίσουν αυτό το μεγαλείο της. Οι οποίοι, όπως προαναφέραμε, προωθούνται σε θέσεις κλειδιά, για να κάμουν παν το δυνατόν προς την κατεύθυνση αυτή.

Ιδιαίτερα μάλιστα οι τωρινοί διαφεντευτές μας, όπως τα έργα τους φωνάζουν,  δεν είναι απλά μη Έλληνες, αλλά ορκισμένοι μισέλληνες. Που σημαίνει θανάσιμοι εχθροί μας. Οι oποίοι, όχι απλά μας πολεμούν, αλλά κυριολεκτικά μας δολοφονούν.

Γιατί βέβαια τι άλλο κάνουν αυτοί, που φρόντισαν, χωρίς ίχνος ντροπής και φιλότιμου για χάρη αλλοτρίων συμφερόντων να μας επιβάλλουν καθεστώς διαχρονικής χρεοκρατίας. Και πέραν αυτού να εκχωρήσουν την εθνική κυριαρχία μας στους βάρβαρους γερμαναράδες. Όπως τώρα μεθοδεύουν την εκχώρηση του μισού Αιγαίου στους τρισβάρβαρους Τουρκαλάδες. Πράγμα που προσχεδίασε ο πάτερ φαμίλιας της μητσοτακικής δυναστείας και υλοποιεί τώρα το προδοτικό συνάφι του.

Παράλληλα όμως με τον ανθελληνισμό τους οι τωρινοί μισέλληνες διαφεντευτές μας είναι απροκάλυπτα και με τη «σωστή» πλευρά του Αντίχριστου. Πράγμα που ποικιλοτρόπως και προκλητικά μας το επιδεικνύουν. Όχι μόνο γιατί κάποιοι απ’ αυτούς δηλώνουν άθεοι, αλλά και γιατί τα έργα και οι ημέρες τους μαρτυρούν ότι φιλοδοξούν να γίνουν οι εκθεμελιωτές της Εκκλησίας.

Ξεχνούμε τα πρόσφατα καμώματα του Κούλη; Ο οποίος δεν δίστασε να κλείσει τις εκκλησιές. Για μια επιδημία, που μεθόδευσαν τ’ αφεντικά τους, προκειμένου να τρομοκρατήσουν το λαό και να θησαυρίσουν  με την πώληση των δολοφονικών εμβολίων!

Κι έρχονται τώρα οι άνθρωποι αυτοί και  ζητούν την ψήφο μας. Κι αυτό το κάνουν, όχι γιατί έχουν την παραμικρή ανάγκη της ψήφου μας. Δεδομένου ότι η επικράτησή τους είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων. Πράγμα, που δεν συμβαίνει για πρώτη, αλλά πολλοστή φορά. Δεδομένου ότι τα εκλογικά αποτελέσματα μαγειρεύονται στα ηλεκτρονικά μηχανήματά τους. Έτσι ώστε να μπορούν, όπως ο Νέρωνας και ο Καλιγούλας ν’ ανακηρύσσουν αρχιερείς τα άλογά τους και θεούς τους πιθήκους τους.

Δεν χρειάζονται, λοιπόν, την ψήφο μας. Αλλά το πανηγύρι των νοθευμένων εκλογών στήνεται για επικοινωνιακούς λόγους. Προκειμένου εκ των υστέρων να μπορούν να δικαιολογούν τις τερατώδεις προδοσίες, που έχουν προγραμματισμένες σε βάρος μας.  Αλλά και για έναν άλλο λόγο:

Για να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι μπορούν να κάνουν σε βάρος μας ό,τι γουστάρουν. Δεν εφαρμόζουν σε βάρος μας ληστρική πολιτική; Που την εγκρίνουν οι δικαστές, που οι ίδιοι επιλέγουν για τα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης! Και οι ΠτΔ, τους οποίους ωσαύτως οι ίδιοι επιλέγουν. Καταργώντας κάθε έννοια Δικαιοσύνης!

Δεν θυμάστε τι έκαμε ο αθεόφοβος Τσίπρας; Δεν αναποδογύρισε το ΌΧΙ του δημοψηφίσματς του 2015 και το έκαμε πανηγυρικά ΝΑΙ; Με τις ευλογίες της πλειοψηφίας των μισελλήνων της Βουλής! Και δεν ξανάκαμε εκλογές το φθινόπωρο, για να τις ξανακερδίσει μαζί με τον συμπροδότη του Καμένο! Πετώντας έξω απ’ τη Βουλή τους διαφωνήσαντες συναγωνιστές του.  Γιατί έπρεπε να φτάσει στην προδοσία της Μακεδονίας!

Γιατί, λοιπόν, μέσα στα πλαίσια της ληστρικής τους ασυδοσίας να μην κάνουν και ληστρικές εκλογές; Βαρέθηκαν να κερδίζουν τις εκλογές μόνο δια της νοθείας! Τώρα θέλουν να δοκιμάσουν και την σπεσιαλιτέ των εκλογών δια της ληστείας!

Της «Ελληνικής Λύσης», όπως φαίνεται, της έβαλαν δυναμίτη και την τίναξαν στον αέρα. Και άντε τώρα ο Βελόπουλος να μαζέψει τα συντρίμμια της. Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την βάφτισαν οι αρχιεγκληματίες εγκληματική οργάνωση και φρόντισαν να  φυλακίσουν τα μέλη της σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Στις οποίες έπρεπε να βρίσκονται δικαιότατα ισοβίως αυτοί οι ίδιοι!

Κουρελιάζουν τη Δημοκρατία, κλωτσοπατούν Σύνταγμα και Δικαιοσύνη και όλα τα ιερά και τα όσια, προκειμένου να αποκλείσουν  το κόμμα «Έλληνες»  απ’ τις εκλογές. Επειδή ο ιδρυτής  του έχει το φοβερό ελάττωμα να λέει αλήθειες, που προκαλούν αφόρητο πόνο στο σάπιο μέχρι μυελού οστέων συνάφι τους! Και άλλους τους αποκλείουν απ’ τις εκλογές για ασήμαντες αφορμές και προσχηματικές αιτίες. Προκειμένου να επανεκλεγούν οι ίδιοι και να συνεχίσουν να δολοφονούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Πάντα στο όνομα της φαρισαϊκής νομιμότητας. Που βλέπει τις σκόνες στα μάτια των έντιμων πολιτικών  και διυλίζει τα κουνούπια των «παραπτωμάτων» τους.

Όταν αγνοεί τα μεγαλύτερα απ’ τις Κορδιλιέρες των Άνδεων δοκάρια των κακουργημάτων. Και καταπίνει τις καμήλες  με τις μεγαλύτερες από το Έβερεστ  των  Ιμαλαΐων  καμπούρες προδοσιών. 

Ώστε τη δολοφονία της Ελλάδας και του λαού της να την βαφτίζουν δικαιοσύνη!

 ΥΠΕΡΒΑΣΗ
«Πᾶνος»

6 σχόλια:

  1. Καλύτερα να δίνετε πιο πολύ βάση στην εκκλησία και όχι στα πολιτικά. ....Αυτά τα κρίνουν άλλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε να μην ψηφίζει ο πάτερ; Ποιος είσαι εσύ που θα υποδείξεις έναν Ιερέα τι πρέπει να κάνει;
      Μην θα έπρεπε να σε κλείσουν σε ψυχιατρείο για να μην ψηφίσεις εσύ κ οι όμοιοι σου;

      Διαγραφή
    2. ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ!

      Αγαπητέ Ανώνυμε (αν και είσαι βαπτισμένος), μάλλον είσαι καινούργιος αναγνώστης στο ιστολόγιο.

      Το Ιστολόγιο είναι πρωτίστως Εκκλησιαστικό.

      Πες μας και την απάντηση για τα πολιτικά.

      Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι που θα τα κρίνουν;
      (Την περιμένουμε μην την ξεχάσεις).

      Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής του Κυρίου μας αποκεφαλίστηκε γιατί έλεγξε την εξουσία, τον Ηρώδη.

      Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος κοιμήθηκε στην εξορία γιατί έλεγξε την αυτοκράτειρα Ευδοξία.

      Ο Μέγας Βασίλειος απειλούνταν με θάνατο γιατί έλεγξε τον έπαρχο Μόδεστο.

      Αν διαβάσεις λίγο από τα Συναξάρια των Αγίων θα καταλάβεις πολλά .

      Της Εκκλησίες μας ποιος τις έκλεισε;
      Φυσικά και με την συνέργεια των προσκυνημένων ιεραρχών.

      Ρώτησα κάποτε έναν χωριανό μου:
      Γιατί δεν λαλεί πλέον ο κόκορας σου;

      Και μου απάντησε:
      Ενοχλούσε τις γείτονες μου για αυτό και τον έσφαξα.

      Τελικά όποιος προσπαθεί να ξυπνήσει τους άλλους το πληρώνει με τη ζωή του!

      Συμπέρασμα..
      Για αυτό σχεδόν όλοι, κάνουν τις κότες!

      Το να ελέγξεις τη θρησκευτική εξουσία μικρό το κόστος.
      Σιγά μην ασχοληθούν οι αρχιερείς με σένα.

      Το να ελέγξεις την πολιτική εξουσία.
      Εκεί χρειάζονται μεγάλα κότσια!

      Και από ότι φαίνεται τέτοια κότσια έχει ο παπα Ηλίας και όσοι ανεβάζουν τα άρθρα του.

      Θα συνεχίσω μέσα από τον Άγιο Παΐσιο..






      Διαγραφή
    3. Ποιοι άλλοι;; Οι ιερωμένοι δεν αποτελούν μέρος του λαού;;; Οι αποφάσεις των π(ω)λητικών δεν παραβίασαν ακόμη και δογματικά θέματα, αλλά και την ίδια την Πίστη;; (Βλέπε κλείσιμο ναών, απαγόρευση μυστηρίων, ανάσταση στις 10)!
      Ότι νάναι γράφεις! Πολύ ωραία η τοποθέτηση του Χρήστου 11.56!

      Διαγραφή
  2. Έλεγε χαρακτηριστικά και πάλι ο Άγιος Παΐσιος:
    «Κοιτάξτε βρε παιδιά! Ποιός είναι πιο κοντά στην Εκκλησία, ποιός αγωνίζεται γι’ αυτήν και για την Πατρίδα και ποιός έχει ζωή σύμφωνη μ αὐτά που λέει;
    Όποιον βλέπετε πως είναι πιο καλός και πιο κοντά στην Εκκλησία, αυτόν να ψηφίζετε.
    Δε λέω να ψηφίζετε κόμματα, όπως αυτά που βγαίνουν και λέγονται Χριστιανοδημοκρατικά κ.λ.π., γιατί είναι λάθος. Δεν πρέπει να κομματιαζόμαστε. Εμείς πρέπει να αγαπούμε πρώτα την Εκκλησία μας και μετά την Πατρίδα μας και να ψηφίζουμε αυτούς που βλέπουμε να αγωνίζονται γι’ αυτά τα δύο.

    Βλέπετε, ο Μακρυγιάννης κι όλοι οι μεγάλοι Ήρωες γι αυτά τα δύο αγωνίστηκαν κι έχυσαν το αίμα τους.
    Πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος.
    Γι’ αυτό και ‘μεις, σήμερα, πρέπει να τους είμαστε ευγνώμονες, που είμαστε ελεύθεροι και όχι… δούλοι των Τούρκων και να προσπαθούμε τέτοιοι Έλληνες να βγαίνουν στην εξουσία, που να χύνουν το αίμα τους πρώτα υπέρ της Πίστεως και μετά υπέρ της Πατρίδος.
    Σήμερα δυστυχώς βάλαμε μέσα στη Βουλή ανθρώπους να μας διοικούν των οποίων το ιστορικό είναι πολύ επιβαρημένο».

    Να λοιπόν πρακτικός αγώνας για τους Χριστιανούς σήμερα, να αποτελέσουμε τη μαγιά, να ενταχθούμε στη μαγιά, χάρη της οποίας ο Θεός θα σώσει την Πατρίδα μας.
    Για να αποτελέσουμε όμως τη μαγιά θα πρέπει ως Χριστιανικός Ελληνικός λαός να δείξουμε αληθινή μετάνοια και να ξεκόψουμε τη σχέση μας, όποια κι αν είναι αυτή με τα κόμματα αυτά που δεν αγαπούν ούτε το Θεό ούτε την Πατρίδα μας.

    Δεν χωρούν άλλοι συμβιβασμοί, άλλη υποκρισία.

    Να τα έχουμε καλά με το Θεό και με το κόμμα μας που θα μας βολέψει με οιονδήποτε τρόπο.
    Δεν μπορούμε να δουλεύουμε μια στο Θεό και μια στο μαμωνά και τα όργανά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο για τον δεύτερο Αγαπητό Ανώνυμο, κατανοώ τον εμ βρασμώ ψυχής.

    Όμως ο Πρώτοκορυφαίος Απόστολος Παύλος μας διδάσκει:

    Ευλογείτε και μη καταράσθε..

    Να εύχεσθε και να λέτε για όλους καλά, η ζωή σας να είναι για όλους ευλογία και ποτέ να μη καταράσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή