Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μπλόκο από σήμερα σε διόδια, λιμάνια – Οχι και στο delivery του Αγίου Φωτός


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι από σήμερα τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για όσους θέλουν να φύγουν από τα αστικά κέντρα για να πάνε σε εξοχικά και επαρχία.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Από τις έξι το απόγευμα σε όλα τα διόδια και οδικά δίκτυα εγκαθίστανται κάμερες ελέγχων της κυκλοφορίας. Στα ΚΤΕΛ και τα λιμάνια θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων. Εξαίρεση θα υπάρχει μόνο για στρατιωτικούς, υγειονομικούς και υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. Οι έλεγχοι θα ισχύσουν μέχρι και τις 27 Απριλίου».

Επίσης είπε ότι «από απόψε το βράδυ εάν γίνεται καταχρηστικά μετακίνηση για αναψυχή θα διπλασιάζεται το πρόστιμο (300 ευρώ), θα αφαιρούνται οι πινακίδες και θα επιστρέφουν στη βάση τους. Μέχρι τις 27 Απριλίου αναστέλλεται η μετακίνηση από αέρος και θάλασσας. Μόνη εξαίρεση οι μόνιμοι κάτοικοι».


Επίσης τόνισε ότι «Εάν κάποιοι κάνουν χρήση άδειας και πάνε στα χωριά τους, με δική τους ευθύνη θα παραμείνουν εκεί». Σε ότι αφορά την προσπάθεια δήμων να μεταφέρουν στα σπίτια το Αγιο Φως είπε: «Υπαρκτός ο κίνδυνος εάν υπάρξει μετακίνηση του Άγιου Φωτός στους δήμους. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του είπα να μην συμβεί κάτι τέτοιο».

Τέλος χαρακτήρισε fake news τις ημερομηνίες με τις άρσεις μέτρων λέγοντας «Ας σταματήσουν κάποιοι να παίζουν με τις ζωές των πολιτών».

Newsroom eleftherostypos.gr

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. Τί ζούμε Θεέ μου! Απίστευτες καταστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρδαλιάς...ο Θεομαχος ... καλά ξεμπερδεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μολις φτασουμε στο τελος Απριλιου ξαφνικα θα μας πουν πως βρεθηκε
    ως δια μαγειας το φαρμακο κατα του κορωνο'ι'ου,αλλα θα μας πουν πως πρεπει,για να το παρουμε το φαρμακο,να εμβολιαστουμε ολοι αλλωστε εχει ψηφιστει ο υποχρεωτικος εμβολιασμος και εχει δημοσιευτει προσφατα και στην εφημεριδα της κυβερνησεως.

    Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΕ ΑΥΤΟ
    ΤΟ ΔΕ 5G ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟΚ Κ Α Ι ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή