Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Χαρδαλιά ... Πόσο ηλίθιους περνάτε τους Ελληνες;


To πιόνι της Νεας Ταξης βγήκε για μια ακόμη παράσταση τρέλλας... Ο οπαδός της μείωσης πληθυσμού φτωχοποίησης κατ' εντολή της δήθεν Ελληνικής Κυβέρνησης και με ολα τα λοιμοξιολογάκια που τα φόρτωσαν με σάκους χρήμα οι Φαρμακοβιομηχανίες ανεβάζουν τα κρούσματα σαν και αυτα στη Λάρισα που αρχικά τους έβγαζαν θετικούς και σε Μοριακό ελεγχο βγήκαν αρνητικοί…Ποιος σας εμπιστευται πια?

Ετοιμάζοναι για αφαίρεση Δημοκρατικών δικαιωμάτων και σφίξιμο του Ελληνα με την μαϊμού Πανδημία. Άρχισαν τις εμφανίσεις τους και τις απαγορεύσεις... Θελουν το ΦΙΜΩΤΡΟ να το φορέσουν οι Έλληνες ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους πέραν των κλειστών!!!

Χαρδαλιά, και όλα τα ΨΥΧΟΠΑΘΗ της δήθεν Ελληνικής Κυβέρνησης που εκτελεί ΕΝΤΟΛΕΣ, για πόσο ηλίθιους περνάς τους πολίτες;… Δεν απευθυνόμαστε στα ΠΡΟΒΑΤΑ και τους ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ & ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ… Χαρδαλιά είσαι ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ!!! Βγήκες στην πληρωμένη Τηλεόραση μόνος σου φορώντας μάσκα για να σπείρεις το Φόβο στους πολίτες.

Πτωχεύσατε τους Ελληνες κλείσατε τα πάντα και συνεχίζετε την διάλυση της Οικονομίας και των λίγων επιχειρήσεων που έμειναν όρθιες.

Δώσε απογορεύσεις δώσε μάσκα παντού δώστε Τοπικά Λοκ Νταουν ΚΟΨΤΕ τα ολα την επικοινωνία την Κοινωνικότητα τις επαφές τις πολιτιστικές εκδηλώσεις κάντε τους πολίτες ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ σας για να δεχθούν τον εμβολιασμο. Για να πεθάνετε το 70% του πληθυσμού. Γιατι σύμφωνα με τους εντολείς σας αυτο κάνετε . Προετοιμάζετε την Δολοφονία των πολιτων...

Δεν έχετε τα Π@@@@@Α να αντισταθείτε στα ΨΥΧΟΠΑΘΗ παρανοικά δίποδα της μείωσης πληθυσμού...  Θα σας ΣΑΠΙΣΕΙ ο κόσμος που θα ξεσηκωθεί με τις συνεχόμενες Π@@@@@ές σας... Πόσο νομίζετε ακομη ότι θα πουλάτε το Παραμυθι σας?

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ!!!! ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ... ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ... ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ!!!

Ούτε στο ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ δεν φορούσαν μάσκα και τώρα χώρεσε και η μύτη του!!! Για να μην κολλήσει από το Μικρόφωνο !!

Δείτε τι έγινε στην Ιταλική Βουλή. Ξεσκεπάστηκαν τα σχέδια σας και αποκαλύπτεται παντού το ΨΕΜΑ και η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ του Κοροιδοιού… Το 93.6% που πέθαναν στην Ιταλία ήταν από άλλες αιτίες... ΧΑΡΔΑΛΙΑ, κάντε λίγα ακόμη και μετά τρέξτε όλοι να κρυφτείτε… και να δούμε πόσοι θα γλυτώσετε απο τον ΙΟ της απάτης σας για την Μαϊμού Πανδημία...

 
Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ και σύντομα θα πάρετε την απάντηση που σας ΑΞΙΖΕΙ…

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου