Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Δρ Βλαντιμίρ Ζελένκο αποκρυπτογραφεί τους υπερανθρωπιστικούς στόχους των Σουάμπ και Γκέιτς και στη συνέχεια εξηγεί πώς κερδίζουμε στο τέλος


Ο Dr. Vladimir Zelenko έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις σχετικά με την επιστήμη πίσω από το Covid-19, τις θεραπείες και τα λεγόμενα "εμβόλια". Αλλά σε αυτή τη συνέντευξη, πήγαμε σε ένα πνευματικό και συνωμοτικό μονοπάτι.
 
Υπάρχουν λόγοι να ανησυχούμε, αλλά τελικά υπάρχει ένας τεράστιος λόγος να ελπίζουμε. Αυτό είναι το γενικότερο μήνυμα του Δρ Vladimir "Zev" Zelenko στην τελευταία μου συνέντευξη για το The Midnight Sentinel. Καλύψαμε πολύ περισσότερα από αυτό και το σύνολο της συνέντευξης είναι συναρπαστικό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να αφιερώσετε χρόνο για να την ακούσετε ολόκληρη.

Για λόγους πλήρους διαφάνειας, η Z-Stack είναι μια εταιρεία που πωλεί τα διατροφικά προϊόντα του Δρ Zelenko και είναι ένας από τους κορυφαίους χορηγούς μας. Αλλά εδώ είναι το θέμα. Ήλπιζα να φέρω τον Δρ. Ζελένκο στην εκπομπή μου από πολύ πριν η Z-Stack γίνει χορηγός μας. Αν δεν είχαν γίνει ποτέ χορηγός, θα εξακολουθούσα να έχω πραγματοποιήσει αυτή τη συνέντευξη και τίποτα δεν θα είχε αλλάξει. Το αστείο είναι ότι επικοινωνήσαμε πρώτοι για να τον φέρουμε στην εκπομπή, και κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μας ο εκπρόσωπος του Dr. Zelenko μου μίλησε για την Z-Stack. Ασχολούμαι με κάθε συστατικό ξεχωριστά, ώστε να μην επηρεάζεται ο σχολιασμός.
 
Περίπου στα μισά της συνέντευξης, ζήτησα από τον Δρ Ζελένκο να περιγράψει το τελικό παιχνίδι. Είχαμε μιλήσει για το τι συνέβαινε. Τώρα, ήθελα να μάθω το γιατί, και ο Δρ Ζελένκο έριξε βόμβες...
 
"Το καλό θα κερδίσει. Ο Θεός θα νικήσει. Το μόνο μεταβλητό εδώ είναι ο αριθμός των νεκρών. Και αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι συμβαίνει είναι ότι ο κόσμος έχει πραγματικά διολισθήσει σε κάτι που, υποθέτω, θα μπορούσε να συγκριθεί με τα Σόδομα και τα Γόμορρα στη Βίβλο. Ακολασία, ανηθικότητα, η ιερότητα του γάμου αποδεκατίζεται, οι ρόλοι των δύο φύλων, οι αμβλώσεις, οι παιδικές θυσίες, βασικά η λατρεία ψεύτικων θεών.

"Και νομίζω ότι για μένα είναι σαν να βρισκόμαστε στη γενιά του κατακλυσμού και τα νερά ανεβαίνουν και ο Θεός μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε στην κιβωτό και να σωθούμε ή να πνιγούμε στα ταραγμένα νερά. Ο κόσμος θα καθαρίσει και η τελική επιλογή είναι: "Σε ποιον θα υποκλιθείτε;".

"Θα υποκλιθείτε στον Δημιουργό που μας δημιουργεί κάθε στιγμή στον χρόνο, που μας αγαπά, που μας δίνει δύναμη, αποφασιστικότητα, συνείδηση, ελεύθερη βούληση; Ή θα υποκλιθείτε στους κοινωνιοπαθείς ολιγάρχες και τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις; Λοιπόν, ας δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό.

"Είναι λοιπόν μια επιλογή που δίνεται σε κάθε ανθρώπινο ον. Αυτό είναι - αυτό που λέγατε ότι υπάρχουν ευλογίες εδώ - αυτή είναι η κρυμμένη ευλογία επειδή εμείς ως κοινωνία, ως κόσμος, λατρέψαμε κάθε θεό εκτός από τον αληθινό Θεό. Τον θεό της επιστήμης, τον θεό της τεχνολογίας, τον θεό του χρήματος, τον θεό της φήμης, τον θεό της εξουσίας.
 
"Και έτσι έχουμε εναποθέσει την πίστη μας στα έργα του ανθρώπου και όχι στον Πανταχού Παρόντα, Πανταχού Παρόντα δημιουργό που ζωογονεί τη δημιουργία κάθε στιγμή του χρόνου. Και το εννοώ αυτό γιατί δημιούργησε εσένα και εμένα. Πρόκειται λοιπόν για μια ενεργή δυναμική διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, παρεμπιπτόντως, αντιμετωπίζω το άγχος, διότι το άγχος ζει στον ψυχολογικό χώρο όπου η συνείδηση του Θεού απουσιάζει.

"Και έτσι, αν πιστεύω ότι ο Θεός είναι μέσα μου και γύρω μου και συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία μου, τότε δεν είμαι μόνος. Και αν δεν είμαι μόνος, δεν πρόκειται να έχω άγχος. Τέλος πάντων, αυτό είναι το θεολογικό μου σχόλιο". 
 
Φαίνεται όλο και περισσότερο τους τελευταίους δύο μήνες ότι οι γιατροί με τους οποίους μιλάω σχετικά με το Covid, τα εμβόλια και την παγκοσμιοποιητική ατζέντα αποδεικνύονται πνευματικοί στην κοσμοθεωρία τους. Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων με τους οποίους έχω μιλήσει για το θέμα είναι είτε ασκούμενοι Χριστιανοί είτε ασκούμενοι Εβραίοι. Αυτό λέει πολλά για το ποιον πραγματικά στοχεύει η συνωμοσία.

Ο Δρ Ζελένκο συνέχισε:
 
"Είμαι ρεαλιστής συνωμοσιολόγος. Ξέρετε, υπάρχει ένα έγκλημα για το οποίο οι άνθρωποι μπαίνουν στη φυλακή. Λέγεται συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου. Η λέξη συνωμοσία σημαίνει ότι μια ομάδα ανθρώπων συγκεντρώθηκε για να σχεδιάσει κάτι πολύ, πολύ κακό. Οπότε, ναι, υπάρχει συνωμοσία. Απλά δεν είναι θεωρία. Είναι η πραγματικότητα. Και θα σας το δείξω αυτό. Έτσι, είναι ένα δύσκολο παζλ για να το συναρμολογήσετε, αλλά νομίζω ότι αν οι άνθρωποι το σκεφτούν και το διαλογιστούν, θα δείτε.

"Έχω αποδείξει ότι το COVID-19 είναι ένα βιολογικό όπλο και εκεί θα διαθέσω τα έγγραφα και τις πατέντες και το έγγραφο, πώς αυτό έχει γίνει και ποιος το πλήρωσε. Παρεμπιπτόντως, δεν είμαι ηλίθιος. Ξέρω ότι κάθε λέξη που λέω θα ελέγχεται υπερβολικά. Οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπο να καταστρέψουν τη φήμη μου επειδή μιλάω ενάντια στην αφήγηση των κοινωνιοπαθών. Και γι' αυτό προσέχω πολύ όταν λέω κάτι, ακόμη και αν είναι αμφιλεγόμενο ή ακούγεται απίστευτο, αλλά προσέχω πολύ να έχω τα στοιχεία που τεκμηριώνουν, τουλάχιστον το γιατί λέω αυτό που λέω. Αυτό είναι σημαντικό.

"Έτσι, αν κοιτάξετε δύο πατέντες, μου άνοιξαν πολύ τα μάτια. Το 2021, στις 31 Αυγούστου, εγκρίνεται ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών - το οποίο έχει έκταση 50 σελίδων και είναι πολύ υψηλής τεχνολογίας, πολύπλοκη νανοτεχνολογία που περιγράφει αυτό που υπάρχει ήδη στα εμβόλια και περιγράφει αυτή την υψηλής τεχνολογίας ικανότητα μέτρησης βιομετρικών δεδομένων. Έτσι, δηλαδή, τον καρδιακό σας ρυθμό, τον αναπνευστικό σας ρυθμό, τη θερμοκρασία σας, και το πιο σημαντικό, μεταδίδει αυτά τα δεδομένα μαζί με την τοποθεσία σας σε ένα τρίτο μέρος.
 
"Τώρα, ξέρετε, το 2016, ο Κλάους Σβαμπ έδωσε μια συνέντευξη και είπε ότι μέσα σε 10 χρόνια, μέχρι το 2026, κάθε άνθρωπος θα έχει ένα ψηφιακό αναγνωριστικό. Οπότε πώς θα καταφέρετε -για ποιο λόγο θα μιλήσουμε σε ένα λεπτό- αλλά πώς θα καταφέρετε να πείσετε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους να συμφωνήσουν να τους χορηγηθεί ένα ψηφιακό αναγνωριστικό; Λοιπόν, τι θα λέγατε να δημιουργήσετε ένα όπλο, να το απελευθερώσετε και να τους τρομάξετε όλους. Απομονώνεις τους ανθρώπους, τους βάζεις μια πάνα προσώπου. Μετά βγάζεις μια λύση που δεν είναι στην πραγματικότητα λύση, αλλά είναι ένα ψέμα, και οι άνθρωποι έλκονται και τη ζητούν. Είναι πανέξυπνο.

"Εντάξει, υπάρχει και άλλη πατέντα. Αυτή την ξέρω απ' έξω. Είναι πατέντα της Microsoft, 2020. Είναι μια εθνική πατέντα. Είναι WO-2020-060606. Και μιλάει για τη σύνδεση της μετάδοσης βιομετρικών δεδομένων με κρυπτογραφικές κάρτες. Υπάρχουν άλλα δύο, τρία πράγματα, μερικές λεπτομέρειες. Αν κοιτάξετε την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το 2030, το νούμερο ένα είναι ότι η Αμερική δεν θα είναι πλέον κυρίαρχη και λίγες δυνάμεις θα κυβερνούν τον κόσμο. Αυτή είναι η δηλωμένη ατζέντα, η οποία είναι τώρα η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ.

"Αν κοιτάξετε τα στοιχεία από το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου - και πάλι, τα έχω όλα αυτά - το Medicare θα καταστεί αφερέγγυο το 2026. Λοιπόν, αυτή η πληροφορία είναι γνωστή εδώ και 30 χρόνια, ότι είχαμε περάσει το όριο χωρίς επιστροφή. Ότι το Medicare και η Κοινωνική Ασφάλιση είχαν πεθάνει. Το μόνο μεταβλητό ήταν το πότε, και αυτό μπορούσε να ελεγχθεί πολύ απλά. Αν θέλατε να επισπεύσετε την ημερομηνία, απλά αυξάνατε τα δικαιώματα. Έτσι, το οδηγείτε στην αφερεγγυότητα πολύ πιο γρήγορα. Οι προβλέψεις ή απλά η κοινή λογική, οι παγκόσμιες επιπτώσεις στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα θα είναι καταστροφικές.
 
"Ας επιστρέψουμε λοιπόν για λίγο στην Κίνα. Η Κίνα μόλις δημιούργησε την κεντρική της τράπεζα, το ψηφιακό γουάν. Στη συνέχεια απαγόρευσαν κάθε άλλο κρυπτονόμισμα. Στη συνέχεια, συνέδεσαν το σύστημα κοινωνικής πίστωσης με το κρυπτονόμισμα, πράγμα που σημαίνει ότι αν η κινεζική κυβέρνηση, η οποία ελέγχει την κεντρική τράπεζα, δεν της αρέσει αυτό που λέτε, μπορεί να σας περιορίσει, να σας περιορίσει ή να σας αρνηθεί εντελώς τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές.

"Έτσι, τώρα δεν χρειάζεται να σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι. Θα σας εμποδίσω απλώς να αγοράσετε ψωμί. Αυτό είναι το, εννοώ, δεν έχω αποδείξεις γι' αυτό, αλλά είναι απλά λογικό ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν γνωστές για την επικείμενη οικονομική κατάρρευση από τα μέσα της δεκαετίας του '90. Τώρα, ποιος θα χάσει τα περισσότερα από μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση; Λοιπόν, είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο και όσοι έχουν εξουσία.

"Θέλουν λοιπόν να διατηρήσουν τον πλούτο και την εξουσία τους. Υπάρχει λοιπόν μια πολύ δημιουργική λύση και χρειάστηκε τόσος χρόνος για πολλούς λόγους, πρώτον, η τεχνολογία δεν υπήρχε. Έπρεπε να ολοκληρώσουν τη χαρτογράφηση του ανθρώπινου γονιδιώματος, να δημιουργήσουν ηθικά την τεχνολογία CRISPR Cas9, η οποία επιτρέπει την επεξεργασία γονιδίων, για την οποία θα μιλήσουμε σε ένα λεπτό, προκειμένου να οριστικοποιήσουν πραγματικά το όραμά τους.
 
"Έτσι, όταν συμβεί η οικονομική κατάρρευση, το μόνο σύστημα που θα μείνει όρθιο θα είναι ένα παγκόσμιο σύστημα κρυπτονομισμάτων που θα ελέγχεται από λίγες παγκόσμιες δυνάμεις. Και για να συμμετάσχετε σε αυτό το σύστημα κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να είστε πομπός βιομετρικών δεδομένων. Έτσι, ξεχάστε το Apple Pay. Το χέρι σας, ουσιαστικά, θα είναι το εργαλείο μέσω του οποίου θα μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές.

"Ακούγεται ωραίο, αλλά εδώ είναι τα προβλήματα. Τι γίνεται αν δεν θέλω να εμβολιαστώ; Τότε δεν μπορώ να συμμετέχω σε παγκόσμιες συναλλαγές, σε οικονομικές συναλλαγές. Κι αν δεν αρέσει στην κυβέρνηση αυτό που λέω; Οπότε θα περιορίσουν την ικανότητά μου να κάνω συναλλαγές. Είναι ένας μηχανισμός ελέγχου. Είναι υποδούλωση. Είναι αυτό που η χριστιανική πίστη θα αποκαλούσε το χάραγμα του θηρίου. Αυτή είναι λοιπόν η μία διάσταση του θέματος. Είναι ο έλεγχος. Η δουλεία ήταν πάντα η πιο επικερδής βιομηχανία στην ιστορία της ανθρωπότητας, Υπάρχουν ενεργά μέτρα για την υποδούλωση της ανθρωπότητας υπό τον έλεγχο λίγων παγκόσμιων κοινωνιοπαθών.

"Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με τον Χίτλερ και τον Στάλιν σε στεροειδή με όπλα μαζικής καταστροφής".
 
Το ερώτημα τώρα στρέφεται στο ποιος πιστεύει ο Δρ Ζελένκο ότι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Είναι ένα θέμα που έχουμε καλύψει εκτενώς τους τελευταίους μήνες. Δεν υπάρχει απόλυτη συναίνεση, αλλά αρκετοί από τους πιο αξιοσέβαστους ανθρώπους με τους οποίους έχω μιλήσει για το θέμα έχουν δείξει προς τους ίδιους ανθρώπους που ο Δρ Ζελένκο πιστεύει ότι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά.
 
"Και στο επίκεντρο αυτού είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο ιδρύθηκε το 1971 και ξεκίνησε ένα παγκόσμιο σχολείο ηγεσίας. Οι πρώτοι απόφοιτοι αυτής της σχολής είναι η Άνγκελα Μέρκελ που διοικούσε τη Γερμανία και ο Μπιλ Γκέιτς. Στη συνέχεια, ο Γάλλος πρωθυπουργός, ο Μακρόν, ο Τζάστιν Τριντό, ο Άρντερν από τη Νέα Ζηλανδία, ο Μόρισον από την Αυστραλία, όλοι αυτοί οι κοινωνιοπαθείς είναι απόφοιτοι αυτής της ιδεολογίας. Είναι πόρνες. Δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας τους. Δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών τους. Υπηρετούν έναν παγκόσμιο αφέντη και έχουν ξεπουλήσει τις χώρες τους και η Αμερική δεν διαφέρει.

"Επιτρέψτε μου λοιπόν να φέρω και εγώ μερικά γεγονότα στο τραπέζι. Ο Klaus Schwab και ο Bill Gates έχουν πει και οι δύο ότι αυτά τα εμβόλια αλλάζουν το ποιος είσαι. Αυτή δεν είναι η δική μου φράση. Είναι δική τους. Και συνεχίζουν να εξηγούν μέσω της τεχνολογίας γονιδιακής επεξεργασίας ότι η πλατφόρμα mRNA έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει την τεχνολογία CRISPR Cas9, η οποία είναι ουσιαστικά ένα ψαλίδι που κόβει ένα τμήμα του γενετικού σας κώδικα και το τμήμα μπορεί να προσαρμοστεί. Μπορείτε να επιλέξετε πού θα κοπεί και στη συνέχεια μπορείτε να συνδέσετε ξένο κώδικα, ξένο DNA.

"Τώρα, είμαστε φτιαγμένοι κατ' εικόνα του Θεού. Τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, σημαίνει ότι η σοφία Του αποτυπώνεται στον γενετικό μας κώδικα, επειδή ο γενετικός μας κώδικας καθορίζει ποιοι είμαστε. Ας ονομάσουμε λοιπόν τον άνθρωπο 1.0, την έκδοση του Θεού. Αυτό που ενδιαφέρονται να κάνουν οι κοινωνιοπαθείς - και θα μιλήσουμε για το γιατί σε ένα λεπτό - είναι να δημιουργήσουν τον άνθρωπο 2.0 ή αυτό που ονομάζουν υπερανθρωπισμό.
 
"Πιστεύουν ότι μέσω του ευφυούς σχεδιασμού - είναι ευφυής σχεδιασμός - μπορούν να δημιουργήσουν έναν καλύτερο άνθρωπο. Έτσι, όποιος έχει πέσει θύμα αυτών των εμβολίων είναι πλέον φτιαγμένος κατ' εικόνα και ομοίωση του Bill Gates και του Klaus Schwab. Δεν θα έδινα σε αυτούς τους εκφυλισμένους τον κωδικό πρόσβασης στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο. Γιατί να τους δώσω πρόσβαση στον γενετικό μου κώδικα;

"Αυτοί είναι οι δηλωμένοι στόχοι τους, όχι οι δικοί μου. Και έτσι αυτοί είναι άθεοι άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε μια μετά θάνατον ζωή. Όταν λοιπόν βλέπεις την ύπαρξη από αυτή την οπτική γωνία, δεν θέλεις να πεθάνεις. Και έτσι αυτό με το οποίο ασχολούνται ενεργά είναι η δημιουργία ανόργανων πλατφορμών ή cyborgs ή ρομπότ όπου πιστεύουν ότι μπορούν να μεταφέρουν τη συνείδησή τους και ουσιαστικά να επιτύχουν την αθανασία.

"Και αυτή είναι η κατάσταση των στόχων τους. Κοιτάξτε τον Ray Carswell και τον Yuval Noah Harari, πραγματικοί κοινωνιοπαθείς. Ο Χαράρι είναι ο αγαπημένος συγγραφέας του Ομπάμα. Το είπε αυτό στο CNN. Και έτσι αυτό που θέλουν να κάνουν αυτοί οι εκφυλισμένοι είναι ότι έχουν χακάρει κυριολεκτικά τον κώδικα του ανθρώπινου γονιδιώματος και είναι σε θέση, ξέρετε, αν το ήθελαν, να σας κολλήσουν DNA αλόγου.

"Ξέρετε, το 2004, υπήρξε μια παρουσίαση της CIA. Την αποδίδουν στον Μπιλ Γκέιτς, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά η παρουσίαση είναι αληθινή. Διέρρευσε ότι εντόπισαν ένα γονίδιο Τζιχάντι, ένα γονίδιο που σχετίζεται με τον θρησκευτικό εξτρεμισμό και εργαζόμαστε πάνω σε, τεχνολογία για την καταστολή αυτού του γονιδίου. Με άλλα λόγια, γενετική χειραγώγηση των χαρακτηριστικών.
 
"Τώρα μπορεί να συμφωνήσουμε ή να μην συμφωνήσουμε με αυτό. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι εμπαίζουν τον Θεό. Ας πούμε ότι για κάποιους λόγους θέλουν και δεν θέλουν να καταστείλουν τα μπλε μάτια. Μπορούν να το κάνουν αυτό. Τι γίνεται αν θέλουν να καταστείλουν τα μοτίβα της σκέψης σας; Ή να χειραγωγήσουν τα μοτίβα της σκέψης σας; Όλη αυτή η τεχνολογία αναπτύσσεται.

"Και έτσι υπάρχει μια υπεράνθρωπη τελική ατζέντα εδώ. Υπάρχει επίσης μια ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού. Υπάρχει κάτι που ονομάζεται Georgia Guidestones. Κανείς δεν ξέρει ποιος το έκανε πραγματικά, αλλά η πρώτη δήλωση είναι - την αποκαλούν οι 10 εντολές - ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί στα 500 εκατομμύρια. Ο Μπιλ Γκέιτς το 2015 σε μια διάλεξη στο Ted είπε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη και επομένως πρέπει να περιορίσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Και ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κατά 10-15% με τη χρήση εμβολίων. Έτσι το 2020, ο ίδιος κοινωνιοπαθής είπε ότι πρέπει να εμβολιαστούν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Οπότε εδώ είναι μια απλή ερώτηση. Γιατί να πάρω ένα εμβόλιο για την υγεία μου από κάποιον που υποστηρίζει και χρηματοδοτεί μια τεχνολογία για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού;

"Και, και ας δούμε τι κάνουν αυτά τα εμβόλια. Δημοσιεύθηκε λοιπόν ένα άρθρο σε μια ισραηλινή εφημερίδα, σύμφωνα με το οποίο τα ισραηλινά γραφεία κηδειών έχουν δει δεκαπλάσια αύξηση των θανάτων, των νεκρών ανθρώπων- έχουν κατακλυστεί εντελώς και δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν σε όλους μια σωστή κηδεία. Και σύμφωνα με την κυβέρνηση, οι άνθρωποι πεθαίνουν από την Omicron.
 
"Τώρα, υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτή την ανάλυση, επειδή κανείς άλλος δεν πεθαίνει από το Omicron. Στη Νότια Αφρική, όπου ξεκίνησε, κανείς δεν πέθανε από το Omicron. Στην Αμερική με αποτελεσματική θεραπεία, κανείς δεν πεθαίνει από το Omicron. Κατά την άμεση εμπειρία μου, κανείς δεν πεθαίνει από το Omicron και υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό. Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ πιο μολυσματικό ακόμη και από την ιλαρά, ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει μόνο τους ανώτερους αεραγωγούς και όχι τους κατώτερους αεραγωγούς. Έτσι, γλιτώνει το καταστροφικό σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας. Έτσι, οι άνθρωποι δεν αναπτύσσουν τέτοιου είδους επιπλοκές. Και έτσι, γιατί πεθαίνουν οι Ισραηλινοί; Και οι νεότεροι επίσης; Λοιπόν, το Ισραήλ αποδεικνύεται ότι είναι η πιο εμβολιασμένη χώρα στον κόσμο από την άποψη των πολλαπλών ενέσεων. Για παράδειγμα, ηγείται παγκοσμίως στον αριθμό των πολιτών του που έχουν κάνει τέσσερα εμβόλια.

"Τώρα, τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι υπάρχουν 30 επιστημονικές εργασίες που γνωρίζω, οι οποίες έχουν τεκμηριώσει πώς αυτά τα εμβόλια καταστρέφουν το έμφυτο ανοσοποιητικό σας σύστημα; Καταστρέφουν τη λειτουργία των Τ-κυττάρων σας. Καταστρέφουν τη λειτουργία των φυσικών κυττάρων δολοφόνων. Και καταστέλλουν τα γονίδια καταστολής όγκων.

"Έτσι, αν κάποιος έχει ανοσοανεπάρκεια, τότε ναι, μπορεί να πεθάνει από ένα κρυολόγημα και μπορεί να πεθάνει από το Omicron. Πώς λοιπόν απέκτησαν αυτή την ανοσοανεπάρκεια; Λοιπόν, την απέκτησαν. Λοιπόν, πώς την απέκτησαν; Λοιπόν, δεν είναι μέσω του ιού HIV, οπότε δεν ξέρω. Θα μπορούσε να είναι το εμβόλιο; Και πώς θα το ονομάζατε αυτό τότε;
 
"Ένα σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας.

"Και, ξέρετε, το Ὑπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας εξέδωσε διάταγμα πριν από δύο ημέρες ότι η ομιλία ενάντια στις κυβερνητικές αφηγήσεις για τα εμβόλια θεωρείται πλέον εγχώρια τρομοκρατία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πλέον την, υποθέτω την άδεια, ή δεν θα έλεγα την εξουσία, αλλά το θράσος ότι θα αρχίσουν να φυλακίζουν χωρίς τη δέουσα διαδικασία.

"Άνθρωποι όπως εγώ ή άλλοι, όπως ο Δρ Μαλόουν, ο Δρ ΜακΚάλοου, ο Δρ Γκολντ, επιτίθενται στους παλαιότερους από τους αγωνιστές της ελευθερίας. Και μπορούν τεχνικά να μας βάλουν στο Γκουαντάναμο. Και έτσι αυτό που παρακολουθούμε είναι η καταπάτηση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, η καταπάτηση της ελευθερίας του λόγου και πραγματικά μια προσπάθεια να καταστραφεί η ψυχή αυτής της χώρας. Και να ενώσουμε όλη την κυβέρνηση υπό την ηγεσία μιας παγκοσμιοποιημένης ηγεσίας".
 
Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα που ο Δρ Ζελένκο κάλυψε στη συνέντευξη. Θα ήθελα πολύ να δημοσιεύσω ένα πλήρες κείμενο, αλλά είναι τόσα πολλά που θα μπορούσαν να γίνουν ένα μικρό βιβλίο. Ο καλύτερος τρόπος για να τα αφομοιώσετε όλα αυτά είναι να ακούσετε το podcast ή να παρακολουθήσετε το βίντεο. Δεν την επεξεργάστηκα, οπότε υπάρχουν στιγμές που ο Δρ Ζελένκο δυσκολεύτηκε, στιγμές που παραλίγο να κόψω τη συνέντευξη. Συνεχίζει να δίνει τον καλό αγώνα παρά το γεγονός ότι έχει έναν πνεύμονα και καρκίνο. Αυτού του είδους η αποφασιστικότητα είναι αυτό που απαιτείται από περισσότερους ανθρώπους, αν θέλουμε να νικήσουμε τις παγκοσμιοποιητικές, υπεράνθρωπες δυνάμεις που είναι αποφασισμένες να μας υποτάξουν ή να μας εξοντώσουν.

Όπως σημείωσε ο Δρ Ζελένκο κοντά στο τέλος, αυτό θα απαιτήσει κάτι περισσότερο από την ανθρώπινη παρέμβαση. Χρειαζόμαστε υπερφυσική υποστήριξη, γεγονός που καθιστά την προσευχή και τη νηστεία τόσο σημαντικές. Μόνο ο Θεός μπορεί πραγματικά να μας σώσει από αυτό, αν είναι το θέλημά Του. Και αν επιλέξει να μην επέμβει, τότε μάλλον βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς. Όπως και να έχει, είναι καιρός για μεγάλη χαρά, καθώς σημαίνει είτε μια μαζική αναγέννηση είτε ότι η επιστροφή του Κυρίου και Σωτήρα μας είναι πιθανότατα κοντά. Κερδίζουμε σε κάθε περίπτωση.

 
_________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  

7 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ .........
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑ ΕΒΡΑΪΚΈΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΌ .
    Ο ΜΠΙΛ ΓΚΑΙΤΣ ΕΒΡΑΙΟΣ .ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΜΕΡΚΕΛ.. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΛΠ
    ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ ΑΠΕΤΗΣΕ ΤΟ 2015 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ...!!!!
    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ.....
    Ο ΖΕΛΕΝΚΟ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΑ..... ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΔ -ΡΑΒΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀδελφέ μου λὲς ἀπ᾿ ὅσα ἔγραψες νὰ μὴν γνωρίζουμε τίποτα;
      Τὶ σημαίνει «ἄς εἴμαστε προσεκτικοὶ», δὲν πρέπει νὰ βάζουμε τίποτα ἐπειδὴ δὲν μποροῦμε νὰ ἐμπιστευτοῦμε κανέναν;
      Βεβαίως καὶ εἴμαστε πολὺ ἐπιφυλακτικοὶ μὲ ὅλους αὐτοὺς καὶ αὐτὸ τὸ ἔχουμε δείξει πολλάκις σὲ σχολιασμούς μας, ἀλλὰ αὐτὸ δὲν σημαίνει ὄτι θὰ πρέπει νὰ τὰ ἰσοπεδώσουμε ὅλα καὶ νὰ μὴν βάζουμε καμμία εἴδηση.
      Τὸ ὅτι ἔγραψα ἐξαίρετη ἠ συνέντευξή του, αὐτὸ δὲν εἶναι ψέμματα καὶ ὅσα λέει εἶναι σωστὰ.
      Τὸ ἄν τὰ πιστεύει θὰ τὸ δείξει ὁ χρόνος, ἀλλὰ μέχρι τώρα δὲν ἔχει δείξει τίποτα διαφορετικό.
      Τὸ ἄν δὲν λέει γιὰ κάποιους, δὲν εἶναι ἀπαραίτητο νὰ λέει ψέμματα, ὐπάρχουν καὶ ἄλλοι πολλοὶ λόγοι κάποιος νὰ κρατιέται λίγο.

      Διαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΒΡ. ΦΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΦΥΛΗ-ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΛΕΝΚΟ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΩ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ..ΑΠΑΤΗ.....
    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CRISPR Cas9 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡ. ΡΟΤΣΙΛΔ ....ΤΟ PCR ΕΠΙΣΗΣ ΡΟΤΣΙΛΔ....
    Η ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΗ ΑΚΙΔΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΧΤΥΠΑ ΧΤΥΠΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.. ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡ. ΕΣΚΕΝΑΖΥ.
    ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΚΗ ΦΥΛΗ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.... ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΗΘΟΎΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τὸ ποιούς χτυπᾶ ἡ ἀκίδα ἀδελφέ μου, τὰ ἔχω διαβάσει.
      Ἴσως ἔχεις δίκιο γιὰ τὸν Ζελένκο, δὲν ἀποκλείω τίποτα.
      Ἄλλωστε, μέσα στὰ «πρωτόκολλα», τὸ λένε ξεκάθαρα ὅτι θὰ βάζουν δικά τους ἄτομα καὶ θὰ ἐναντιώνονται δῆθεν σὲ αὐτοὺς καὶ νὰ προκαλοῦν ἤ νὰ ξεγελοῦν τὸν κόσμο.

      Διαγραφή

  3. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΙΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΙΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...
    ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΒΡ. ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ
    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/02/Ypopsifios-proedros-gallias-zemour-gia-metanastes-eimai-edo-gia-na-soso-galliko-lao-kai-gallia-oxi-olokliro-ton-kosmo_01205565106.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀδελφέ, ὅσον ἀφορᾶ στὸ κῦμα μετανάστευσης, αὐτὰ τὰ ἄκουγα στὸ ραδιόφωνο τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος ἀπ᾿ τὸ 1997, ὅταν συχνὰ σὲ διάφορες ἐκπομπὲς εἶχαν σὰν θέμα τὴν ἐπέκταση τοῦ μουσουλμανικοῦ τόξου, ἀλλὰ τότε δὲν μποροῦσα νὰ τὸ ἀξιολογήσω καὶ νὰ φανταστῶ τὸ τί ἔμελλε νὰ γίνει διότι δὲν ἔδινα καὶ κάποια ἰδιαίτερη σημασία.

      Διαγραφή
  4. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ!!!
    ΑΥΤΟΙ .....ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ... ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΟΥΣΑΝ.... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή