Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

"ΧΑΙΡΕ ΣΑΤΑΝΑ" | Σατανιστική Προσευχή σε κυβερνητικό συνέδριο στην Αλάσκα - Ιούνιος 2019

 

Ο Δήμος Kenai Peninsula στη Νότια Αλάσκα ανοίγει κυβερνητική συνεδρίαση με προσευχή επίκλησης του «Χαίρε Σατανά» από μέλος του σατανικού ναού

21 Ιουνίου 2019 - Ένα μέλος του Σατανικού Ναού που κέρδισε το δικαίωμα να ανοίξει μια περιφερειακή συνεδρίαση της κυβέρνησης της Αλάσκας δήλωσε «Χαίρε Σατανά» κατά την πρώτη της επίκληση, ωθώντας περίπου δώδεκα αξιωματούχους και παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν.

Κατά τη διάρκεια της επίκλησής της, το μέλος του Σατανικού Ναού Iris Fontana είπε: «Αυτό που δεν θα λυγίσει, πρέπει να σπάσει, και αυτό που μπορεί να καταστραφεί από την αλήθεια δεν πρέπει ποτέ να το γλιτώσει ως θάνατο. Έγινε, Χαίρε Σατανά», ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός Kenai KSRM.

Ήταν μεταξύ αυτών στη αγωγή που άσκησε η ACLU [Αμερικανική Ένωση για τα Δικαιώματα των Πολιτικών Ελευθεριών] της Αλάσκας κατά του δήμου αφού ενέκρινε μια πολιτική του 2016 που έλεγε ότι τα άτομα που ήθελαν να κάνουν τις επικλήσεις στις συνεδριάσεις του κυβερνητικού οργάνου έπρεπε να ανήκουν σε επίσημους οργανισμούς με καθιερωμένη παρουσία στο Kenai Peninsula, που βρίσκεται 75 μίλια (121 χιλιόμετρα) νότια του Anchorage. Άλλοι ενάγοντες στους οποίους είχε αρνηθεί την άδεια να κάνουν τις επικλήσεις ήταν ένας άθεος και μια Εβραία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αλάσκας τον περασμένο Οκτώβριο έκρινε ότι η πολιτική του δήμου ήταν αντισυνταγματική και η κυβέρνηση του δήμου την άλλαξε τον Νοέμβριο για να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να προσφέρει επικλήσεις ανεξαρτήτως θρησκείας.

Τα μέλη του Σατανικού Ναού θέλουν να ξέρετε ότι ο σύγχρονος σατανισμός δεν έχει καμία σχέση με τον Διάβολο ή τον Σατανά και είναι πραγματικά ένας αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα στην Αμερική. Επαναλαμβάνουν αυτό το μαντάτο ατελείωτα με την ελπίδα ότι θα το πιστέψετε, αλλά όπως κάθε άλλο πράγμα του Διαβόλου, είναι ψέμα.

ΠΗΓΗ: https://www.nowtheendbegins.com/

NIOLAND

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου