Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Το SCOTUS (Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ) έτοιμο να ανατρέψει την υπόθεση Roe vs. Wade - Οι δολοφόνοι μωρών θα ξεσπάσουν με δαιμονική οργή και βία καθώς το "δικαίωμά" τους να δολοφονούν βίαια τα ίδια τους τα παιδιά πρόκειται να αφαιρεθεί

 

Και τώρα οι δαίμονες βγαίνουν για να τους δουν όλοι.

Οι υπέρμαχοι των ἀμβλώσεων και της δολοφονίας μωρών έχουν ήδη ξεσπάσει σε τρέλα και οργή για ένα σχέδιο απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που διέρρευσε και το οποίο, αν δημοσιευτεί, θα ανατρέψει την υπόθεση Roe εναντίον Wade και θα τερματίσει την ομοσπονδιακή προστασία των αμβλώσεων.

Επειδή το "δικαίωμα" να δολοφονούν τα μωρά τους είναι ο πυλώνας της βίαιης, δαιμονικής, καταστροφικής για τη ζωή Αριστεράς, αυτή τη στιγμή χάνουν τα λογικά τους γι' αυτό, οργανώνουν διαδηλώσεις και βγαίνουν στα κανάλια για να καταγγείλουν οποιονδήποτε προσπαθεί να προστατεύσει τη ζωή ενός αγέννητου ανθρώπινου παιδιού.

Τώρα, αρχίζουμε όλοι να βλέπουμε την τρομακτική αλήθεια για την πολιτική Αριστερά στην Αμερική: Θέλουν αίμα.
 
Η πολιτική Αριστερά στην Αμερική εκπροσωπεί την ιατρική βία και τη δολοφονία εναντίον αθώων παιδιών... κατά εκατομμύρια

Τι κοινό έχουν η παιδοφιλία, ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων των τρανσέξουαλ, ο καλλωπισμός και οι αμβλώσεις; Είναι όλα επιθετικά απαιτημένα από την Αριστερά (Δημοκρατικοί). Σχεδόν οτιδήποτε ακρωτηριάζει ένα παιδί, βιάζει ένα παιδί, δολοφονεί ένα παιδί ή παραμορφώνει ένα παιδί υποστηρίζεται 100% από τους δαιμονικούς Αριστερούς που παράλογα αυτοαποκαλούνται "υπέρ της ελεύθερης επιλογής".

Αλλά το παιδί δεν έχει καμία απολύτως επιλογή. Αν δεν προστατεύουμε τη ζωή και την επιλογή του αγέννητου παιδιού, τότε δεν εκτιμούμε καθόλου τη ζωή.

Και αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που παριστάνουν τους "υπέρ της ελεύθερης επιλογής" απαίτησαν υποχρεωτικά εμβόλια και υποχρεωτικές μάσκες για όλους, η επιλογή να είναι αναθεματισμένη.

Ποτέ δεν πίστεψαν στην "επιλογή". Πίστευαν μόνο στη δολοφονία και τη βία κατά των παιδιών. Ταυτόχρονα πιστεύουν στο δικό τους "δικαίωμα" να δολοφονούν τα δικά τους αγέννητα παιδιά, ενώ σας αφαιρούν το δικαίωμα να πείτε όχι στις μάσκες ή στα εμβόλια. Είναι τύραννοι. Τύραννοι που δολοφονούν παιδιά.
 
Και τώρα το διπλασιάζουν, απαιτώντας από το SCOTUS να αλλάξει την απόφασή του και να προστατεύσει το "δικαίωμα" να δολοφονούνται αγέννητα μωρά στην Αμερική.
 
Οι αριστερές πολιτείες μπορούν να παραμείνουν πρωτεύουσες δολοφονίας μωρών, ακόμη και αν ανατραπεί η Roe

Μια ήττα της Roe δεν θα έθετε εκτός νόμου τις αμβλώσεις σε εθνικό επίπεδο, παρεμπιπτόντως. Θα έστελνε απλώς το ζήτημα πίσω στις πολιτείες να αποφασίσουν μόνες τους τι επιθυμούν να κάνουν σχετικά με το νομικό πλαίσιο των αμβλώσεων. Χωρίς καμία αμφιβολία, αριστερές πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, το Ιλινόις, η Νέα Υόρκη και το Μέριλαντ θα διπλασίαζαν τη δολοφονία παιδιών και θα γίνονταν ακόμη και κόμβοι τουρισμού αμβλώσεων που θα δέχονταν έγκυες γυναίκες από άλλες πολιτείες που επιθυμούν να δολοφονήσουν τα δικά τους παιδιά.

Αυτό που το SCOTUS λέει απλώς στο σχέδιο που διέρρευσε είναι ότι η υπόθεση Roe εναντίον Wade δεν ψηφίστηκε ποτέ ως νόμος και, ως εκ τούτου, δεν συζητήθηκε ούτε υποστηρίχθηκε ποτέ σωστά από τους ανθρώπους και τους αντιπροσώπους τους. Η αρχική απόφαση του 1973 ήταν υπερβολική και παραπέμπει στο είδος του δικαστικού ακτιβισμού που οι αριστεροί απαιτούν πάντα για τα καυτά τους θέματα.

Αν πολιτείες όπως η Καλιφόρνια θέλουν να επιβεβαιώσουν το "δικαίωμα" των εργοστασίων αμβλώσεων να επιδίδονται σε κατά συρροήν δολοφονίες ανθρώπινων μωρών, θα εξακολουθούν να μπορούν να λειτουργούν ως κέντρα δολοφονιών και να πραγματοποιούν τη δαιμονική, τελετουργική θυσία ανθρώπινων παιδιών που επιθυμούν. (Η βιομηχανία των αμβλώσεων είναι βουτηγμένη στον σατανισμό, την ανθρωποθυσία, τη συλλογή οργάνων και χειρότερα...)

Φυσικά, όλοι όσοι εμπλέκονται σε πρακτικές αμβλώσεων θα πρέπει μια μέρα να λογοδοτήσουν στον Θεό, αλλά τουλάχιστον με την ανατροπή του Roe από το SCOTUS, πολλές πολιτείες που τάσσονται υπέρ της ζωής μπορούν να δηλώσουν ότι είναι προστάτες των ανθρώπινων παιδιών και όχι δολοφόνοι.

Η οργή του Θεού εναντίον της Αμερικής μπορεί να στραφεί μόνο σε εκείνες τις πολιτείες που δηλώνουν ότι είναι εργοστάσια δολοφονίας μωρών.
 
Κρατήστε τη θέση σας και καταγγείλετε τους δολοφόνους μωρών... αποκαλέστε τους αυτό που πραγματικά είναι: Δαιμονικές, δολοφονικές οντότητες που αποτυγχάνουν στο τεστ του να είναι "πλήρως ανθρώπινες".

Τώρα είναι η ώρα να πάρετε θέση και να συμμετάσχετε στον αγώνα για την προστασία της ιερότητας της ανθρώπινης ζωής στην Αμερική. Σηκωθείτε τώρα και εκφράστε την υποστήριξή σας για την ανατροπή της απόφασης Roe vs. Wade. Καταγγείλετε τους παραληρηματικούς δολοφόνους μωρών και καλέστε τους για αυτό που πραγματικά έχουν γίνει: Αηδιαστικούς δαίμονες και λάτρεις του Σατανά που συλλέγουν τα όργανα και το αίμα των παιδιών για τα πάντα, από την ιατρική "έρευνα" για τα εμβόλια μέχρι τις σατανιστικές τελετές που επιδιώκουν για να αυξήσουν τις σκοτεινές τους δυνάμεις.
 
Παραμείνετε ειρηνικοί αλλά δυναμικοί στο θάρρος και τη φωνή σας: Καλἐστε τους δολοφόνους μωρών και ενημερώστε τους ότι ξέρουμε ότι κρύβουν δαίμονες και κακές οντότητες μέσα στο βιολογικά τους κελύφη. Ξέρουμε ότι θέλουν να τελειώσουν την ανθρωπότητα και να ερημώσουν τον πλανήτη και ότι η έκτρωση είναι ένα από τα βασικά τους όπλα για να το πετύχουν αυτό, ακριβώς μαζί με τα εμβόλια, τα πλαστικά χημικά στα τρόφιμα και τη γεωμηχανική chemtrail, ενώ αφαιρούν από την ατμόσφαιρα το CO2 που φέρνει ζωή στα φυτά και τις καλλιέργειες. Η Αριστερά βρίσκεται σε πόλεμο με οτιδήποτε δίνει ζωή στον πλανήτη Γη. Είναι μια τρελή λατρεία θανάτου.

Βρισκόμαστε τώρα στην τελική μάχη για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής, και οι υποστηρικτές των αμβλώσεων έχουν επιλέξει να είναι στην αντι-ανθρώπινη πλευρά, με τον Σατανά και τα τσιράκια του. Ας τους νικήσουμε και ας διαλύσουμε τα εργοστάσια δολοφονίας τους μια για πάντα. Κάθε ανθρώπινη ζωή έχει αξία από τη στιγμή της σύλληψης και η οργανωμένη έκτρωση ήταν πάντα ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
 
____________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ 
«Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ-ΣΑΤΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bιβλίο με τίτλο : H Aλήθεια για τις εκτρώσεις , των εκδόσεων Oρθοδόξου Kυψέλης , Θεσσαλονίκη .

      Διαγραφή