Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Η λογοκρισία της Big Tech ΣΚΟΤΩΣΕ πάνω από 116.000 Αμερικανούς που εμποδίστηκαν να ακούσουν την αλήθεια για τη βιταμίνη D και το covid



 
Τα τελευταία χρόνια, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter απαγόρευσαν στους χρήστες τους να μοιράζονται χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη της βιταμίνης D που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, εκατομμύρια Αμερικανοί αρρώστησαν άσκοπα ή πέθαναν εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού της Γουχάν (Covid-19).

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Scientific Reports ρίχνει φως στο γεγονός ότι η Μεγάλη Τεχνολογία, μαζί με τη Μεγάλη Κυβέρνηση, απέκρυψαν από τους ανθρώπους κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τη βιταμίνη D που θα μπορούσαν να σώσουν ζωές.

Η μελέτη ανοικτής πρόσβασης, με αξιολόγηση από ομότιμους, υποστηρίζει ότι η χορήγηση συμπληρώματος βιταμίνης D με 50.000 IU (διεθνείς μονάδες) την ημέρα θα μπορούσε να βοηθήσει τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανούς να αποφύγουν την ασθένεια και 116.000 Αμερικανούς να αποφύγουν το θάνατο από τη γρίπη Fauci.

"Το συμπλήρωμα βιταμίνης D παρέχει προστασία έναντι των λοιμώξεων από τον Κόβιτς- θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει 4 εκατομμύρια αμερικανικά κρούσματα του COVID-19 αν οι Αμερικανοί πολιτικοί και ιατρικοί οργανισμοί είχαν εφαρμόσει το συμπλήρωμα βιταμίνης D- προφανώς θα είχαν αποφευχθεί περισσότερα παγκόσμια κρούσματα αν αυτό το συμπλήρωμα βιταμίνης D είχε εφαρμοστεί σε παγκόσμιο επίπεδο", γράφει ο Δρ Alex Kennerly Vasquez για τη νέα μελέτη.

Ο Vasquez, παρεμπιπτόντως, έχει συνυπογράψει στο παρελθόν δικές του μελέτες που αναδεικνύουν όχι μόνο τα γενικευμένα οφέλη της βιταμίνης D για την υγεία, αλλά και τη χρήση της ως φάρμακο για τον κινεζικό ιό.

"Η συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D παρέχει προστασία από τους θανάτους από το Covid. 116.000 θάνατοι Αμερικανών θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με τη συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης D χαμηλού κόστους και χαμηλού κινδύνου με πολλαπλά οφέλη, ειδικά με 50.000 IU την ημέρα".
 
Προσπαθούν (η κυβέρνηση και η τεχνολογική βιομηχανία) να σώσουν ζωές ή να τις ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ;

Ο Dr. Eric Nepute, ένας χειροπρακτικός με έδρα το Μιζούρι, αντιμετωπίζει διώξεις και πρόστιμα επειδή συνέστησε βιταμίνη D στους ασθενείς του καθ' όλη τη διάρκεια της απάτης, κάτι που αποτελεί άλλη μια μορφή λογοκρισίας.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) προσπαθεί να αποσπάσει από τον Nepute μισό τρισεκατομμύριο δολάρια για το "έγκλημα" να ενημερώνει τους ασθενείς του και άλλους στο διαδίκτυο όχι μόνο για τη βιταμίνη D αλλά και για τον ψευδάργυρο και άλλα μέταλλα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό υποδηλώνει ότι η FTC προσπαθεί να τερματίσει τις ζωές των ανθρώπων, όχι να τις σώσει. Για όλη αυτή τη συζήτηση για τη "διάσωση ζωών", η κυβέρνηση και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σίγουρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τους ανθρώπους στο σκοτάδι σχετικά με τις φυσικές λύσεις που υποστηρίζουν τη διατήρηση της ζωής.

Η απόδειξη ότι η βιταμίνη D λειτουργεί είναι πλήρης στη νέα μελέτη, η οποία αψηφά τα ψέματα που συνεχίζουν να λένε οι "έγκυρες" πηγές (δηλαδή τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες μέσα ενημέρωσης και η Silicon Valley) που προωθούν "εμβόλια", μάσκες προσώπου και άλλα εργαλεία θανάτου.

Περίπου το ήμισυ του αμερικανικού κοινού είναι είτε ανεπαρκές είτε ελλιπές σε βιταμίνη D, το οποίο από μόνο του αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν το θρεπτικό συστατικό λαμβάνεται εύκολα μέσω του φυσικού ηλιακού φωτός, του κρέατος που τρέφεται με χορτάρι και της ανέξοδης συμπληρωματικής διατροφής.

Το γεγονός ότι η Μεγάλη Τεχνολογία και η Μεγάλη Κυβέρνηση χρησιμοποιούν τα δολάρια των φόρων σας για να κρύψουν την αλήθεια από εσάς, ενώ προωθούν χημικά και βιολογικά δηλητήρια ως υποτιθέμενη "θεραπεία" για την κολίτιδα, είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Αλλά ενδιαφέρεται κανείς πραγματικά αρκετά για να κάνει κάτι γι' αυτό;

"Αυτή η χώρα είναι ένα φασιστικό μονοπώλιο που μας στιγματίζει όλους ως ιδιοκτησία προς διαχείριση", έγραψε ένας σχολιαστής στο Natural News.

"Είναι επειδή επιτρέψαμε στον FDA να δαιμονοποιήσει τις φυσικές θεραπείες που πηγαίνουν πίσω τουλάχιστον 100 χρόνια", πρόσθεσε ένας άλλος. "Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν ελεύθερη βούληση και μονοπώλιο πάνω στην υγεία μας. Ο Ροκφέλερ κατέστρεψε την πραγματική ιατρική πάνω από έναν αιώνα πριν. Το Covid είναι ένα παράδειγμα μεταξύ πολλών".

Ένας άλλος πρόσθεσε ότι, εκτός από τη βιταμίνη D, λαμβάνει επίσης βιταμίνη C, ψευδάργυρο, n-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) και διάφορα άλλα φυσικά, βιολογικά συμπληρώματα βοτάνων που υποστηρίζουν το ζωντανό ανοσοποιητικό σύστημα. 
 
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να υποστηρίξετε την υγεία σας με φυσικό τρόπο με τη βιταμίνη D, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα VitaminD.news.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου