Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΒΡΑΖΙΛΙΑ [Λούλα]: Από το 2024 το Εμβόλιο Κόβιντ γίνεται Υποχρεωτικό για Παιδιά ηλικίας από 6 Μηνών έως 5 Ετών (Βίντεο)

31/10/2023 - Ο Υπουργός Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε την υποχρέωση ετήσιου εμβολιασμού κατά της κόβιντ19 για παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών. 

Ο Υπουργός Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε την υποχρέωση ετήσιου εμβολιασμού κατά της κόβιντ19 για παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών.

Από το 2024, το εμβόλιο κατά του Covid 19 θα συμπεριληφθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού. Προτεραιότητα θα δοθεί στα μικρά παιδιά και στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Το Πρόγραμμα Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας προβλέπει τη δυνατότητα διάθεσης του εμβολίου Comirnaty mRNA της Pfizer και του εμβολίου CoronaVac.

Το εμβόλιο της Pfizer είχε εγκριθεί από την Εθνική Υπηρεσία Εποπτείας Υγείας (Anvisa) για παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το εμβόλιο CoronaVac εγκρίθηκε από την Anvisa για παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών τον Ιούλιο του 2022.

Από το πρόγραμμα του Υπουργείου: 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 4 ΕΤΩΝ, 11 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 29 ΗΜΕΡΩΝ: “Για τα παιδιά που ξεκίνησαν το συνιστώμενο πρόγραμμα εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 6 μηνών έως 4 ετών, 11 μηνών και 29 ημερών με το εμβόλιο Pfizer και θα τελειώσουν το πρόγραμμά τους μετά τη συμπλήρωση των 5 ετών, θα πρέπει να υιοθετήσουν το συνιστώμενο πρόγραμμα για την ηλικιακή ομάδα 5 έως 11 ετών χρησιμοποιώντας το εμβόλιο Pfizer για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους”.

Ο πρόεδρος Λούλα, πάντα επικριτικός απέναντι στους αρνητές, είχε ήδη επιβεβαιώσει τον Φεβρουάριο του 2023, ότι η συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις εμβολιασμού θα είναι προϋπόθεση για να επωφεληθεί κανείς από τα κοινωνικά επιδόματα του "Bolsa Famìlia". Η μη συμμόρφωση οδηγεί επίσης σε πρόστιμα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο πρώην κατάδικος Λούλα, εκτός από την κατηγορία της εκλογικής απάτης - ο Πρόεδρος Μπολσονάρο είχε ξεπεράσει τον σοσιαλιστή αντίπαλο Λούλα, αλλά μετά από μια σειρά “τεχνικών ανωμαλιών”, ο Λούλα ανακηρύχθηκε νικητής - θεωρείται από τα συνήθη τοπικά κανάλια ως ένας από τους ηγέτες που πολεμούν τους παγκοσμιοποιητές!

Διαβάστε και δείτε το βίντεο σε αυτή την ανάρτηση εδώ:

Πρόεδρος ΛΟΥΛΑ ντα Σίλβα: "Η Βραζιλία ζητά Παγκόσμια Διακυβέρνηση από τον ΟΗΕ"

και πείτε πόσο πολεμάει την παγκοσμιοποίηση ο Λούλα !!! Και μην ξεχνιόμαστε Βραζιλία = BRICS.

BRICS - Επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να εφαρμόσουν την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ

Περισσότερα για τους BRICS εδώ: https://nioland.substack.com/t/brics

Δείτε το βίντεο εδώ:

 
 
Πηγή κειμένου:https://nioland.substack.com/
 
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου