Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ: ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΓΕΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΙΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ.


Η ενέργεια του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφιά σε τζαμί είναι διαταγή του σιωνισμού που υπηρετεί με απόλυτη υπακοή ο γενίτσαρος από την Ποταμιά. Ο στόχος και ο σκοπός είναι ξεκάθαρος.

Να φουντώσει το μίσος μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων προκειμένου να αλληλοεξοντωθούν αλλά και να σηματοδοτήσει την τελική επίθεση των ταλμουδιστών κοσμοκρατόρων εναντίων της ορθοδοξίας με τελικό σκοπό τον πλήρη αφανισμό τους , το ‘’τσιπάρισμα’’ , το ‘’χάραγμα’’ που θα σημάνει τη νίκη του σατανά έναντι του Χριστού. Όσοι έχουν καταλάβει , το παγκόσμιο ‘’παιχνίδι’’ δεν γίνεται ούτε για τα λεφτά ούτε τη δόξα….. 
Από τη στιγμη που το χρήμα το κόβουν οι κοσμοκράτορες, τα ‘’χρωματιστά χαρτάκια’’, μπορούν να έχουν όσο θέλουν χωρίς να χρειάζεται να κλέψουν το δικό σου. Μέσω όμως της κλοπής του χρήματος σου, της πείνας και της εξαθλίωσης σου θα προσπαθήσουν να σε αναγκάσουν να βάλεις το τσιπάκι , το ‘’χάραγμα’’, που θα σημάνει και τη νίκη του αφεντικού τους, του εωσφόρου. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ.


Βέβαια, οι ορθόδοξοι γνωρίζουν ότι ΔΕΝ θα προλάβουν να το κάνουν τώρα γιατί θα τους σταματήσει ο Γ’ Παγκοσμιος Πολεμος που επίσης έχουν προσχεδιάσει. Απλά δεν θα τους βγει η σειρά όπως τη σχεδίασαν. Με τη ληξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου ακολουθεί η αναλαμπή της ορθοδοξίας για 30-35 έτη και κατόπιν η επτάχρονη βασιλεία του αντίχριστου όπου τα τριάμισι τελευταία χρόνια της θα λάβει χωρα και το ‘’χάραγμα’’ το ‘’τσιπάρισμα’’ των αδύναμων, των λιγότερο πιστών στο Χριστό.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η διαμάχη που έχει φουντώσει στην Αμερική μεταξύ λευκών και μαύρων. Όλοι εναντίων όλων με σκοπό να επέμβει ο σιωνισμός να επιβάλει την τάξη και το ‘’τσιπάρισμα’’ για το καλό μας….. Μην ξεχνάτε και τα λόγια του σιωνιστή Αλμπερτ Παικ : ‘’Ο Γ’ Παγκοσμιος Πολεμος θα γίνει μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων ετσι ώστε να αλληλοεξοντωθούν και να επικρατήσει ο σιωνισμός μόνο’’, δηλαδή οι ταλμουδιστές, δηλαδή…. ο σατανάς….. 
Βλέπετε μήπως να γίνεται πραγματικότητα στις μέρες μας; Παντού σε όλο τον κόσμο βάζουν σύμβολα αλλά και αγάλματα του σατανά , κρυφά και φανερά ακόμα και επίσημες κυβερνήσεις. Είναι τοσο ξεκάθαρο όσο και η ‘’καλλιέργεια’’ μουσουλμανικών πληθυσμών σε όλες τις χώρες του πλανήτη σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI.

Για τους πιο προχωρημένους τώρα, είναι προφανές ότι είμαστε ήδη μέσα στα γεγονότα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου (ανεπίσημα από το 2011 στη Συρία) και παρακολουθούμε να επαληθεύονται η μια μετα την άλλη οι προρρήσεις των γερόντων της ορθοδοξίας. Χρόνος επίσημης έναρξης δεν υπάρχει αλλά μόνο σημάδια. Και πρέπει να εκπληρωθούν όλα για να ξεκινήσει. Μια συγκεντρωτική σύνοψη για τα σημάδια του επερχόμενου πολέμου θα βρείτε εδώ: ‘’ Σύγκλιση Γεωπολιτικών γεγονότων μέ τίς προφητεῖες τῆς Ὀρθοδοξίας μέχρι σήμερα. Μία μικρή, ἀλλά οὐσιαστική ἀνάλυση ’’

https://odysseiatv.blogspot.com/2018/10/blog-post_426.html

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω και την εμμονή πολλών για την πρόρρηση του Αγίου Κοσμά σχετικά με τις δυο Πασχαλιές που θα πέσουν μαζί και θα επέλθει το ‘’ποθούμενο’’, υποστηρίζοντας ότι θα επαληθευτεί στις μέρες μας. Αυτή η πρόρρηση έχει επαληθευτεί το 1912 με τους Βαλκανικούς πολέμους. Δείτε αναλυτικά εδώ

https://www.vimaorthodoxias.gr/peri-zois/i-profiteia-tou-patrokosma-gia-dyo-paschalies/

Όσον αφορά το πρόσφατο ‘’εργαλείο’’ του σιωνισμού για την επιβολή της Παγκοσμιοποίησης, τον ‘’γελιο-εβραιο-ιό’’, θα ήθελα να υπενθυμίσω μια πρόταση του σιωνιστή David Rockefeller: «ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ( N.W.O.)».

Να θυμίσω εδώ , για όσους ακόμη δεν ξέρουν, το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης το όποιο είναι: μια παγκόσμια κυβέρνηση για όλους (των σιωνιστών εβραίων με όχημα την Αμερική), πανθρησκεία (κατάργηση όλων των θρησκειών και αντικατάσταση τους από μια – βλέπετε τις συμπροσευχές ετερόδοξων που κάνουν ‘’χριστιανοί’’, καθολικοί , προτεστάντες και μουσουλμάνοι…), ένα νόμισμα (ο Φοίνικας) ψηφιακό μόνο για όλους (κατάργηση όλων των φυσικών νομισμάτων και αντικατάσταση τους από ένα ηλεκτρονικό), τσιπάκι όλοι στο χέρι (το χάραγμα του αντίχριστου – ο άνθρωπος μετατρέπεται σε δούλο – δήθεν για ευκολία, δήθεν για ασφάλεια, δήθεν για αποφυγή φοροδιαφυγής!). Η Atzenta 21 + Atzenta 30 και το σχέδιο Coudenhove-Kalergi αποτελούν τα εργαλεία που θα μας οδηγήσουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση.

Μέσω της τεχνητής πανδημίας δηλαδή θα επιταχύνουν την κατάργηση του φυσικού χρήματος, τον περιορισμό όλων των ελευθεριών και το τσιπάρισμα. Ακούγεται μαλιστα ότι στον ‘’επόμενο τόνο’’ θα συνδέσουν τον ιό και με την διατροφική αλυσίδα (υποφάκελος ATZENTA 21-ATZENTA 30: ‘’Codex Alimentarius’’) με σκοπό να καταργήσουν σε πρώτη φάση την κτηνοτροφία και να επιβάλουν το πλαστικό εργαστηριακό κρέας. Ξεκάθαρο;

Επιστρέφοντας τώρα στα εθνικά μας θέματα θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι το σχέδιο ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ τηρείται και εφαρμόζεται ευλαβικά από όλους τους μασόνους που μας κυβερνούν και τους παρατρεχάμενους τους και μαλιστα φανερά μπροστά στα μάτια μας. Μελετήστε το ξανά και θα δείτε ότι μας πηγαίνουν κανονικά με το ‘’manual’’σε ακρωτηριασμό και συρρίκνωση της χώρας…. 
Ο Ερντογάν, αλλά και αυτοι που σύντομα θα τον διαδεχτούν, τα έχει όλα συμφωνημένα με τους εδώ μασόνους και γι’αυτό άλλωστε θα διαπιστώσατε όλοι τη χαλαρή αντίδραση του Ελλαδικού πολιτικού κόσμου στην υπέρτατη ύβρη προς τον Ελληνισμό την ορθοδοξία μας. Τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας μας σε τζαμί… Και δεν είναι καθόλου τυχαία η κίνηση αυτή τη χρονική στιγμη του Ερντογάν. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι το καθήκον κάθε Έλληνα , χριστιανού και μη, είναι η προετοιμασία με κάθε τρόπο για τα επερχόμενα γεγονότα με σκοπό την αποφυγή του αιφνιδιασμού και την δυναμική ανταπόδοση – άμυνα - επίθεση στους εχθρούς της πατρίδας μας. Τον τρόπο το έχω πει πολύ παλαιοτέρα στο άρθρο μου ‘’ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΕΦΟΔΙΩΝ – ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΠΤΩΧΕΥΣΗ ‘’.

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!


ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου