Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΗΠΑ: Σπίτι για παιδόφιλους και Νο 1 προορισμός εμπορίας παιδιών στο κόσμο

 
 
[VIDEO] - ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - https://ethnegersis.blogspot.com/2021/12/blog-post_4197.html
 
Τα πάντα για τον COVID-19 και συγκεκριμένα το θέμα των υποχρεωτικών εμβολίων για τον COVID-19 κυριαρχούν προφανώς στις ειδήσεις τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αν θέλετε να κατανοήσετε πλήρως όλα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, αυτό δεν θα είναι δυνατό αν δεν καταλαβαίνετε την πολύ προσοδοφόρα αγορά εμπορίας παιδιών και τη νοοτροπία πίσω από τους παγκοσμιοποιητές που καθορίζουν την τρέχουσα ατζέντα για να μεταμορφώσουν ριζικά τον κόσμο στη «Μεγάλη Επαναφορά».
 
Οι δημοσιογράφοι του Corporate News έθεσαν το θέμα στην εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki, η οποία παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση Biden ήταν πίσω από αυτή τη διακίνηση παιδιών σε όλη τη χώρα, καθώς διάβασε μια προετοιμασμένη δήλωση.
 

Δυστυχώς, αυτό που δεν δημοσιεύουν τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων πολύ λίγων εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, είναι πού ακριβώς πηγαίνουν αυτά τα παιδιά και τι πρόκειται να τους συμβεί.

Πρώτα θα πάνε στο σύστημα αναδοχής παιδιών της χώρας, όπου θα γίνουν προστατευόμενα μέλη του κράτους, και από εκεί πολλά από αυτά θα εγγραφούν σε επικίνδυνες δοκιμές φαρμάκων, στις οποίες οι περισσότεροι γονείς δεν θα επέτρεπαν ποτέ στα παιδιά τους να συμμετάσχουν, και πολλά άλλα θα γίνουν αντικείμενο σεξουαλικής εμπορίας, επειδή οι ΗΠΑ είναι ο Νο 1 προορισμός στον κόσμο για τη σεξουαλική εμπορία, σύμφωνα με τις ίδιες τις στατιστικές της αμερικανικής κυβέρνησης, και αυτό ήταν γνωστό ακόμη και πριν αναλάβει η κυβέρνηση Μπάιντεν, όπως ίσχυε και υπό τον πρόεδρο Τραμπ.

Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: ΗΠΑ Νο 1 στη σεξουαλική εμπορία – το 60% των Αμερικανών παιδιών σεξουαλικών σκλάβων βγαίνουν από την αναδοχή.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς λειτουργεί ο κόσμος σήμερα, χωρίς να καταλάβετε ποιοι είναι οι άνθρωποι στην κορυφή της Παγκόσμιας δομής εξουσίας και πώς σκέφτονται.

Τις τελευταίες ημέρες έχω δημοσιεύσει άρθρα που δείχνουν ξεκάθαρα πώς οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα και σε όλο τον κόσμο αρχίζουν επιτέλους να ξυπνούν και να συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν σατανικά κίνητρα και σατανικοί άνθρωποι πίσω από τις προσπάθειες να κυκλοφορήσουν αυτά τα πειραματικά "εμβόλια", τα οποία τόσο ξεκάθαρα σκοτώνουν και παραλύουν ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού μας και μας οδηγούν σε μια επικείμενη καταστροφή που πιθανώς δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Αυτό λοιπόν που κάνω σε αυτό το βίντεο που συνέταξα και δημοσιεύω σήμερα, είναι να εκθέσω αυτούς τους ανθρώπους στην κορυφή. Πρόκειται για μια αποκλειστική ομάδα ανθρώπων που έχω εκθέσει στο παρελθόν.

Ελέγχουν τη νοοτροπία των μαζών μέσω των μέσων ενημέρωσης, όχι μόνο των εταιρικών ειδησεογραφικών μέσων, αλλά και μέσω όλων όσων παράγονται από το Χόλιγουντ και τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Έχει προηγηθεί του αποσπάσματος από το ντοκιμαντέρ του Altiyan Childs με δύο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα φέτος από τον παραγωγό του Infowars.com, Greg Reese, ο οποίος κατονομάζει ονόματα και αποκαλύπτει την παιδοφιλική αίρεση που κυριαρχεί στον πολιτισμό μας σήμερα.

Αν τώρα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τη Big Pharma και τη λατρεία των εμβολίων, αυτή η έκθεση θα πάει παραπέρα και θα εξηγήσει ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Και μόλις παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο και καταλάβετε ποιοι είναι, τότε πηγαίνετε να παρακολουθήσετε το βίντεο σε αυτό το άρθρο που μόλις πρόσφατα δημοσιεύσαμε για να μάθετε τι ελπίζουν να πετύχουν:

BOMBSHELL: Εμφανίζεται βίντεο όπου ο Fauci και άλλοι σχεδίαζαν για ένα «καθολικό εμβόλιο γρίπης mRNA» που έγινε το «εμβόλιο mRNA COVID-19» επειδή οι άνθρωποι δεν φοβούνταν αρκετά για τον ιό της γρίπης

ΠΗΓΗ:https://healthimpactnews.com/
 
«Πᾶνος»

4 σχόλια:

  1. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα ήταν παράδεισος σε σχέση με τον πλανήτη μας σήμερα... Φανταστείτε τι φωτιά θα πέσει τελικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ 5ΩΡΟ ΒΙΝΤΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://rumble.com/vhgzmp-insider-exposes-freemasonry-as-worlds-oldest-religion-and-luciferian-plans-.html

      Διαγραφή
  3. Οσο ο κοσμος τους αποδεχεται χειροτερα κανουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή