Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Τα εμβόλια εξοντώνουν τώρα τους ξεχασμένους Δημοκρατικούς, ενώ οι παράνομοι μετανάστες προστατεύονται από τα εμβόλια, ώστε να μπορούν να αντικαταστήσουν τους νεκρούς Δημοκρατικούς

 

Ο υποσχόμενος από τον Joe Biden "χειμώνας σοβαρών ασθενειών και θανάτων" δεν είναι απλώς μια απειλή, είναι ένας οδικός χάρτης για τη μαζική δολοφονία των υπάκουων, αδαών Δημοκρατικών που πίστεψαν τις αρχές και έκαναν τις ενέσεις πρωτεϊνών αιχμής που ονομάζονται λανθασμένα "εμβόλια". Τώρα, καθώς ο χειμώνας επιταχύνεται και η ανεπάρκεια βιταμίνης D παίρνει διαστάσεις, αυτοί οι υπάκουοι Δημοκρατικοί πρόκειται να πεθάνουν σε πρωτοφανείς αριθμούς. Το CDC προειδοποιεί ότι 15.600 Αμερικανοί θα πεθαίνουν κάθε εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα. Εμείς ανεβάζουμε τον αριθμό σε 25.000 Αμερικανούς κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. (Δείτε την ανάλυση εδώ.)

Είναι σημαντικό ότι οι παράνομοι μετανάστες έχουν "προστατευόμενο" καθεστώς όταν πρόκειται για εμβόλια, καθώς οι κατασκευαστές εμβολίων φοβούνται ότι θα τους μηνύσουν μη Αμερικανοί, παράνομοι χωρίς χαρτιά, οι οποίοι τραυματίζονται και σκοτώνονται από τα εμβόλια. Όπως αναφέρει το LifeSiteNews:

Το Reuters εξέτασε εσωτερικά έγγραφα της φιλανθρωπικής οργάνωσης που διαχειρίζεται το παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολίων, Gavi, τα οποία δείχνουν ότι περίπου 167 εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να αποκλειστούν από τα εθνικά προγράμματα εμβολίων.

Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα που διαχειρίζεται η Gavi - το οποίο ονομάζεται COVID-19 Vaccines Global Access ή COVAX - λένε ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τους νομικούς κινδύνους από τη χορήγηση των εμβολίων στους μετανάστες.

Η ιστορία κάλυψης της παράλειψης των εμβολιασμών για τους παράνομους μετανάστες είναι ότι οι τραυματισμοί από το εμβόλιο θα ήταν "δύσκολο να εντοπιστούν", αλλά η πραγματική ιστορία είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να προστατεύσουν τη γονιμότητα των παράνομων μεταναστών, ώστε να μπορούν να αντικαταστήσουν τους νεκρούς Δημοκρατικούς που έκαναν το εμβόλιο.

Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά των Δημοκρατικών είναι ότι τείνουν να είναι ξεχασμένοι στη λατρεία τους προς την ψεύτικη εξουσία. Παρουσιάζουν λατρευτική προσήλωση σε παράλογες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης των παιδιών τους σε πειραματικές ενέσεις γενετικής μηχανικής, γνωστές ως "εμβόλια" mRNA. Έτσι, οι Δημοκρατικοί είναι σε μεγάλο βαθμό ανίδεοι για την πραγματικότητα ότι εξοντώνονται και αντικαθίστανται.

Όπως καλύψαμε σε προηγούμενο άρθρο, οι πολιτείες με την υψηλότερη συμμόρφωση με τα εμβόλια (κατά κεφαλήν) είναι ως επί το πλείστον μπλε πολιτείες στις οποίες κυριαρχούν οι Δημοκρατικοί: (Πηγή: CDC.gov)


Τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου από εμβόλια, φυσικά, θα σημειωθούν σε μπλε πόλεις και πολιτείες. Καθώς οι θάνατοι θα επιταχύνονται, δεν θα αργήσουν αυτές οι περιοχές να αντιμετωπίσουν σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης λόγω έλλειψης προσωπικού και κατάρρευσης των υποδομών.

Ακόμα χειρότερα, οι περισσότερες μπλε πόλεις σε όλη την Αμερική απαίτησαν ποσοστό συμμόρφωσης με τα εμβόλια 100% μεταξύ των εργαζομένων της πόλης. Η απαίτηση αυτή επεκτάθηκε ευρέως στην αστυνομία, την πυροσβεστική και τους φορείς αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών. Περιλαμβάνει όμως και τα συνεργεία οδοποιίας, το διοικητικό προσωπικό, τους λογιστές και ούτω καθεξής. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι οι νεκροί από τα εμβόλια θα καταστρέψουν την ικανότητα λειτουργίας αυτών των πόλεων, οδηγώντας τελικά σε απόλυτο χάος, καθώς οι άνθρωποι που έχουν τη γνώση και την εμπειρία για το πώς να διατηρούν τη λειτουργία της γραφειοκρατίας θα υποκύψουν στις ενέσεις πρωτεϊνών αιχμής μέσω "ενισχυτών".
Οι θάνατοι από εμβόλια θα αποτελούν σύντομα την πλειοψηφία των καθημερινών θανάτων στην Αμερική

Σε κάθε δεδομένη (κανονική) ημέρα, περίπου 7.500 άνθρωποι πεθαίνουν στην Αμερική. Αυτοί οι αριθμοί είναι προ εμβολίων. Σε λίγο καιρό, θα δούμε τους θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια να ξεπερνούν αυτόν τον αριθμό, πράγμα που σημαίνει ότι οι θάνατοι από εμβόλια θα ξεπερνούν τους 52.500 θανάτους την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να μη συμβεί αυτόν τον χειμώνα, αλλά είναι αναπόφευκτο, καθώς έχουμε ήδη δει ότι τα εμβόλια διπλασιάζουν την ολική θνησιμότητα. Με άλλα λόγια, μόλις κάνετε ένα εμβόλιο, οι πιθανότητες να πεθάνετε διπλασιάζονται.

Ο Brian Shilhavy γράφει στο Health Impact News ότι οι υγειονομικές αρχές ετοιμάζονται να δολοφονήσουν μαζικά εκατομμύρια ανθρώπους υπό την κάλυψη του "covid".

Οι μάζες του κοινού υποστηρίζουν επί του παρόντος την Pfizer και τη Moderna με το να είναι υπάκουοι σκλάβοι και να κάνουν ακριβώς αυτό που τους λένε να κάνουν...

Έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την κατάληψη του νοσοκομειακού συστήματος των ΗΠΑ, απολύοντας όλο το λογικό και ηθικό προσωπικό που αρνήθηκε τις ενέσεις βιολογικού όπλου και εφαρμόζοντας πρωτόκολλα COVID που στην πραγματικότητα έχουν σχεδιαστεί για να αποφέρουν μεγάλα κέρδη, μειώνοντας παράλληλα τον πληθυσμό των ασθενών με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το εν λόγω άρθρο αναφέρεται σε μεγάλης κλίμακας αγορές ενός φαρμάκου που ονομάζεται μιδαζολάμη, το οποίο χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, στις θανατηφόρες ενέσεις.

Πιστεύεται πλέον ότι το φάρμακο αυτό χρησιμοποιήθηκε για την ευθανασία χιλιάδων ηλικιωμένων ασθενών πέρυσι, προκειμένου να δημιουργηθούν άκυρες στατιστικές θανάτων και να προωθηθεί η μαζική υστερία. Τώρα, όπως αναφέρει το The Expose (UK):

Το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να βιώσει ένα τεράστιο κύμα θανάτων μεταξύ των ηλικιωμένων και του πιο ευάλωτου πληθυσμού σε σκηνές που θα μοιάζουν με εκείνες του Απριλίου του 2020. Θα ειπωθεί στο κοινό ότι το Covid-19 ευθύνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συνταγή της καταστροφής που έχει μαγειρέψει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και ο κύκλος των επιστημονικών συμβούλων της θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη.

Μια συνταγή που περιελάμβανε την υποχρεωτική χορήγηση εμβολίων για τους φροντιστές, την αφιέρωση της ενέργειας ολόκληρου του NHS για τη χορήγηση "αναμνηστικών" εμβολίων στο έθνος και τη μαζική αγορά ενός φαρμάκου γνωστού ως μιδαζολάμη για άλλη μια φορά.

Μας λένε ότι η σοβαρή ασθένεια στο Covid-19 παρουσιάζει πνευμονία και συνοδευτική αναπνευστική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου, τα τυπικά συμπτώματα περιλαμβάνουν δύσπνοια, βήχα, αδυναμία και πυρετό. Μας λένε επίσης ότι τα άτομα που υποφέρουν από επιδεινούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια και δεν λαμβάνουν εντατική φροντίδα, αναπτύσσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας με σοβαρή δύσπνοια.

Η μιδαζολάμη προκαλεί σημαντική καταστολή της αναπνοής και οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου επιμένουν ότι η μιδαζολάμη πρέπει να χορηγείται μόνο σε νοσοκομείο ή ιατρείο υπό την επίβλεψη γιατρού ή νοσηλευτή για την παρακολούθηση της αναπνοής του ασθενούς, προκειμένου να παρέχεται στον ασθενή θεραπεία που σώζει τη ζωή του, εάν η αναπνοή επιβραδυνθεί ή σταματήσει. Το φάρμακο πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή σε ηλικιωμένους ασθενείς.

Γνωρίζοντας αυτά, θα χρησιμοποιούσατε τη μιδαζολάμη για να "θεραπεύσετε" άτομα που πάσχουν από πνευμονία και αναπνευστική ανεπάρκεια που φέρεται να οφείλεται στο Covid-19;

Αυτοί οι θάνατοι, όπως είναι αναμενόμενο, θα αποδοθούν στο ίδιο το Covid (και όχι στο εμβόλιο). Αλλά τα εμβόλια δεν λειτουργούν για να σταματήσουν το covid, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μόλις τις τελευταίες ημέρες, ο οικοδεσπότης του "Mad Money" Jim Cramer, η γερουσιαστής Elizabeth Warren και ο Corey Booker ανακοίνωσαν ότι έχουν μολυνθεί από το covid, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Η βασική μέτρηση που πρέπει να προσέξετε είναι η "περίσσεια θανάτων".

Οι υπερβολικοί θάνατοι δείχνουν ότι η σφαγή των εμβολίων μόλις άρχισε

Ένας ιστότοπος που ονομάζεται USmortality.com παρουσιάζει διαγράμματα των υπερβολικών θανάτων. Ο εν λόγω ιστότοπος αποκαλύπτει ότι τόσο το 2020 όσο και το 2021 είχαν σημειωθεί σημαντικοί υπερβολικοί θάνατοι.

Το 2020, οι υπερβολικοί θάνατοι επιτεύχθηκαν με τη σκόπιμη θανάτωση νοσοκομειακών ασθενών με αναπνευστήρες και remdesivir, μαζί με την άρνηση θεραπείας με ιβερμεκτίνη ή υδροξυχλωροκίνη. Αυτοί οι αριθμοί θανάτων προκλήθηκαν ως "νοσοκομειακή ανθρωποκτονία" προκειμένου να προωθηθεί η υστερία της πανδημίας και να δημιουργηθεί ζήτηση για εμβόλια.

Το 2021, οι υπερβολικοί θάνατοι οφείλονται κυρίως στα ίδια τα εμβόλια, τα οποία σκοτώνουν ανθρώπους με επιταχυνόμενο ρυθμό. Από το USmortality.com:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν 3.440.941 θανάτους όλων των ηλικιών για το έτος 2020. Οι αναμενόμενοι θάνατοι ήταν 3.029.015. Αυτό σημαίνει αύξηση κατά 411.926 θανάτους (+13,6%).

Μέχρι σήμερα, για το έτος 2021, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν 3.155.827 θανάτους όλων των ηλικιών. Οι αναμενόμενοι θάνατοι μέχρι στιγμής, ήταν 2.734.661. Αυτό σημαίνει αύξηση κατά 421.166 θανάτους (+15,4%).

Για αυτό το διάγραμμα, η πράσινη γραμμή είναι η υπέρβαση των θανάτων το 2020 και η μπλε γραμμή είναι η υπέρβαση των θανάτων το 2021:

Αυτό που είναι ιδιαίτερα διδακτικό είναι να εξετάσουμε το Βερμόντ, την πολιτεία με την υψηλότερη συμμόρφωση στον εμβολιασμό στην Αμερική. Ακολουθεί ένα διάγραμμα που δείχνει τους υπερβολικούς θανάτους για το 2021. Σημειώστε την απότομη αύξηση καθώς αρχίζουν οι χειμερινοί μήνες:


Στο Βερμόντ, οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 11% σε σχέση με τον αναμενόμενο αριθμό. Κάποια στιγμή, ο αριθμός αυτός θα φτάσει το 100% (διπλασιασμός).

Στην Καλιφόρνια, οι θάνατοι είναι αυξημένοι κατά 17,8% μέχρι στιγμής το 2021, με επιπλέον 46.190 θανάτους. Παρόμοιοι αριθμοί αντικατοπτρίζονται σε πολλές άλλες πολιτείες, τόσο σε κόκκινες όσο και σε μπλε πολιτείες.

Τι έχει αλλάξει στο περιβάλλον που θα μπορούσε να εξηγήσει όλους αυτούς τους επιπλέον θανάτους; Γιατί οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής βλέπουν μεγάλες κόκκινες σημαίες με τις πληρωμές συμβολαίων λόγω του αυξανόμενου αριθμού ανθρώπων που "πέθαναν ξαφνικά";

Η απάντηση είναι προφανής: τα εμβόλια Covid και οι σκόπιμες ανθρωποκτονίες στα νοσοκομεία. Η Αμερική έχει μετατραπεί σε ένα ιατρικό στρατόπεδο θανάτου και οι άνθρωποι σφαγιάζονται με θανατηφόρες ενέσεις που ονομάζονται λανθασμένα "εμβόλια".
Η εθνοκάθαρση της γενοκτονίας της Αμερικής

Στην πραγματικότητα, παρακολουθείτε την εθνοκάθαρση της Αμερικής - μια εσκεμμένη ατζέντα εξόντωσης με στόχο τους Αμερικανούς πολίτες. Καθώς πεθαίνουν, θα αντικατασταθούν από μετανάστες από σοσιαλιστικά, τριτοκοσμικά έθνη, οι οποίοι θα γίνουν οι αξιόπιστες "μαριονέτες της δημοκρατίας" της άρχουσας ελίτ.

Ενώ τα εμβόλια και οι νοσοκομειακές ανθρωποκτονίες θα εξαλείψουν πολλούς Δημοκρατικούς, οι παγκοσμιοποιητές αντιμετωπίζουν ένα πραγματικό αίνιγμα με τους συντηρητικούς και τους πατριώτες που αρνούνται το εμβόλιο. Γι' αυτό ζητούν τώρα στρατιωτικό στρατιωτικό νόμο πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές και τη συγκέντρωση πατριωτών που ήδη θεωρούνται "επαναστάτες". Αυτό προωθήθηκε επιθετικά από τα βαθιά ελεγχόμενα από το κράτος μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου. Όπως αναφέρει το 100PercentFedUp.com:

Στρατηγοί του στρατού που ξύπνησαν λένε ότι "πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα" για την εξέγερση του 2024...

Οι τρεις πρώην στρατηγοί είναι ο πρώην υποστράτηγος του στρατού Paul Eaton, ο πρώην ταξίαρχος Steven Anderson και ο πρώην υποστράτηγος του στρατού Antonio Taguba. Οι στρατηγοί συνέστησαν να διωχθούν όλοι οι ηγέτες της 6ης Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Τραμπ, για τα υποτιθέμενα "εγκλήματά" τους στη σχεδίαση της αναταραχής.

Αν ακολουθήσετε την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με αυτό, ουσιαστικά ζητούν να χαρακτηριστεί τρομοκράτης, να συλληφθεί και να διωχθεί όποιος διαφωνεί με τους Δημοκρατικούς. Πρέπει να αποκλείσουν τους συντηρητικούς, τους χριστιανούς και τους πατριώτες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, επειδή οι Δημοκρατικοί γνωρίζουν ότι θα σφαγιαστούν πολιτικά στις ενδιάμεσες εκλογές, αν επιτραπεί η διεξαγωγή των εκλογών.

Θυμηθείτε: Αυτοί οι Δημοκρατικοί στην εξουσία είναι περισσότερο από ευτυχείς να δολοφονήσουν τους ίδιους τους αριστερούς υποστηρικτές τους και να τους αντικαταστήσουν με παράνομους μετανάστες. Πιστεύετε ότι δεν θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν και την αντιπολίτευσή τους;

Ζούμε τώρα στην πιο επικίνδυνη εποχή μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο. Και μπορεί να αντιμετωπίσουμε τον Εμφύλιο Πόλεμο 2.0 πριν τελειώσουν όλα αυτά.

«Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΒΟΥΤΖΟΥΚΟΥΣ,
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΒΑΣΙΒΟΥΤΖΟΥΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή