Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

ΣΟΚ: Πάνω από 1.000 μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικά περιοδικά, με αξιολόγηση από ομότιμους, αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα…! Όλα τα links!

 

Πηγή: Saveusnow.org

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Λίγο περισσότερο από 12 μήνες από την ανάπτυξη της επείγουσας χρήσης του COVID 19 πειραματικά εμβόλια, επιστημονικές μελέτες σε χιλιάδες και αναφορές ποινικών καταγγελιών για επίθεση και δολοφονία από παράνομη, παράνομη χρήση βιοχημικών δηλητηρίων στις αστυνομικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα, επαληθεύουν μια επίθεση σε έναν ανυποψίαστο πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου. Η αδιαμφισβήτητη επιστήμη δείχνει ότι το εμβόλιο κατά του COVID 19 δεν είναι ασφαλές και δεν είναι αποτελεσματικό στον περιορισμό της μετάδοσης ή της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, παθογόνα του κορωνοϊού.

Η «ασφαλής και αποτελεσματική» ψευδής προπαγάνδα, που γίνεται από δημόσιους αξιωματούχους που τώρα συνεχίζουν να προωθούν αυτό το εμβόλιο, είναι μια σαφής παράβαση καθήκοντος. Ένας κάτοχος δημόσιου αξιώματος υπόκειται και γνωρίζει το καθήκον να αποτρέψει τον θάνατο ή τον σοβαρό τραυματισμό που προκύπτει μόνο λόγω των λειτουργιών του δημόσιου αξιώματος.

Πολλοί έχουν παραβιάσει αυτό το καθήκον και, με αυτόν τον τρόπο, προκαλούν απερίσκεπτα κίνδυνο θανάτου ή σοβαρού τραυματισμού, συνεχίζοντας ανεξάρτητα από τους επιβεβαιωμένους πλέον κινδύνους που σχετίζονται με τις ενέσεις COVID 19. Μερικοί από αυτούς τους κινδύνους είναι η πήξη του αίματος, η μυοκαρδίτιδα, η περικαρδίτιδα, η θρόμβωση, η θρομβοπενία, η αναφυλαξία, η παράλυση Bell, ο Guillain-Barre, ο καρκίνος συμπεριλαμβανομένων των θανάτων κ.λπ.

Όλα αυτά επιβεβαιώνονται στα ακόλουθα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από την επιστήμη και την κυβέρνηση από τον οργανισμό Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τον COVID 19 σχετικά με τη βλάβη από τα εμβόλια.

Ο όρος «εμβόλιο» άλλαξε πρόσφατα για να ενσωματώσει αυτό το παράνομο, παράνομο ιατρικό πείραμα για τη διευκόλυνση της χρήσης τεχνολογίας mRNA που αποδεδειγμένα δεν είναι εμβόλιο και που περιέχει βιολογικά τοξικά νανο-μεταϋλικά που σχετίζονται με τη δυνατότητα συλλογής αστικών δεδομένων 5G.

Τα μεταλλικά νανοσωματίδια είναι γνωστό στην επιστήμη ότι είναι γονιδιοτοξικά – ένα δηλητήριο που μπορεί επίσης να προκαλέσει αποστείρωση. Οι κίνδυνοι που εγκυμονεί τα θύματα στο άμεσο μέλλον από αυτή την ιατρική μπαταρία είναι πλέον γνωστοί. Ωστόσο, η μακροπρόθεσμη θνησιμότητα αυτού του όπλου δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτή λόγω των εξουθενωτικών επιπτώσεων που έχει στο ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλώντας Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας (AIDS).

Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε τα έγγραφα άμυνας-πληροφοριών για τη μείωση του πληθυσμού του 2017, που δείχνουν την προγραμματισμένη δολοφονία περισσότερων από 55 εκατομμυρίων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο έως το 2025 χρησιμοποιώντας αυτό το βιοχημικό όπλο.

Η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Υγείας (προϊόντων) (MHRA) είχε προειδοποιήσει για τους αναμενόμενους μεγάλους αριθμούς ανεπιθύμητων ενεργειών πριν από την ανάπτυξη — επιβεβαιώνοντας την προμελετημένη φύση του εγκλήματος και των αδικημάτων δημόσιας συμπεριφοράς τότε και τώρα.

Δείτε παρακάτω όλα τα λινκς


 
 
«Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Τά links, copy - paste σ'ἕνα word καί ἀποθήκευση στό pc μας, σ' ἔνα φάκελλο πού νά τόν λέν: ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΒΕΛΗ!
    Μήπως πρέπει νά σταλεί καί στίς ἐπισκοπές ἀπανταχοῦ; Ὅχι πώς θά ἀλλάξουν γνώμη ἀλλά γιά νά μήν ἔχουν νά μᾶς ποῦν "δέν ξέραμε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ἀδελφέ μου!
      Ἔχεις δίκιο, συνηθίζω στὰ περισσότερα νὰ τὸ κάνω αὐτὸ ποὺ προτείνεις, ὅπως καὶ μὲ τὰ βίντεο τὸ ἴδιο κάνω, ἔχω κατεβάσει πάρα πολλά.

      Διαγραφή