Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Το ANMAT (Εθνική Υπηρεσία Φαρμάκων, Τροφίμων και Ιατρικών Προϊόντων της Αργεντινής) αναγνώρισε ότι τα εμβόλια περιέχουν γραφένιο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Επιτέλους, ένας επίσημος φορέας αναγνώρισε ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 περιέχουν οξείδιο του γραφενίου ως μέρος της σύνθεσής τους. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα μετά από αίτημα που υποβλήθηκε για τη διερεύνηση του θανάτου ενός ατόμου μετά τον εμβολιασμό.
 
Η τοξικότητα του νανοϋλικού που περιέχεται στα εμβόλια περιγράφεται στην επιστημονική βιβλιογραφία, σε τουλάχιστον 67 άρθρα σχετικά με το θέμα, τα ίδια που συνέταξε η La Quinta Columna πριν από μερικούς μήνες για να επισυνάψει στην τελική έκθεση του Dr. Pablo Campra.

16 Ιανουαρίου 2022 - Η Δρ Patricia Aprea, διευθύντρια Αξιολόγησης και Ελέγχου, έπρεπε να το παραδεχτεί σε μια δικαστική υπόθεση που έλαβε χώρα ως αποτέλεσμα θανάτου μετά τον εμβολιασμό και διενεργείται από τον εισαγγελέα Carlos Insaurralde. Οι επιστήμονες μιλούν γι' αυτό ως «τοξική ουσία».

Έγιναν «συνωμοσιολόγοι» στην ΑΝΜΑΤ; Λοιπόν όχι. Έτσι αυτή τη φορά, πιεσμένοι από τον εισαγγελέα Carlos Insaurralde, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν το απαράδεκτο.

Αυστηρά μιλώντας, η Εθνική Διοίκηση Φαρμάκων, Τροφίμων και Ιατρικής Τεχνολογίας έπρεπε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο σε μια νομική υπόθεση μετά από καταγγελία για θάνατο μετά τον εμβολιασμό.

Επίσημη απάντηση της A.N.M.A.T. - Εθνική Υπηρεσία Φαρμάκων, Τροφίμων και Ιατρικών Προϊόντων της Αργεντινής, ότι τα εμβόλια περιέχουν οξείδιο του γραφενίου.

Οι υπεύθυνοι για την ενημέρωση, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ήταν ο δικηγόρος Miguel Iannolfi και ο γενετιστής Marcelo Martínez , αμφότεροι αναγνωρισμένων εργασιών σχετικά με την προειδοποίηση του πληθυσμού για τις μοναδικές συνέπειες των υποτιθέμενων εμβολίων στην υγεία των ανθρώπων, καθώς και της νέας ουσίας που περιέχουν, δηλαδή γραφένιο, και η οποία είχε ήδη ανακαλυφθεί πριν από μήνες από τον Ισπανό επιστήμονα Pablo Campra.

Σε ένα σύντομο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα δίκτυα, ο Iannolfi εξήγησε ότι «κάτι που μελετούσαμε, ερευνούσαμε και που ξέραμε ότι θα έβγαινε στο φως ήρθε στο φως. Χάρη στις προσπάθειες του εισαγγελέα Carlos Insaurralde, ο οποίος δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εκπληρώσει τα καθήκοντά του τη στιγμή που έλαβε μια καταγγελία για ένα άτομο που πέθανε μετά τον εμβολιασμό. Έκανε την έρευνα και τα αντίστοιχα αιτήματα για αναφορές, πίεσε και τελικά η ΑΝΜΑΤ κατέληξε να απαντήσει σε δικαστική υπόθεση ότι το εμβόλιο που εφαρμόζουν σε όλο τον πληθυσμό περιέχει γραφένιο».
 
Ο Martínez, από την πλευρά του, σε άλλο βίντεο όπου εξέφρασε αρχικά την αλληλεγγύη του στον πρόσφατα κρατούμενο και ήδη αποφυλακισμένο γιατρό Eduardo Ángel Yahbes (γνωστός παιδίατρος που συμβουλεύει να μην εμβολιάζεται), διευκρίνισε ότι «ANMAT, στο έγγραφο No. IF 2021 120912800 – APN – DECBR # ANMAT αναφορά επέκτασης έκθεσης ex2021-45862892, σε σχέση με την έρευνα για την αιτία θανάτου No. ipp015787 του UFI 3 San Martín, η Δρ. Patricia Inés Aprea , επικεφαλής 1, απαντά σε αιτήματα και ερωτήσεις του εισαγγελέα, οι οποίες

Το γραφένιο είναι ένα από τα συστατικά στοιχεία αυτών των ενώσεων».

 

Patricia Aprea – ANMAT Evaluation and Control

 
Στη συνέχεια, ο Martínez κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «υπάρχουν τουλάχιστον 67 επιστημονικές δημοσιεύσεις που περιγράφουν την τοξικότητα του γραφενίου για τους βιολογικούς οργανισμούς και για τον άνθρωπο ειδικότερα, επομένως, ποιος είναι ο λόγος για την παρουσία αυτού του στοιχείου στα εμβόλια; Το πιστοποιητικό που εκδόθηκε από τον Δρ Yahbes, περιέχει απολύτως πραγματικές πληροφορίες και υποστηρίζεται από πολυάριθμα επιστημονικά ερευνητικά άρθρα.

Μένει να δούμε, τώρα, πώς εξελίσσεται η αιτία που οδήγησε σε αυτή την «ομολογία» της ANMAT και ποια μέτρα πρέπει να λάβουν οι εθνικές αρχές, οι οποίες αυτές τις μέρες είναι απόλυτα αφοσιωμένες στο να εμβολιάσουν τους πάντες με το εν λόγω τοξικό, μέχρι να απειλούν με παύση αυτούς που αποφασίζουν να μην το κάνουν. 

Διαβάστε και κατεβάστε το έγγραφο στα ισπανικά όπου η ANMAT αναγνωρίζει ότι τα εμβόλια περιέχουν γραφένιο κάνοντας κλικ εδώ.

Η μετάφραση στα Ελληνικά:

α.Η παρτίδα που αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, CTMAV534, αντιστοιχεί ουσιαστικά στο εμβόλιο COVID 19 της AstraZeneca, το οποίο θα εισερχόταν στο Υπουργείο Υγείας του Έθνους μέσω του συστήματος Covax (EX-2021-33243244- -APN-SAS#MS#MS#MS) τον Απρίλιο του 2021, και το οποίο θα εισερχόταν στο Υπουργείο Υγείας του Έθνους μέσω του συστήματος Covax τον Απρίλιο του 2021. Covax (EX-2021-33243244- -APN-SAS#MS) τον Απρίλιο του 2021.

b. Η εν λόγω Διεύθυνση δεν έλαβε αίτημα για ανάλυση δειγμάτων από την εν λόγω παρτίδα για αναλυτικό έλεγχο.

c. Όσον αφορά την ύπαρξη υπολειμμάτων στο εμβόλιο, αυτό απαντήθηκε τον Ιούνιο του 2021 σύμφωνα με: "Όσον αφορά την υποτιθέμενη ανεύρεση "υπολειμμάτων" στις δόσεις, η κατάσταση αυτή είναι ανακριβής".

d. Όσον αφορά τη σύνθεση του εν λόγω εμβολίου, σύμφωνα με όσα έχουν δηλωθεί, το γραφένιο συγκαταλέγεται μεταξύ των συστατικών του εμβολίου. Προτείνεται να επισυνάπτονται εγκεκριμένες ετικέτες ή φυλλάδια που να αναφέρουν τα συστατικά του εμβολίου.

e. Σε σχέση με το αν υπάρχουν διοικητικές καταγγελίες ενώπιον του εν λόγω Υπουργείου ή της ANMAT για πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων και, αν ναι, ποιες είναι αυτές; επιπτώσεις των εμβολίων και αν ναι, ποιες είναι οι παράπλευρες απώλειες που καταγγέλλουν, καθώς επίσης και αν έχουν ενημερωθεί για τα φαινόμενα της έχουν ενημερωθεί για τα φαινόμενα μαγνητισμού του σώματος σε μετα εμβολιασμένους εμβολιαζόμενους, οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να λαμβάνονται από το Υπουργείο Υγείας. Οι πληροφορίες πρέπει να συλλέγονται από τον αρμόδιο τομέα του ΙΝΑΜΕ.

Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπό του (κάντε κλικ εδώ) εισάγοντας τις ακόλουθες πληροφορίες:
Αριθμός GEDO: IF - 2021 - 120912800 - APN-DECBR#ANMAT

ΠΗΓΕΣ:

Δείτε το βίντεο


 
 
 
«Πᾶνος»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου