Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Dr. Astrid Stuckelberger: Για το βιοχακάρισμα της ανθρωπότητας μέσω του οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια & 5G/WiFi


Η αλήθεια έρχεται στο φως σημείωση του συντάκτη:

Η Dr. Astrid Stuckelberger είναι διεπιστημονική επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και της Λωζάνης, Ελβετία. Είναι προσκεκλημένη καθηγήτρια σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, συγγραφέας και διεθνής ομιλήτρια.

Κάτω από το βίντεο και την απομαγνητοφώνηση που παρέχει η Orwell City, θα βρείτε συνδέσμους προς τα δύο βίντεο που αναφέρει ο Δρ Stuckelberger. Το πρώτο είναι μια παρουσίαση σε ένα στρατιωτικό συνέδριο των ΗΠΑ με θέμα την Ψυχο-Νευροβιολογία και τον Πόλεμο, το δεύτερο είναι ο Dr. Reiner Fuellmich (Επιτροπή Ερευνών Corona) σε συνομιλία με τον Dr. David Martin.

Η Dr. Astrid Stuckelberger για το Bio-hacking
 
από Orwellito, Orwell City
15 Ιανουαρίου 2022 
 
 
 
Στην ίδια συνέντευξη που πραγματοποίησε η CONUVIVE Mundial με την Dr. Astrid Stuckelberger πριν από δύο ημέρες, η επιστήμονας σχολίασε τη σχέση μεταξύ του γραφενίου, του 5G και των Νευρο-δικαιωμάτων.

Ένα σημείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η τεχνολογία που εισάγεται στον πληθυσμό θα επέτρεπε την παρέμβαση σε ανθρώπους για να τους στείλει αποτυπώματα ιών και να τους αρρωστήσει, μεταξύ άλλων δυνατοτήτων.
 
Ο Dr. Stuckelberger τονίζει την ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε αυτό το γεγονός και να ξεκινήσουμε μια αποτοξίνωση από το γραφένιο που υπάρχει στο σώμα, καθώς χάρη σε αυτό το νανοϋλικό είναι δυνατή η βιολογική πειρατεία του ανθρώπου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο νέο απόσπασμα που ετοίμασε η Orwell City.

Jorge Osorio: 

 
Γιατρέ, θα ήθελα να σας ρωτήσω... Επειδή θα σας ρωτούσα για την έκθεση του Δρ Πάμπλο Κάμπρα. Και το αναφέρατε ήδη. Στην ίδια γραμμή, τι πιστεύετε για το γραφένιο -που είναι ένας νανοαγωγός-, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και το 5G;

Το 5G εφαρμόζεται ήδη σε όλο τον κόσμο. Ειδικά εδώ, στη Νότια Αμερική. Και αν προσθέσουμε σε αυτό, ως μέρος αυτού του κοκτέιλ, τα Νευρο-δικαιώματα που, τουλάχιστον εδώ στη Χιλή, είναι πρωτοποριακά. Πρωτοποριακά. Αυτή είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου τα Νευρο-δικαιώματα έχουν ήδη εφαρμοστεί. Και τώρα θέλουν να τα εφαρμόσουν και στην Ισπανία.

Για τι θα μπορούσαμε να μιλάμε, κατά τη γνώμη σας; Για το γραφένιο, το 5G και τα Νευρο-δικαιώματα.

Dr. Astrid Stuckelberger:

Τι είναι τα Νευρο-δικαιώματα; Μπορείτε να το εξηγήσετε;

Jorge Osorio:

Ο νόμος για τα Νευρο-δικαιώματα ορίζει -το είπε εδώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Χιλής- ότι οι σκέψεις σας θὰ δέχονται παρεμβάσεις. Το τακτοποίησε ως νόμο.


Dr. Astrid Stuckelberger:

ΕΝΤΆΞΕΙ. Ναι, αυτό είναι... Ερχόμαστε σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Λοιπόν, ο Δρ Τσαρλς Μόργκαν... Και σας προσκαλώ να πάτε να το δείτε στο YouTube. Βιο-ψυχο-νευρολογία. Έκανε ένα βίντεο στο YouTube διάρκειας 58 λεπτών. Και είναι φανταστικό
 
Διδάσκει στο στρατό για αυτή τη νέα τεχνολογία της DARPA το 2018. Και σε αυτό. . Και είναι ένα βίντεο που ανοίγει τα μάτια, πραγματικά. Και εκεί, λέει -για το οξείδιο του γραφενίου σε νανοσωματίδια-, ότι έκαναν πειράματα -με πιθήκους, πρώτα- της μετάδοσης μοτίβων σκέψης. Μπορούν να διαβάζουν ή να μεταδίδουν μοτίβα σκέψης.
 
Και έπαιρναν το παράδειγμα ενός χειρουργού. Φυσικά, θέλουν να το κάνουν να φαίνεται ότι είναι καλό, αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και άσχημα. Έτσι, πήραν το παράδειγμα και είπαν ότι, αν ένας νευροχειρουργός θέλει να κάνει μια εγχείρηση στις Φιλιππίνες και θέλει να πάρει τον έλεγχο του χεριού ενός ατόμου μέσω της σκέψης του, μπορούν να αναλύσουν τον φωτισμό των μοτίβων του... Είμαστε ηλεκτρικά όντα. Είμαστε βιοηλεκτρονικά όντα, οπότε είναι εύκολο να δούμε το μοτίβο. Και μετά μεταδίδουν... Το άτομο έχει γραφένιο και μπορούν να μεταφέρουν το μοτίβο μέσω WiFi. Και το άτομο στις Φιλιππίνες παίρνει τα χέρια του σε ένα μοτίβο ενός χειρουργού. Και το άτομο λέει, "Ω, είναι πολύ παράξενο. Εγώ δεν κάνω καν τίποτα, και με κατευθύνει αυτό το πρόγραμμα".

Καταλαβαίνετε πού το πάω; Πηγαίνω σε αυτή την πανδημία ζόμπι επειδή αυτό που κάνουν τώρα είναι ότι... Ναι. Ο καθηγητής Campra κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, στην πραγματικότητα, αυτό το βιοηλεκτρικό γραφένιο είναι σε θέση να λαμβάνει πληροφορίες και να αλλάζει το σώμα επειδή βρίσκεται παντού. Είναι παντού και μπαίνει ακόμα και στον εγκέφαλο. Έτσι, φυσικά, μπορεί να έχει τοξικότητα. Οπότε... Το τελικό σημείο αυτού είναι ότι πρόκειται να... Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να χακάρουν βιολογικά τον εγκέφαλο και να χακάρουν βιολογικά τους ανθρώπους. Και ναι, αυτό ήθελα να πω.

Θέλω να κάνω τη σύνδεση με τον Ντέιβιντ Μάρτιν. Ο Dr. David Martin είναι ειδικός σε θέματα πατεντών στις ΗΠΑ, ο οποίος μίλησε στον Reiner Fuellmich, στο debate του (πρόγραμμα). Και είπε κάτι πολύ σημαντικό. Σας προσκαλώ να πάτε και να δείτε το βίντεο με τον Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν. Δίνει ένα στοιχείο. Λέει ότι ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για να δοθούν οι πατέντες του κοροναϊού και του εμβολίου. Και έκανε ένα mea culpa. Είπε: "Λυπάμαι πολύ γιατί δεν έπρεπε ποτέ να δεχθώ αυτές τις πατέντες, διότι δεν είναι βιολογικές. Είναι συνθετικές τροποποιήσεις του ιού".

Και όταν πάτε και δείτε κάποια από τα έγγραφα του Μπιλ Γκέιτς, βλέπετε στο πίσω μέρος τα... Το έχω βάλει αυτό στην έκθεση. Μπορώ να σας το δώσω για να το μεταφράσετε στα ισπανικά. Έχουν βάλει τον αριθμό της πατέντας της συνθετικής τροποποίησης πολλών ασθενειών. Το Μάρμπουργκ, επίσης.

Αυτό που κάνουν λοιπόν είναι: μοντελοποίησαν ένα συνθετικό μήνυμα για να το στείλουν μέσω Wi-Fi, μέσω 5G. Επειδή η ζώνη είναι τόσο ισχυρή, φτάνει μέχρι τα terahertz. Λόγω του ιονισμού που αυξάνεται 1000 φορές. Αυτό λέει η La Quinta Columna. Πηγαίνει μέχρι τα terahertz, οπότε μπορεί να πάρει τις πληροφορίες πολύ γρήγορα.

Έτσι, το πρώτο πράγμα είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν αυτόν τον υποδοχέα. Το γραφένιο. Επειδή θα πάρουν τις πληροφορίες και θα αρρωστήσουν. Δεν είναι βιολογικός ιός. Είναι ένα συνθετικό νανοσωματίδιο. Βιοτεχνολογία μέσω WiFi. Και μπορείτε ήδη, ξέρετε, να μεταδώσετε μέσω του υπολογιστή σας. Πληροφορίες.
 
Και το γνωρίζουν αυτό επειδή ο Luc Montagnier, ο βραβευμένος με Νόμπελ, το έκανε αυτό με το νερό. Έκανε τη σύνθεση του νερού. Και είπε ότι μπορεί να δώσει τη σύνθεση μέσω του υπολογιστή σε μια βάση δεδομένων εκείνη την εποχή.

Αυτό είναι τρελό. Αλλά τώρα, βλέπω ότι έχει χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή δεδομένων με την PCR -στη μύτη-, τη μάσκα, το αντιγονικό τεστ. Τα μεταφέρουν μέσω WiFi στη βάση δεδομένων, επειδή υπάρχει μια υδρογέλη και υπάρχουν όλα όσα χρειάζονται για να γίνει αυτή η μετάδοση.
 
Εντάξει, αυτό είναι που λέω. Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου μας έχουν κρατήσει σε άγνοια στην ιατρική και την επιστήμη. Και έχουν προχωρήσει πολύ μακριά σε αυτό που κάνουμε τώρα. Είμαστε ηλεκτρικά όντα, και μπορούμε να πάρουμε το αποτύπωμα ενός ιού. Να γιατί πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από το 5G. Από το τηλέφωνό μας. Ακόμα και από το τηλέφωνο. Το κρατάτε έτσι και το γραφένιο εμφανίζεται. Γι' αυτό πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο έτσι. Πρέπει να το χρησιμοποιούμε έτσι. Να μην το έχουμε στις τσέπες μας, να μην κοιμόμαστε με WiFi, κλπ. Και να αποτοξινώνουμε με ψευδάργυρο, γλουταθειόνη και Ν-ακετυλοκυστεΐνη, για παράδειγμα. 

 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου