Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Robert MALONE: AΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ |ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ - Ακεραιότητα |Αξιοπρέπεια | Κοινωνία. (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στις 23 Ιανουαρίου 2022, στις 1:18 ώρα Ελλάδας, ο εφευρέτης του mRNA Dr. Robert W. Malone εκφώνησε ομιλία σε εκδήλωση με τίτλο “Defeat the Mandates,”  που διοργανώθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κυβερνητικές εντολές και περιορισμούς στα εμβόλια που απορρέουν από την "πανδημία" covid19.

Καθώς ο Malone ανέβηκε στο βήμα, παρουσίασε τη σύζυγό του, Jill Glasspool Malone, PhD.

Τα υπάρχοντα εμβόλια "δεν είναι απολύτως ασφαλή" και οι κίνδυνοι που συνδέονται με αυτά δεν έχουν ακόμη εκτιμηθεί, δήλωσε ο Malone. "Αν υπάρχει κίνδυνος, πρέπει να υπάρχει επιλογή... Το να το αρνείσαι αυτό είναι σαν να αρνείσαι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια".

Δεν είναι δουλειά των παιδιών να προστατεύουν τους ενήλικες κάνοντας πειραματικά εμβόλια, δήλωσε ο Malone, αλλά μάλλον ευθύνη των γονέων να προστατεύουν τα παιδιά τους. "Οι αυτοτραυματισμοί, οι αυτοκτονίες και η κατάχρηση ναρκωτικών στα παιδιά έχουν πάρει διαστάσεις σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Malone. "Ο μετρούμενος δείκτης νοημοσύνης στα πολύ μικρά παιδιά έχει πέσει... τόσο οι σωματικές βλάβες όσο και ο θάνατος των παιδιών μας από την ένεση γενετικών εμβολίων... λαμβάνουν χώρα".

 __________________________________

Ακολουθεί η ομιλία του Dr Robert Malone:

Και επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τη συμπολεμίστρια μου γιατρό Dr. Jill Glasspool Malone.

Τον Μάρτιο του 1963, ένας σπουδαίος άνθρωπος ήρθε στην Ουάσιγκτον, στάθηκε στα σκαλιά του Μνημείου του Λίνκολν, ακριβώς εκεί και άλλαξε τον κόσμο, μιλώντας μέσα από την καρδιά του για το όνειρό του. Απλές λέξεις που συνεχίζουν να αντηχούν στο χρόνο.

Όλοι μας στεκόμαστε στις πλάτες γιγάντων. Οι λιτές αλήθειες είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Ειλικρινή λόγια, ειπωμένα μέσα από την καρδιά, μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Είμαι γιατρός και επιστήμονας, άρτια εκπαιδευμένος και έμπειρος στην ανάπτυξη εμβολίων και άλλων φαρμάκων, αλλά έχω υπάρξει επίσης ξυλουργός και εργάτης σε αγροκτήματα. Στη ζωή μου, η σύζυγός μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και τα αγαπημένα μου άλογα έχουν προσφέρει όλα όσα θα μπορούσα να επιθυμώ. 

Η ζωή μου δεν ήταν εύκολη και έχω ζήσει δύσκολες στιγμές, όπως και πολλοί από εσάς. Βαδίζοντας στο διάβα μου, διέσχισα την αλαζονεία και την ύβρη της νιότης και έφτασα να συνειδητοποιήσω ότι η ειρήνη και η ευτυχία ρέουν σαν πηγή από τη δέσμευση στην ευγένεια, τα καλά έργα και την προσπάθεια να βοηθήσω τους άλλους.

Έρχομαι σε σας με ανοιχτή καρδιά, ως γιατρός αφοσιωμένος στη θεραπεία, φέρνοντας τρεις απλές λέξεις. Καθεμία από τις οποίες ηχεί σαν καμπάνα στην ψυχή των τίμιων ανθρώπων.

  • Ακεραιότητα.
  • Αξιοπρέπεια.
  • Κοινωνία.
Η ακεραιότητα είναι η δέσμευση στην αλήθεια, σε αυτά που λέτε, στον τρόπο που ζείτε και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους.
Η αξιοπρέπεια απορρέει από τον σεβασμό, για τον εαυτό μας, το ένα με τον άλλον και για τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
Η κοινωνία είναι αυτό που μας συνδέει μεταξύ μας, το ένα με τον άλλον, και δίνει στη ζωή μας σκοπό και νόημα.

Ο Άγιος Αυγουστίνος, ο γιατρός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, είπε το περίφημο:

Ο Harry Truman, πολεμιστής κατά της κερδοσκοπίας του πολέμου, είπε το περίφημο:

Αυτές είναι οι δικές μου αλήθειες και πιστεύω ότι είναι αυτονόητες.

Δεν θα έπρεπε να πολιτικοποιήσουμε την αντιμετώπιση της δημόσιας υγείας για τον ιό SARS-Cov2 και την covid19. 

Όσον αφορά τα γενετικά εμβόλια covid, η επιστήμη είναι ξεκάθαρη.

Δεν λειτουργούν και δεν είναι απολύτως ασφαλή.

Τώρα έχουμε την Omicron. Αυτά τα εμβόλια σχεδιάστηκαν για το αρχικό στέλεχος της Wuhan, έναν διαφορετικό ιό. Το αν είχαν νόημα για την προστασία των ηλικιωμένων και των ασθενών μας από τον αρχικό ιό είναι ασήμαντο. Ας σταματήσουμε λοιπόν να διαφωνούμε γι' αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε προς τα εμπρός.

Αυτά τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μόλυνση Omicron, τον πολλαπλασιασμό του ιού ή την διάδοση σε άλλους. Στην καθημερινή μας ζωή, με τους φίλους μας, με τις οικογένειές μας, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αλήθεια.

Αυτά τα γενετικά εμβόλια είναι διάτρητα, έχουν ανεπαρκή ανθεκτικότητα και ακόμη και αν εμβολιαστεί κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα εν λόγω σκευάσματα δεν μπορούν να επιτύχουν ανοσία αγέλης και να σταματήσουν την covid.

Δεν είναι απολύτως ασφαλή και η συνολική φύση των κινδύνων παραμένει άγνωστη. Αντίθετα, η φυσική ανοσία που αναπτύσσουν τα υγιή ανοσοποιητικά συστήματα μετά τη μόλυνση και την ανάρρωση από την ασθένεια covid είναι μακροχρόνια, εκτενής και ιδιαίτερα προστατευτική από την ασθένεια και τον θάνατο που προκαλεί ο ιός αυτός.

Εάν υπάρχει κίνδυνος, πρέπει να υπάρχει και επιλογή.

Αυτή είναι η θεμελιώδης αλήθεια της σύγχρονης βιοηθικής.

Όλες οι ιατρικές διαδικασίες, τα εμβόλια και τα φάρμακα ενέχουν κινδύνους.

Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να κατανοήσουμε αυτούς τους κινδύνους και να αποφασίσουμε μόνοι μας αν αποδεχόμαστε οικειοθελώς αυτούς τους κινδύνους.

Η άρνηση αυτού του δικαιώματος σημαίνει άρνηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Θέλω να μιλήσω για το σατανικό, το διαβολικό έχει πολλές πηγές. Η προθυμία να αρνηθούμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι μία από τις μεγαλύτερες σε αυτές τις πηγές. Στην καρδιά μας, στην ψυχή μας, ξέρουμε ότι αυτό είναι αλήθεια.

Είμαι γιατρός και είμαι βαθιά προσηλωμένος στον όρκο του Ιπποκράτη, είμαι πάνω απ' όλα σύζυγος, πατέρας και παππούς. Ζητώ να μου επιτρέψετε να σας μιλήσω για λίγο για τα παιδιά μας και για τη θεμελιώδη ευθύνη μας να τα προστατεύσουμε.

Αν μη τι άλλο, πρέπει να τα αναθρέψουμε και να τα προστατεύσουμε. Αυτή είναι η πρώτη μας αποστολή. Είναι το καθήκον σας. Είναι το καθήκον μου. Δεν είναι δουλειά τους να μας προστατεύσουν. Και κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, η κοινωνία μας και η ανταπόκρισή μας στη δημόσια υγεία απέτυχαν να τα προστατεύσουν. Πολλά πράγματα που το σύστημα δημόσιας υγείας απαίτησε να κάνουμε στα παιδιά μας τα έβλαψαν κατάφωρα.

Ο αυτοτραυματισμός, οι αυτοκτονίες και η κατάχρηση ναρκωτικών στα παιδιά έχουν πάρει διαστάσεις σε όλο τον κόσμο. Το άγχος, ο σχολικός εκφοβισμός, η τρομοκράτηση, ο εξαναγκασμός έχουν γίνει ο κανόνας. Ο δείκτης νοημοσύνης των πολύ μικρών παιδιών έχει μειωθεί. Οι θεμελιώδεις υστερήσεις της παιδικής ηλικίας είναι εύκολα μετρήσιμες. Και οι σωματικές βλάβες, τόσο οι σωματικές βλάβες όσο και ο θάνατος, στα παιδιά από την ένεση των γενετικών εμβολίων προκειμένου να προστατευθούν οι ηλικιωμένοι από έναν ιό, είναι γεγονός.

Ως γονέας, όσοι είναι γονείς θα πρέπει να είναι γονείς, είναι τελικά δική σας ευθύνη να προστατεύσετε τα παιδιά σας. Εάν υποστούν βλάβη από αυτά τα γενετικά εμβόλια, εσείς είστε αυτός που θα πρέπει να τα φροντίσει. Και θα κουβαλάτε αυτό το βάρος για το υπόλοιπο της ζωής σας και της δικής τους. Κατά μέσο όρο, 1 στα 2.000 έως 1 στα 3.000 παιδιά που λαμβάνουν αυτά τα εμβόλια θα νοσηλευτούν βραχυπρόθεσμα με βλάβη που προκλήθηκε από το εμβόλιο. Μόνο με την πάροδο του χρόνου θα γνωρίζουμε τι μακροπρόθεσμες βλάβες που θα προκληθούν σε αυτά τα παιδιά. Τα εμβόλια δεν προστατεύουν τα παιδιά μας από το να μολυνθούν από την Omicron και δεν εμποδίζουν τα μολυσμένα παιδιά από το να μολύνουν άλλους. 

Αντίθετα, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η κυβέρνηση προστατεύονται σχεδόν πλήρως από τυχόν ζημιές που μπορεί να τους προκαλέσουν αυτά τα προϊόντα. Αν το παιδί σας υποστεί βλάβη από αυτά τα εμβόλια, θα μείνετε μόνοι σας τόσο με τη στεναχώρια σας όσο και με το βάρος της φροντίδας.

Αυτά τα γενετικά εμβόλια μπορούν να βλάψουν τα παιδιά σας. Μπορεί να βλάψουν τον εγκέφαλό τους, την καρδιά τους, το ανοσοποιητικό τους σύστημα και την ικανότητά τους να αποκτήσουν παιδιά στο μέλλον. Και πολλές από αυτές τις βλάβες δεν μπορούν να αποκατασταθούν.

Γι' αυτό σας ικετεύω, σας παρακαλώ, ενημερωθείτε για τους πιθανούς κινδύνους, τα παιδιά σας μπορεί να υποστούν βλάβες από αυτά τα πειραματικά ιατρικά προϊόντα. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει τι να κάνετε. Αναλογιστείτε μόνοι σας. Γιατί είναι δική σας ευθύνη, δική σας ευθύνη να τα προστατεύσετε και να τα αναθρέψετε. Αν υποστούν βλάβη, κανένας κυβερνήτης της πολιτείας, κανένας ομοσπονδιακός υπάλληλος δημόσιας υγείας, κανένας τηλεοπτικός γιατρός δεν θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Εσείς, η οικογένειά σας και το παιδί σας θα πρέπει να σηκώσετε το βάρος μόνοι σας.

Με συγχωρείτε. Τέλος, θέλω να σας αφήσω με ελπίδα. Θα το ξεπεράσουμε αυτό. Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις της παράνοιας του πλήθους, της μαζικής διαμόρφωσης, τις επιπτώσεις των κατεστημένων μέσων ενημέρωσης και της προώθησης του φόβου και της ψυχολογικής χειραγώγησης από τη Big-Tech, οι οποίες έχουν στρεβλώσει άρδην την πολιτική για τη δημόσια υγεία. Η Omicron καταστρέφει την επίσημη αφήγηση ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και ότι η πρώιμη φαρμακευτική θεραπεία δεν λειτουργεί. Ο σκοτεινός χειμώνας που προέβλεψε ο πρόεδρός μας και προωθήθηκε από τους τρομοκράτες των μέσων ενημέρωσης δεν επιτυγχάνεται.

Πρόσφατα επέστρεψα με τη σύζυγό μου Jill από ένα ταξίδι στην Ευρώπη για να συνεργαστώ και να μάθω από τους γιατρούς Geert Vanden Bossche και Mattias Desmet. Μου υπενθύμισαν για άλλη μια φορά, όπως μου το υπενθυμίζετε όλοι σας, ότι οι Αμερικανοί είναι ουσιαστικά καλοί άνθρωποι. Ο κόσμος εξακολουθεί να πιστεύει στο αμερικανικό εγχείρημα της αυτοδιοίκησης. Οι ολιγάρχες του Νταβός έχουν αποδείξει σε όλο τον κόσμο τη μεγάλη ανικανότητά τους τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν έχουν ούτε το δικαίωμα ούτε την ικανότητα να κυβερνήσουν την Αμερική και τους Αμερικανούς. Είμαστε ένας ελεύθερος λαός και αυτοδιοικούμαστε εδώ και σχεδόν 250 χρόνια με βάση ένα σύνταγμα που αναπτύχθηκε από ανεξάρτητους αγρότες, εμπόρους, καταστηματάρχες και γαιοκτήμονες. Αυτοί οι πρόγονοι μας απέρριψαν μια ξένη μοναρχία και ολιγαρχία και αντ' αυτού δημιούργησαν και αγωνίστηκαν για μια πολιτική οργάνωση που παραμένει έμπνευση για τον κόσμο. Μια φωτεινή πόλη στο λόφο. Ένα Κάμελοτ.

Όταν ήμουν πολύ νέος, ένας λαμπρός νέος είπε:

Αυτή είναι η χώρα μας. Μας ανήκει αυτό το εκπληκτικό δώρο, αλλά πρέπει να το υπερασπιστούμε αν θέλουμε να το κρατήσουμε. Σήμερα, ζητώ από όλους σας να κρατήσετε αυτά τα λαμπρά λόγια στο μυαλό και την καρδιά σας. Όλοι μπορούμε να γίνουμε ηγέτες και τώρα είναι η ώρα να ανταποκριθούμε στο καθήκον. Θα επιβιώσουμε και θα ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες, αν μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτές τις τρεις απλές λέξεις στις καρδιές μας.

  • Ακεραιότητα.
  • Αξιοπρέπεια.
  • Κοινωνία.

Αγωνιστείτε λοιπόν για τα παιδιά σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την προσοχή σας.

Dr. Robert Malone Full Speech | Defeat The Mandates DC

Πηγή:https://telegra.ph/

Δείτε το βίντεο


 
 
«Πᾶνος»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου