Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: ...το τέλος της «πανδημίας»

 
 

… θα πρέπει να είναι και το τέλος των ραδιούργων που την εξαπέλυσαν. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την παρασκηνιακή νεοταξική συμμορία που επί δύο χρόνια έμπλεξε την ανθρωπότητα στο μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών. Αν αυτή η σπείρα δεν εξαρθρωθεί και τιμωρηθεί, η ιστορία θα επαναληφθεί (όχι όμως ως φάρσα αλλά ως η απόλυτη τραγωδία και πανωλεθρία).

Το επόμενο βήμα τους, έχει εδώ και καιρό δηλωθεί από ένα εκ των ανδρεικέλων που διαθέτουν για να προγραμματίζουν την κοινή γνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά: «αν δεν πήρατε σοβαρά την πανδημία 1, την πανδημία 2 θα τη λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας.» (μπιλ-γκειτς)

Ήδη έχει αρχίζει να διαφαίνεται πλέον ότι περνούν στη φάση του τελειώματος της πανδημίας 1. Η χαλάρωση και η έξοδος από αυτή ξεκίνησε από την Αγγλία και αναμένεται να επεκταθεί το επόμενο διάστημα και στις άλλες χώρες. Η έξοδος όμως αυτή είναι ελιγμός: μια δόλια αναδίπλωση για να το παίξουν καλοί και αποτελεσματικοί και ότι δήθεν μας έσωσαν. Είναι μια έξοδος για να προλάβουν τη λαϊκή κατακραυγή αφού γνωρίζουν ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου η ψευδο-πανδημία έχει από καιρό λήξει και θέλουν να κατευνάσουν το συλλογικό αίσθημα που είναι έντονα εξοργισμένο από την εμμονή στη συνέχιση αυτής της παράνοιας.

Εξάλλου η πανδημία 1 εκπλήρωσε και με το παραπάνω τους σκοπούς της και οι νεοταξίτες βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή την πρώτη φάση αφού:

1- κατάφεραν να εμπλέξουν όλη την κοινωνία σε κάτι που δεν αφορά την συντριπτική της πλειοψηφία (μία αμελητέα γρίπη με θνησιμότητα 0,1%) και να την κακοποιούν και βασανίζουν παντοιοτρόπως ώστε να ενδώσει στον ολοκληρωτισμό

2- κατάφεραν την απρόσμενη συμμόρφωση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού σε τυραννικά μέτρα στέρησης της ελευθερίας και κατάργησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Κατάφεραν επίσης την αποδοχή υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων (την παράδοση δηλαδή της κυριότητας του σώματος στο καθεστώς) στο ίδιο κομμάτι του πληθυσμού παρασύροντας και εκβιάζοντάς το να αποποιηθεί το κατοχυρωμένο δικαίωμα (από το Σύνταγμα και τις Διεθνείς συμβάσεις) της συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης

3- συνέδεσαν αντισυνταγματικά και παράνομα την υποχρεωτικότητα ιατρικών πράξεων (που δεν έχουν καμία σχέση με ανεξάρτητη και έντιμη επιστήμη) με κάθε πτυχή της ζωής του ατόμου έτσι ώστε όποιος δεν συμμορφώνεται, να αποκλείεται σχεδόν από παντού

4- εισήγαγαν τον αδιανόητο φασισμό του να πρέπει να αποδεικνύεις κάθε στιγμή ότι είσαι υγιής με ανέγκυρα και ακατάλληλα τεστ (αντισωμάτων και μοριακό) - αφού τα επέβαλαν ως το απόλυτο κριτήριο διάγνωσης χωρίς να γίνεται καμία άλλη κλινική εξέταση ή να λαμβάνεται το ιστορικό του ατόμου

5- καθιέρωσαν την αυθαιρεσία της μέτρησης «κρουσμάτων» (ανθρώπων δηλαδή που το ανέγκυρο τεστ τους έβγαλε «θετικούς» χωρίς να νοσούν) αντί της μέτρησης των πραγματικών περιπτώσεων ασθενείας

6- αναγόρευσαν ως κυρίαρχη την τεχνητή (και αναπόδεικτη) «ανοσία» των εμ-βολίων και περιθωριοποίησαν την αποδειγμένα αποτελεσματική φυσική ανοσία που υπάρχει και προστατεύει τον άνθρωπο από καταβολής του

7- εξοικείωσαν την κοινή γνώμη με την αυθαιρεσία, την επίθεση στη λογική και τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς των διαπλεκόμενων συστημικών φερεφώνων («ειδικοί», «δημοσιογράφοι», «πολιτικοί», κλπ)

8- ενίσχυσαν το ρόλο της big Pharma και της ψευδεπίγραφης αλλοπαθητικής ιατρικής της

9- εμπέδωσαν στην κοινή γνώμη την ύπαρξη του ανύπαρκτου, δηλαδή ενός ιού που δεν έχει ποτέ απομονωθεί (σύμφωνα με το CDC)

10- και τέλος με την πανδημία 1 μας αφήνουν αρνητική παρακαταθήκη όλη αυτή την δρακόντεια και αντισυνταγματική «νομοθεσία» που θα συνεχίσει να παραμένει ενεργή (και να εμπλουτίζεται κατά περίσταση) ακυρώνοντας πρακτικά κάθε επιστροφή στην προηγούμενη κανονικότητα.

Επομένως το έδαφος έχει προλειανθεί για να επανέλθουν με μια πανδημία 2 πολύ χειρότερη. Στη δεύτερη φάση το μόνο που χρειάζεται είναι να επινοηθεί και πάλι μία ασαφής, ανύπαρκτη απειλή και απλά αυτή τη φορά η τρομοκρατία να διογκωθεί στο πολλαπλάσιο. Οπότε με δεδομένο το υπόβαθρο που υπάρχει θα είναι πλέον δυνητικά εύκολο να καταργηθεί πλήρως το σύνταγμα και να επιβληθούν κάθε λογής υποχρεωτικότητες όπως αλλεπάλληλοι εμ-βολιασμοί μιας και έχουν χρίσει τη δεκαετία 2020 - 2030 ως τη δεκαετία των εμ-βολίων.

Συμπερασματικά δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός μπροστά στην τακτική αναδίπλωση του εχθρού. Αντίθετα τώρα χρειάζεται να υπάρξει περισσότερη εγρήγορση και προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε αυτό που θα εξαπολύσει η συμμορία των μισανθρώπων. Είτε αυτό λέγεται πανδημία 2 ή κλιματικοί εγκλεισμοί ή δήθεν επίθεση που θα οδηγήσει στην πτώση του διαδικτύου ή επισιτιστική κρίση ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά ώστε αυτή τη φορά να ακυρώσουμε εν τη γενέσει του το όποιο κακόβουλο σχέδιο και επιτέλους να πλήξουμε το κακό οριστικά και στη ρίζα του.

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου