Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

«ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ»!!! Μετά τον Μοντανιέ, γενετίστρια κάνει ΚΡΟΤΟ στην Βουλή του Λουξεμβούργου - βίντεο

 

Παγκόσμιες αντιδράσεις από κορυφαίους επιστήμονες… Επιμένει στην υποχρεωτικότητα η Ελλάδα 
 
Μετά την παρουσία του νομπελίστα ιολόγου Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, όπου ισχυρίστηκε πως «τα εμβόλια είναι δηλητήρια» (ΕΔΩ), αίσθηση προκάλεσε, στον ίδιο χώρο και η τοποθέτηση της γενετίστριας Alexandra Henrion Caude εξειδικευμένης σε m RNA και στις μολυσματικές ασθένειες, ερευνήτριας Ιδρύτριας του Institut de Recherche SimplissimA.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής δεν έχουμε δει ποτέ ένα προϊόν να δοκιμάζεται στον πραγματικό πληθυσμό και να μην αποτελεί αντικείμενο ελέγχων.

Μάλιστα, γράψαμε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) ο οποίος αναγνωρίζει ότι δεν διαθέτει τα μέσα για να μελετήσει την ασφάλεια αυτών των προϊόντων.

Θέτω όλα τα έγγραφα στην διάθεση του Κοινοβουλίου σας.

Την ύπαρξη ενός μη-ποσοτικοποιημένου κινδύνου γονοτοξικότητας (τοξικότητα στο DNA) και καρκινογένεσης την αναγνωρίζουν (ο EMA) αλλά θεωρούν πως δεν διέθεταν τον ουσιαστικό χρόνο ούτε τα χρήματα για να την αξιολογήσουν.

Και παρά το αίτημα που καταθέσαμε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, εκείνος δεν δημοσίευσε ούτε παρείχε έγγραφα που να ποσοτικοποιούν την αξιολόγηση οφέλους/κινδύνου, στρωματοποιημένη βάσει της ηλικίας και βάσει της ανοσολογικής κατάστασης.

Θα σας ελέγξει η ιστορία (τους πολιτικούς) για το ότι λάβατε μια απόφαση για ένα φάρμακο για το οποίο ιδέα δεν έχουμε, αν θα προκαλέσει καρκίνους στους εμβολιασμένους ή αν θα βλάψει την γονιμότητα των νέων στους οποίους το χορηγούμε».


 
 
«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. Λευχαιμία:

    Η Οξεία μυελοειδή λευχαιμία είναι ένας καρκίνος που εμφανίζεται στο μυελό των οστών και προέρχεται από κύτταρα τα οποία τελικά εξελίσσονται σε λευκά κύτταρα του αίματος του ανοσοποιητικού συστήματος. Τον Μάρτιου του 2005 δημοσιεύτηκε μια μελέτη στο περιοδικό “Molecular Cancer Therapy” του Δρ. Lijuan Xia, ο οποίος ανέφερε ότι με βάση των πειρμάτων που διεξήγαγε, η ρητίνη από εκχύλισμα λιβανιού αυξάνει τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων κατά 40% περίπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και εδώ ο Κυριος Ιησούς Χριστός δίνει την πρώτη ύλη προς όφελος του δημιούργηματος του. Δόξα τω θεώ πάντων ένεκεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή