Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Διασυρμός. Παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ στο Ισραήλ: έχει τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα κατά κεφαλήν παγκοσμίως!70.000 νέα κρούσματα.

 

Η πιο εμβολιασμένη χώρα η πιο μολυσμένη! Θετικός ως και ο Υπ. Άμυνας που έκανε την 4η δόση!
 
Παγκόσμιο αρνητικό ρεκόρ στο Ισραήλ: έχει τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα κατά κεφαλήν παγκοσμίως!70.000 νέα κρούσματα. Η πιο εμβολιασμένη χώρα η πιο μολυσμένη! Θετικός ως και ο Υπ. Άμυνας που έκανε την 4η δόση! Διάτρητα τα εμβόλια. Εμβολιάζουν για να εμβολιάζουν. Διασυρμός..
 

Ισραήλ η πιο εμβολιασμένη και η πιο μολυσμένη χώρα στον πλανήτη. Το Ισραήλ, όπου πολλοί έλαβαν 3η και 4η δόση αναφέρει 69.104 νέα κρούσματα Covid. Η χώρα τώρα έχει τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα κατά κεφαλήν παγκοσμίως (JPost/ToI) Ως και ο Υπ. Άμυνας Gantz που έλαβε την 4η δόση είναι θετικός.

Συνολικά 69.104 κρούσματα COVID-19 καταγράφηκαν στο Ισραήλ την Πέμπτη, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας το πρωί της Παρασκευής, με 638 άτομα σε σοβαρή κατάσταση, και μεταξύ αυτών, 123 είναι σε αναπνευστήρες.

Από αυτούς που νοσηλεύονται σήμερα σε σοβαρή κατάσταση, το 84% είναι ηλικίας άνω των 60 ετών και το 1% είναι μεταξύ 0-4 ετών. Οι υπόλοιποι σοβαρά νοσηλευόμενοι ασθενείς είναι ηλικίας 19-59 ετών.

Υπάρχουν επί του παρόντος 453.505 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στο Ισραήλ, 452.692 από τα οποία ταξινομούνται ως ήπια. Συνολικά 219.646 άνθρωποι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απομόνωση στα σπίτια τους.

Από την Παρασκευή, το 55% των σοβαρών κρουσμάτων είναι σε ασθενείς που έχουν λάβει τρία εμβόλια και το 24% των περιπτώσεων είναι σε ασθενείς που δεν έχουν κάνει καθόλου το εμβόλιο.

Το πρωί της Παρασκευής, ο υπουργός Άμυνας Benny Gantz ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον COVID-19 μετά από εξέταση PCR.

Ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος έχει λάβει τέσσερα εμβόλια, είπε ότι αισθάνεται καλά και θα συνεχίσει να διαχειρίζεται και να επιβλέπει τις υποθέσεις ασφαλείας του Ισραήλ από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε απομόνωση.

Ο Gantz ήταν για τελευταία φορά στην Κνεσέτ στις 17 Ιανουαρίου.jp 21/1/22

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου