Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ προειδοποιεί για την επόμενη "παραλλαγή" του Covid

 

Εκεί που νομίζατε ότι το Covid-19 μπορεί να έχει τελειώσει, υπάρχουν ενδείξεις ότι μια νέα παραλλαγή μπορεί να χτυπήσει σύντομα. 
 
Αλλά όπως σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τον κοροναϊό.
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ μπορεί να μην είναι γιατρός, αλλά έχει πληροφορίες για το πώς θα μοιάζει η επόμενη έκδοση του Covid-19 και τι θα την προκαλέσει.
"Ετοιμαστείτε παιδιά. Η ενδιάμεση παραλλαγή έρχεται και θα είναι πραγματικά τρομακτική".

Η ιστορία στην οποία αναφέρθηκε συζητά την "αποκάλυψη" του καθεστώτος Μπάιντεν ότι θα δούμε μαζική αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 το φθινόπωρο. Αυτό είναι, φυσικά, πολύ βολικό για τους Δημοκρατικούς που βλέπουν τις ελπίδες τους για τις ενδιάμεσες εκλογές να εξανεμίζονται κάθε μέρα που περνάει. Σύμφωνα με το WXII12:

Το κύμα κοροναϊών αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα θα μπορούσε δυνητικά να μολύνει 100 εκατομμύρια, προειδοποιεί ο Λευκός Οίκος

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - Η κυβέρνηση Μπάιντεν εκδίδει νέα προειδοποίηση ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν δυνητικά να δουν 100 εκατομμύρια μολύνσεις από τον κορονοϊό COVID-19 αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα, καθώς οι αξιωματούχοι τονίζουν δημοσίως την ανάγκη για περισσότερη χρηματοδότηση από το Κογκρέσο για την προετοιμασία του έθνους.

Η πρόβλεψη των 100 εκατομμυρίων πιθανών μολύνσεων είναι μια εκτίμηση που βασίζεται σε μια σειρά εξωτερικών μοντέλων που παρακολουθούνται στενά από τη διοίκηση και θα περιλαμβάνει τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα, δήλωσε στο CNN ανώτερος αξιωματούχος της διοίκησης. Οι αξιωματούχοι λένε ότι η εκτίμηση αυτή βασίζεται σε μια βασική υπόθεση ότι δεν θα ληφθούν πρόσθετοι πόροι ή επιπλέον μέτρα μετριασμού, συμπεριλαμβανομένης της νέας χρηματοδότησης του COVID-19 από το Κογκρέσο, ή δραματικές νέες παραλλαγές.

Ο Λευκός Οίκος μοιράζεται αυτές τις εκτιμήσεις καθώς οι αξιωματούχοι ανανεώνουν την προσπάθειά τους να πείσουν το Κογκρέσο να εγκρίνει πρόσθετη χρηματοδότηση για την καταπολέμηση του ιού και καθώς το έθνος πλησιάζει τον αριθμό των νεκρών από τον κορονοϊό στο 1 εκατομμύριο. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο Λευκός Οίκος θα τιμήσει την μνήμη τη στιγμή που οι ΗΠΑ θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο θανάτους από τον COVID-19.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και εβδομάδες ότι απαιτείται πρόσθετη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της ομοσπονδιακής αντιμετώπισης του COVID-19, ακόμη και όταν επιδιώκει την επιστροφή στην "κανονικότητα" με την άρση πολλών περιορισμών της εποχής της πανδημίας.
Όπως προειδοποιούμε από τον Φεβρουάριο, το θέατρο πανικού της πανδημίας δεν έχει τελειώσει. Πολλοί αναλυτές και σχολιαστές στα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης πανηγύρισαν όταν οι εντολές για μάσκες προσώπου και άλλοι περιορισμοί καταργήθηκαν εκείνο το μήνα. Η συντριπτική τους πλειοψηφία ισχυρίστηκε κάτι του τύπου "οι Δημοκρατικοί άρχισαν να διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις" ή "τώρα αίρουν τους περιορισμούς επειδή είναι χρονιά εκλογών". Αυτές οι υποθέσεις ήταν λανθασμένες.

Όπως έχω αναλύσει σε πολλές περιπτώσεις και σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά podcast, υπήρχαν δύο λόγοι για την ξαφνική και κατά τα άλλα ανεξήγητη άρση των περιορισμών τον Φεβρουάριο. Πρώτον, η εξουσία χρειαζόταν οι κύκλοι ειδήσεων να επικεντρωθούν σε αυτό που γνώριζαν ότι ήταν μια επερχόμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δεν ήθελαν τίποτα να αποσπάσει την προσοχή από την αφήγηση που έχτιζαν- ήθελαν όλα τα μάτια στραμμένα στη Μόσχα και το Κίεβο.

Δεύτερον, η διατήρηση του θεάτρου Πανδημικού Πανικού γινόταν όλο και πιο αβάσιμη. Γνώριζαν ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το παίξουν "καλοί" και να άρουν τους περιορισμούς πριν από το καλοκαίρι, ώστε όταν τους επαναφέρουν με την επόμενη "έξαρση", το επόμενο σκιάχτρο ή μια νέα ασθένεια συνολικά το φθινόπωρο, οι νέοι περιορισμοί θα ήταν πιο εύκολο να δρομολογηθούν.

Δεν είναι μυστικό ότι τα λουκέτα ωφελούν τους Δημοκρατικούς στις εκλογές. Ένας φοβισμένος ή περιορισμένος πληθυσμός είναι ευκολότερο να ελεγχθεί και είναι λιγότερο πιθανό να ψηφίσει αυτοπροσώπως. Επιπλέον, η συλλογή και η παραποίηση των ψηφοδελτίων με αλληλογραφία είναι εκθετικά ευκολότερη από την αντιμετώπιση της μαζικής αυτοπρόσωπης ψηφοφορίας. 
Εάν πρόκειται να κλέψετε εκλογές, είναι ευκολότερο όταν έχετε περισσότερους "ψηφοφόρους" αλληλογραφίας για να το καταφέρετε.
 
Ενώ οι περισσότεροι Ρεπουμπλικάνοι αισθάνονται υπέροχα για τις πιθανότητές τους να ανακτήσουν τον έλεγχο της Βουλής και της Γερουσίας τον Νοέμβριο, οφείλουν να θυμούνται την απελπισία και την ανεντιμότητα των αντιπάλων τους. Το θέατρο πανικού της πανδημίας έρχεται ξανά.

Πηγή:https://jdrucker.substack.com/
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου