Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Παρουσιάστηκε το ΠΡΩΤΟ εγκεφαλικό ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ στον κόσμο που θα μας… «ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ» – Δείτε το

 

Ο Χαράρι και ο Σβαμπ τα ανακοινώνουν, οι «επιστήμονες» τα ετοιμάζουν...

Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Ξεχάστε τα μικροτσίπ που έχουν εμφυτευθεί στο χέρι σας. Τώρα έρχονται τσιπ εμφυτευμένα στον εγκέφαλό σας, τα οποία δεν θα είναι καθόλου τυχαία!!!

Μια εταιρεία που ονομάζεται Inner Cosmos παρουσίασε ένα νέο εγκεφαλικό εμφύτευμα για την θεραπεία της… κατάθλιψης. Έχει ήδη εμφυτευθεί σε ασθενή και πρόκειται να δοκιμαστεί σε μια δεύτερη ανθρώπινη μελέτη τον επόμενο μήνα. Το εμφύτευμα στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα στον εγκέφαλό σας για να «θεραπεύσει» υποτίθεται την κατάθλιψη.

Το Inner Cosmos, το πνευματικό τέκνο του Ισραηλινού επιχειρηματία Meron Gribetz, παρουσίασε το εγκεφαλικό εμφύτευμα «ψηφιακού χαπιού».

Το ψηφιακό χάπι διατίθεται σε δύο μέρη – ένα μικρό ηλεκτρόδιο που κάθεται ακριβώς κάτω από το κρανίο και στέλνει ηλεκτρικούς παλμούς απευθείας στον εγκέφαλο και ένα «λοβό συνταγογράφησης» που κουμπώνει στο κεφάλι του ασθενούς για να τροφοδοτήσει το ανίερο εργαλείο.

Η θεωρία είναι ότι κάνοντας ζάπινγκ στον ασθενή απευθείας στον ραχιαίο προμετωπιαίο φλοιό (DLPFC), θα είναι πιο ευτυχισμένος. Το DLPFC πιστεύεται ότι παίζει ρόλο στην μείζονα καταθλιπτική διαταραχή.

«Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που αποκαθιστά την γνωστική δύναμη της ανθρωπότητας εξισορροπώντας εκ νέου το ανθρώπινο μυαλό», είπε ο Γκρίμπετς. «Ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση σοβαρής διαταραχής, που οδηγεί σε διαταραγμένη γνωστική λειτουργία».

Φυσικά, λένε ότι η συσκευή χρησιμοποιείται για κάθε είδους καλούς λόγους, για την θεραπεία της κατάθλιψης και ούτω καθεξής. Αυτό που δεν λένε είναι πώς αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με πολύ κακόβουλους τρόπους.

Ίσως έχετε ακούσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να μιλάει για εμφυτεύματα εγκεφάλου. Σε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα τους, εξήγησαν μάλιστα ότι υπάρχουν «λογικοί λόγοι» για την εμφύτευση τσιπ εντοπισμού σε παιδιά.

Ο Νώα Χαράρι έχει μιλήσει για απευθείας σύνδεση του εγκεφάλου με την τεχνητή νοημοσύνη μέσω ἐμφυτευμάτων, έτσι ώστε να αποκαλύπτονται και οι πιο κρυφές μας σκέψεις!

Δείτε το εμφύτευμα-ψηφιακό χάπι που παρουσίασαν:

Αρχική photo unsplash
ΠΗΓΗ
«Πᾶνος»

3 σχόλια: