Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ. Μέρος ΤΡΙΤΟ – Ιατρική και κοινωνική διαστροφή (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)


Το πρώτο μέρος ΕΔΩ και το δεύτερο ΕΔΩ
 
Kelleigh Nelson
 
Η επιστήμη δεν είναι παρά μια διαστροφή του εαυτού της αν δεν έχει ως απώτερο στόχο τη βελτίωση της ανθρωπότητας. -Nikola Tesla

Δεν πρέπει να λέμε ψέματα στον εαυτό μας ότι να αγαπάμε τον πλησίον μας σημαίνει να ανεμίζουμε μια σημαία υπερηφάνειας, να βάζουμε αντωνυμίες στα βιογραφικά μας και να μην κάνουμε τίποτα ενώ τα παιδιά τραυματίζονται ψυχολογικά, αλλοιώνονται ιατρικά, ακρωτηριάζονται σωματικά και καθίστανται στείρα και κατεστραμμένα για όλη τους τη ζωή. -Reagan Scott

Ο Σατανάς δεν μπορεί να δημιουργήσει τίποτα καινούργιο, δεν μπορεί να δημιουργήσει τίποτα απολύτως. Πρέπει να κλέψει αυτό που έχει δημιουργήσει ο Θεός. Έτσι, διαστρεβλώνει την αγάπη και το υπέροχο δώρο του Θεού, το σεξ, σε λαγνεία, σαδισμό και μυριάδες διαστροφές. Παραμορφώνει τη βαθιά επιθυμία της καρδιάς να λατρεύει τον Θεό και μας πείθει να υποκλινόμαστε μπροστά σε κατώτερους θεούς της λαγνείας ή του χρήματος ή της εξουσίας. -Κάθριν Μάρσαλ

Τα σχολεία εξυπηρετούν τις ίδιες κοινωνικές λειτουργίες με τις φυλακές και τα ψυχιατρεία
- να ορίζουν, να ταξινομούν, να ελέγχουν και να ρυθμίζουν τους ανθρώπους. -Μισέλ Φουκώ
 
Τι συνέβη στη Βιολογία 101; Διδασκόταν στο λύκειο στις αρχές της δεκαετίας του 1960.  Είναι τόσο απλό, αλλά η τελευταία δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, η Ketanji Brown Jackson, δεν γνωρίζει τον απλό ορισμό του θηλυκού.

Ένας άνδρας έχει ένα χρωμόσωμα Χ και ένα Υ.  Μια γυναίκα έχει δύο χρωμοσώματα Χ.  Τα χρωμοσώματα δεν μπορούν να αλλάξουν ό,τι και να κόψετε, να προσθέσετε ή πόσες ορμόνες να πάρετε.  Είστε για πάντα είτε άντρας είτε γυναίκα.

"Έτσι, ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ' εικόνα του, κατ' εικόνα του Θεού τον δημιούργησε- αρσενικό και θηλυκό τους δημιούργησε." (Γένεση 1:27) Υπάρχουν μόνο δύο φύλα, όχι 40 όπως ισχυρίζονται τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

Η προώθηση αυτής της διαστροφής δεν είναι μόνο μέρος της παραφροσύνης του WOKE, αλλά είναι επίσης εμποτισμένη με τον μαρξισμό και το μίσος για τον Δημιουργό μας.

Θυμηθείτε το μάντρα των μέσων ενημέρωσης: "Είναι για τα παιδιά".
 
Πώς θα μπορούσε αυτό να είναι "για τα παιδιά";  Η διαστροφή διδάσκεται στα σχολεία της Αμερικής ήδη από το νηπιαγωγείο. Τα παιδιά της Αμερικής ενθαρρύνονται από τους δασκάλους τους να σφάζονται σε κλινικές για θέματα φύλου.

Τόσο η Παλαιά όσο και η Καινή Διαθήκη συμφωνούν σχετικά με το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο λαός του Θεού όσον αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις.

Το βιβλίο του Λευιτικού της Τορά, Κεφάλαια 18 έως 20, μας λέει ότι τα πρότυπα του λαού του Θεού δεν έπρεπε να υπαγορεύονται από τις πρακτικές της Αιγύπτου ή της Χαναάν, αλλά από τον ίδιο τον Κύριο.  Στην Προς Ρωμαίους 1:25-31 της Καινής Διαθήκης υπάρχει ο απόηχος του Λευιτικού. Το εδάφιο 28 δηλώνει ότι ο Κύριος τους κατατάσσει σε ένα καταχθόνιο νου.
 
Προέλευση της σεξουαλικής αγωγής
 
Το 1930, η πρώτη χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία από τον γυναικολόγο Kurt Warnekros.  Ο ασθενής πέθανε από επιπλοκές της πέμπτης χειρουργικής επέμβασης.  (Χρονολόγιο)

Ήταν ο Άλφρεντ Τσαρλς Κίνσεϊ, Αμερικανός σεξολόγος, βιολόγος και καθηγητής εντομολογίας και ζωολογίας, ο οποίος το 1947 ίδρυσε το Ινστιτούτο Ερευνών για το Φύλο στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, γνωστό σήμερα ως Ινστιτούτο Κίνσεϊ για την Έρευνα στο Φύλο, το Φύλο και την Αναπαραγωγή.  Ο Kinsey διεξήγαγε περισσότερες από 17.000 προσωπικές συνεντεύξεις με ένα ευρύ σύνολο ανθρώπων, φοιτητές, πόρνες και κρατούμενους φυλακών, για να κατανοήσει τις σεξουαλικές τους εμπειρίες. Το πιο διαβόητο αντικείμενο της έρευνάς του ήταν η συνέντευξη του 1944 ενός σεξουαλικού παμφάγου, ο οποίος είχε ιστορικό σεξουαλικών επαφών με άνδρες, γυναίκες, αγόρια, κορίτσια, ζώα και μέλη της οικογένειας, και η οποία χρειάστηκε περίπου 17 ώρες για να καταγραφεί.

Ενώ ορισμένοι χαιρέτισαν την έρευνα του Kinsey, άλλοι θεώρησαν τον Kinsey παιδόφιλο, δημιουργό πορνογραφικών ταινιών και εθισμένο, του οποίου μοναδικός στόχος ήταν να "κανονικοποιήσει και να νομιμοποιήσει τα πολλά παράνομα φετίχ του".

Στη δεκαετία του 1960, οι όροι "ταυτότητα φύλου" και "σεξουαλικός προσανατολισμός" επινοήθηκαν από έναν άνδρα ονόματι Dr. John Money, ο οποίος δεν ήταν καθόλου πιστοποιημένος γιατρός. Τα πειράματα του Money με ένα σύνολο δίδυμων αγοριών είχαν ως αποτέλεσμα την παραμόρφωση, τα σεξουαλικά βασανιστήρια και τελικά την αυτοκτονία. Ο Dr. John Money χρησιμοποίησε το μοντέλο του Kinsey για τα πειράματα σε ανθρώπους για να αναπτύξει την έννοια του τρανσεξουαλισμού και του "επαναπροσδιορισμού φύλου".

Ο Money ήταν ένας διάσημος ψυχολόγος και σεξολόγος στο νοσοκομείο Johns Hopkins, ο οποίος βασίστηκε στο έργο του Dr. Kinsey, του οποίου οι θεωρίες για τη σεξουαλική ζωή των παιδιών στην προεφηβική ηλικία, όπως αποδείχθηκε, βασίζονταν στην πραγματικότητα στα ημερολόγια ενός παραγωγικού παιδόφιλου που είχε παρενοχλήσει εκατοντάδες παιδιά.
 
Τα "συμπεράσματά" του διαμόρφωσαν αργότερα μεγάλο μέρος του προγράμματος σεξουαλικής αγωγής που εφαρμόστηκε στα δημόσια σχολεία και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η Judith Reisman ήταν κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στις επικοινωνίες από το Πανεπιστήμιο Case Western Reserve και ήταν επισκέπτρια καθηγήτρια νομικής στο Πανεπιστήμιο Liberty.  Ήταν μια συντηρητική συγγραφέας που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τον Alfred Kinsey στο εξαιρετικά τεκμηριωμένο βιβλίο της, Sexual Sabotage: How One Mad Scientist Unleashed a Plague of Corruption and Contagion on America (Σεξουαλικό σαμποτάζ: Πώς ένας τρελός επιστήμονας εξαπέλυσε μια μάστιγα διαφθοράς και μόλυνσης στην Αμερική). Το γραφικό περιεχόμενο θα σας ενοχλήσει, αλλά αφηγείται την ιστορία του πώς φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα.  Στο βιβλίο της Dr. Reisman, Kinsey: Crimes and Consequences, αποκαλύπτει ότι ο Kinsey διεξήγαγε πειράματα σε ανθρώπους σε ένα ηχομονωμένο εργαστήριο που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και ότι η σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 317 βρεφών και νεαρών αγοριών ήταν επιστημονικό πρωτόκολλο για την έκθεση του Kinsey το 1948.

Ο Kinsey και ο Money εμφανίζονται ως δύο εξαρτήματα του ίδιου διεστραμμένου και σκληρού πλάσματος.

Ο Kinsey συνεργάστηκε με την ιατρική διευθύντρια της Planned Parenthood Mary Calderone για τη δημιουργία προγραμμάτων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Σύνδεσμος

Η έκθεση του Ινστιτούτου Claremont δείχνει ότι η Planned Parenthood ελέγχει και συντονίζει προσεκτικά ολόκληρη τη διαδικασία χάραξης πολιτικής για την προώθηση του στόχου της σεξουαλικής επανάστασης. Στο Κογκρέσο, επιδιώκει αναβάτες και πορίσματα για να κάνει πιο δύσκολη τη χρηματοδότηση της σεξουαλικής αγωγής μόνο για αποχή- έχει πρωτοστατήσει στην προσπάθεια να ευνοηθούν προγράμματα που μειώνουν τον σεξουαλικό κίνδυνο σε αντίθεση με την αποφυγή του σεξουαλικού κινδύνου.

Αυτή η διαδικασία είναι αποτέλεσμα συντονισμένης δράσης στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης, με επικεφαλής ένα σιδερένιο τρίγωνο ακτιβιστικών ομάδων πίεσης, νομοθετικών συμμάχων και ευθυγραμμισμένων διοικητικών ακτιβιστών. Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί.  Η Planned Parenthood προετοιμάζει τα παιδιά για να αποτελέσουν την εμπροσθοφυλακή της σεξουαλικής διαστροφής και του εκφυλισμού σε μια νέα, σεξουαλικά απελευθερωμένη Αμερική.
 
Η επιρροή της Planned Parenthood δεν είναι μόνο η αιχμή του δόρατος της σεξουαλικής επανάστασης στα σχολεία της Αμερικής και όχι μόνο, αλλά η δραστηριότητά της δείχνει επίσης πώς η Μεγάλη Κυβέρνηση χρηματοδοτεί και υποστηρίζει την αριστερή πολιτική δραστηριότητα. Η Αριστερά εξαρτάται από τη διοχέτευση εθνικών φορολογικών δολαρίων προς τους αγαπημένους της σκοπούς και οι λεγόμενοι συντηρητικοί έχουν σχεδόν εγκαταλείψει το πεδίο σε τέτοιες προσπάθειες. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων, συμπεριλαμβανομένου του Turning Point USA του Charlie Kirk, περιφρονεί να μιλάει για κοινωνικά και ηθικά ζητήματα.

Κλινικές φύλου

Μην αφήσετε τους ανθρώπους να σας πουν ότι η Big Pharma δεν βγάζει λεφτά από τους αναστολείς της εφηβείας, τα φάρμακα ορμονοθεραπείας και τις σεξουαλικές επεμβάσεις.

Οι αναστολείς της εφηβείας και οι σεξουαλικές ορμόνες δεν έχουν έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για τη φροντίδα του φύλου των παιδιών. Καμία κλινική δοκιμή δεν έχει τεκμηριώσει την ασφάλειά τους για μια τέτοια off-label χρήση. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των φαρμάκων στη γονιμότητα και τη σεξουαλική λειτουργία παραμένουν ασαφείς. Το 2016, ο FDA διέταξε τους κατασκευαστές των αναστολέων της εφηβείας να προσθέσουν μια προειδοποίηση για ψυχιατρικά προβλήματα στην ετικέτα των φαρμάκων, αφού ο οργανισμός έλαβε αρκετές αναφορές για αυτοκτονικές σκέψεις σε παιδιά που τα έπαιρναν.

Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, χιλιάδες νέοι σχηματίζουν ουρά για φροντίδα επιβεβαίωσης φύλου. Αλλά όταν οι οικογένειες αποφασίζουν να ακολουθήσουν την ιατρική οδό, πρέπει να πάρουν αποφάσεις για θεραπείες που αλλάζουν τη ζωή τους και για τις οποίες υπάρχουν ελάχιστα επιστημονικά στοιχεία για τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους.

Καμία μεγάλης κλίμακας μελέτη δεν έχει παρακολουθήσει τα άτομα που έλαβαν ιατρική φροντίδα που σχετίζεται με το φύλο τους ως παιδιά για να καθορίσει πόσοι παρέμειναν ικανοποιημένοι με τη θεραπεία τους καθώς μεγάλωναν και πόσοι τελικά μετάνιωσαν για τη μετάβαση. Η ίδια έλλειψη σαφήνειας ισχύει και για το αμφιλεγόμενο ζήτημα της απο-μετάβασης, όταν ένας ασθενής σταματά ή αντιστρέφει τη διαδικασία μετάβασης.
 
Η Dr. Chrystal Cole, ιδρύτρια του Κέντρου Ιατρικής για την επιβεβαίωση του φύλου του Νοσοκομείου Παίδων Akron, λέει στους γονείς των ασθενών της ότι "οι αυτοκτονίες σε νέους άνδρες και γυναίκες που θέλουν να κάνουν μετάβαση φτάνουν το 40%".

Δεν συμφωνούν όλοι με την Dr. Chrystal Cole.

Ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του Cureus με τίτλο, Suicide-Related Outcomes Following Gender-Affirming Treatment: A Review, μας λέει ότι οι πιθανότητες αυτοκτονίας ήταν υψηλότερες στους τρανσέξουαλ που υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Brandon Showalter, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο ύπουλο είναι πραγματικά το κίνημα των τρανσέξουαλ ή πόσο πολύ τροφοδοτείται από την απληστία των φαρμακευτικών εταιρειών. Όροι όπως η φροντίδα "επιβεβαίωσης φύλου" και οι πολιτικά ορθοί ευφημισμοί που έχουν γίνει δημοφιλείς από πολλά μέσα ενημέρωσης, είπε, είναι τόσο επικίνδυνοι όσο και παραπλανητικοί. Κατηγόρησε την ιδέα ότι τα παιδιά που βιώνουν δυσφορία φύλου πεθαίνουν συχνά από αυτοκτονία ως "χειραγωγική", προσθέτοντας: "Η αυτοκτονία είναι ένα πολύ περίπλοκο φαινόμενο. Δεν μπορείτε να το περιορίσετε σε μία μόνο αιτία".

Ο Showalter ανέλυσε λεπτομερώς πώς, αφού ένα παιδί προεφηβικής ηλικίας διαγνωστεί με δυσφορία φύλου, του συνταγογραφούνται αναστολείς της εφηβείας, όπως το Lupron, ένα φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη στους άνδρες και της ενδομητρίωσης και στις γυναίκες και έχει χρησιμοποιηθεί για τον χημικό ευνουχισμό σεξουαλικών παραβατών.

"Ποτέ δεν υπήρξε σφραγίδα έγκρισης του FDA για αυτή τη χρήση", δήλωσε. "Ακόμη και ο FDA μόλις πέρυσι έβαλε μια προειδοποιητική ετικέτα ότι το φάρμακο αυτό προκαλεί απώλεια όρασης και πρήξιμο του εγκεφάλου. Υπάρχουν καταστροφικές παρενέργειες. Εμποδίζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Ουσιαστικά παγώνει το ενδοκρινικό σας σύστημα από το να επιτρέψει να συμβεί η σηματοδότηση της εφηβείας στον εγκέφαλο".

Ακόμα και αν ένας άνδρας κάνει χειρουργική επέμβαση για να μετατραπεί σε γυναίκα, μπορεί να πάθει καρκίνο του προστάτη, πράγμα που αποδεικνύει απλώς ότι γεννήθηκε άνδρας και εξακολουθεί να είναι άνδρας, αλλά δυστυχώς έχει γίνει ευνούχος. 
 
 
Χειρουργική επέμβαση δυσφορίας φύλου
 
Μέσα σε 15 χρόνια, οι παιδιατρικές κλινικές φύλου έχουν αυξηθεί από δύο σε περισσότερες από 100 σε όλη την Αμερική.

Η φροντίδα για την επιβεβαίωση του φύλου, όπως ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περιλαμβάνει ένα φάσμα κοινωνικών, ψυχολογικών, συμπεριφορικών και ιατρικών παρεμβάσεων "σχεδιασμένων να υποστηρίζουν και να επιβεβαιώνουν την ταυτότητα φύλου ενός ατόμου" όταν αυτή έρχεται σε σύγκρουση με το φύλο που του αποδόθηκε κατά τη γέννηση.

Οι θεραπείες για τη δυσφορία του φύλου, εκτός από τις ανδρικές ή γυναικείες ορμόνες, μπορεί να περιλαμβάνουν χειρουργικές επεμβάσεις, όπως η χειρουργική επέμβαση θηλυκοποίησης ή η χειρουργική επέμβαση αρρενοποίησης για την αλλαγή του στήθους, των εξωτερικών γεννητικών οργάνων, των εσωτερικών γεννητικών οργάνων, των χαρακτηριστικών του προσώπου και του περιγράμματος του σώματος.  Τα φάρμακα απαιτούνται καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του ατόμου μετά τη μετάβαση.

Ενθάρρυνση της δυσφορίας φύλου
 
Η σημερινή ακαδημαϊκή εκπαίδευση είναι ανύπαρκτη, αλλά η προώθηση της σεξουαλικής δραστηριότητας και η ενθάρρυνση της δυσφορίας του φύλου είναι μια απολύτως κατάπτυστη πράξη που συμβαίνει καθημερινά στα μικρότερα παιδιά των σχολείων της Αμερικής. Κάθε γονιός θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όταν τα παιδιά του εισέρχονται στα δημόσια σχολεία, τίθενται σε μια επικίνδυνη και ανατριχιαστική θέση.

Η προπαγάνδα έχει φτάσει σε νέα ύψη, η οποία εξαπλώνεται στα σχολεία σαν ιός που πνίγει την αλήθεια, ακρωτηριάζει και σκοτώνει τη νεότερη γενιά μας.

Ο Μπάιντεν έχει δηλώσει ότι οι γονείς παραιτούνται από τον έλεγχο των παιδιών μόλις εισέλθουν στις σχολικές αίθουσες, ότι ανήκουν στους δασκάλους και τη διοίκηση μέσα στην τάξη.

Τα σχολεία είναι υπεύθυνα και αν ένα παιδί παρουσιάζει τάσεις δυσφορίας φύλου, οι γονείς καταλήγουν σε μια μάχη με την κυβέρνηση για την υγειονομική περίθαλψη του παιδιού τους. Η Καλιφόρνια άρχισε μάλιστα να πληρώνει για "μετατροπές φύλου" για ανηλίκους που δεν βρίσκονται υπό την επιμέλεια των γονέων τους.

Η Daily Signal, ένας οργανισμός μέσων ενημέρωσης του Heritage Foundation, έγραψε για ένα παιδί που κατέληξε να αυτοκτονήσει λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.  Το άρθρο ανέφερε ότι οι υπάλληλοι του σχολείου είπαν στις κοινωνικές υπηρεσίες ότι η κόρη της Abigail θα ήταν "καλύτερα να φύγει από το σπίτι".  Την έβαλαν σε ανάδοχη οικογένεια και παρά τις επίμονες προσπάθειες της μητέρας της να λάβει θεραπεία ψυχικής υγείας για την κόρη της, το σύστημα την εμπόδιζε. 
 
Προώθηση της διαστροφής
 
Ένα άρθρο που ξεφύλλισα ανέφερε: "Ενώ οι αριστεροί συνεχίζουν να αρνούνται τα απώτερα κίνητρα στην αποστολή τους να επιτρέψουν υπερσεξουαλικό και πορνογραφικό υλικό στα σχολεία μαζί με την προώθηση του Drag Queen Story Hour, τα στοιχεία υποδηλώνουν ακόμη περισσότερο μια συντονισμένη προσπάθεια για την ομαλοποίηση της παιδοφιλίας".

Ο διαβόητος οργανισμός Bill και Melinda Gates δώρισε εκατομμύρια σε μια ριζοσπαστική μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που προωθεί την εκπαίδευση της "εμπορικής σεξουαλικής εργασίας" και των "σεξουαλικών δικαιωμάτων, ανεξαρτήτως ηλικίας". Η αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει τις αμβλώσεις αναφέρεται ως μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Planned Parenthood.  Αυτή η παραφροσύνη δημιουργήθηκε αρχικά τη δεκαετία του 1950 από μια ευγονικίστρια, τη Μάργκαρετ Σάνγκερ, η οποία ίδρυσε την ομάδα ελέγχου του πληθυσμού υπέρ των αμβλώσεων, την Planned Parenthood.

Στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, ψηφίστηκε ένα νέο νομοσχέδιο που επιδιώκει να υπονομεύσει τα γονικά δικαιώματα, επιτρέποντας σε "καταφύγια" να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες μετάβασης φύλου σε ανηλίκους χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων.  Τα παιδιά μπορούν νομικά να αφαιρεθούν από τους γονείς από την πολιτεία, εάν δεν συναινέσουν στη μετάβαση φύλου.

Η Πολιτεία του Τέξας συνέχισε τις προσπάθειές της να περιορίσει τις επιθέσεις σε νεαρά σώματα σε κλινικές φροντίδας για την αλλαγή φύλου.  Ο Μπάιντεν έχει υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα για την προστασία των τρανσέξουαλ παιδιών.  (Ο Μπάιντεν θεσπίζει νέους νόμους μέσω EOs χωρίς τη συγκατάθεση του Κογκρέσου).

Μια 18χρονη τρανσέξουαλ "γυναίκα" μπήκε σε αποδυτήρια πρωτοετών γυμνασίων και έκανε ντους με τέσσερις 14χρονες στο Ουισκόνσιν.  Ο βιολογικός άνδρας εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα στα σοκαρισμένα κορίτσια της πρώτης τάξης.  Αυτή είναι η ηλιθιότητα που προωθείται από την κυβέρνησή μας, τη δημόσια εκπαίδευση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακόμη και ορισμένα θρησκευτικά δόγματα.  Αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχικά άρρωστοι, μερικοί από αυτούς είναι απλώς ηδονοβλεψίες που βρίσκουν την ευχαρίστησή τους κοιτάζοντας γυναίκες στην εφηβεία.

Ένας ΛΟΑΤ ακτιβιστής βγήκε πρόσφατα στο Tiktok για να απειλήσει όποιον θα απαγόρευε στον ίδιο ή σε άλλους αρσενικούς τραβεστί να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες, προκαλώντας τους ανήσυχους γονείς να προσπαθήσουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους. 

 
Παρά αυτές και άλλες απειλές που διατυπώθηκαν τόσο πριν όσο και μετά τη σφαγή στο Νάσβιλ, όταν έξι χριστιανοί δολοφονήθηκαν από την τρανσέξουαλ Όντρεϊ Χέιλ, ο λογαριασμός του Τόμας Τζέι Γουάιτ παραμένει ενεργός στην πλατφόρμα.

Το Fox News αναφέρει ότι το CDC συνδέεται με το διάχυτο πρόγραμμα σπουδών που σαρώνει τα δημόσια σχολεία σε εθνικό επίπεδο.

"Εκπαιδευτικοί σε περισσότερες από 120 περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα εφαρμόζουν ένα διάχυτο σχολικό πρόγραμμα σπουδών που έχει καταγγελθεί από τους αντιπάλους ως μια προσπάθεια χειραγώγησης των αξιών και των πεποιθήσεων των παιδιών και αντικατάστασης των γονέων ως την πρωταρχική ηθική αρχή στη ζωή των παιδιών τους, με πολλούς επικριτές να επισημαίνουν συγκεκριμένα τις ομοιότητες με προγράμματα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ως ένα σημαντικό σημείο διαφωνίας.

"Αντί για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, η προσέγγιση "Ολόκληρο το παιδί" του CDC δίνει έμφαση στην ψυχολογική συμβουλευτική και τις κοινωνικές υπηρεσίες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ώστε να προωθηθεί η "συνεργασία μεταξύ των ηγετών της εκπαίδευσης και των τομέων της υγείας για τη βελτίωση της γνωστικής, σωματικής, κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης κάθε παιδιού", η οποία συχνά αναφέρεται ως κοινωνική συναισθηματική μάθηση (SEL)". Είναι ο κεντρικός πυλώνας μιας κακόβουλης προσπάθειας αναδιαμόρφωσης και ελέγχου της κοινωνίας.

Και πού είναι η Εθνική Οργάνωση Γυναικών (NOW) της οποίας τα φερέφωνα φώναζαν για τα ίσα δικαιώματά τους επί δεκαετίες.  Ο γυναικείος αθλητισμός και ο ανταγωνισμός καταστρέφονται τώρα εξαιτίας της ανοησίας αυτών των διευθυντών που πιστεύουν ότι τα αρσενικά μπορούν να γίνουν θηλυκά και δεν τολμούν να πουν την αλήθεια.  Οι άνδρες μπορούν να φορούν φορέματα και να πατούν με ψηλά τακούνια, αλλά αν έχουν γεννηθεί με πέος, εξακολουθούν να είναι βιολογικοί άνδρες και δεν ανήκουν να αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα.
 
Ψυχική ασθένεια
 
Η εφημερίδα Tennessee Star δημοσίευσε ένα άρθρο για τον Dr. Mark McDonald, έναν ψυχίατρο που θεραπεύει τόσο παιδιά όσο και ενήλικες.

Ο Dr. Mark McDonald έγραψε ότι οι θάνατοι σε ένα χριστιανικό σχολείο του Νάσβιλ από τα χέρια μιας πρώην μαθήτριας τρανσέξουαλ αποτελούν "το λογικό τελικό σημείο του τρανσέξουαλ", αφού "η αντίδραση σε αυτό αποκαλύπτει την υιοθέτηση της άρνησης της πραγματικότητας και της αντιστροφής της ηθικής που μπορεί να παράγει μόνο περισσότερες από τις ίδιες φρικαλεότητες".

"Ο τρανσεξουαλισμός είναι μια ψυχική ασθένεια", παρατήρησε ο ψυχίατρος με έδρα το Λος Άντζελες στη στήλη του Dissident MD Substack.

"Προέρχεται από μια κοινωνική μόλυνση που οργιάζει στα αμερικανικά αστικά κέντρα, η οποία εξαπλώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την υποστήριξη διεφθαρμένων δασκάλων και διοικητικών υπαλλήλων που έχουν επιλέξει να επιδιώκουν τη θυσία παιδιών αντί για την εκπαίδευση και την προστασία των νέων", εξήγησε. "Τρέφεται από τον ναρκισσισμό και την κουλτούρα του θύματος, δύο τοξικά πηγάδια που σκάβουμε εδώ και αρκετά χρόνια".

Συμπέρασμα

Πρόκειται για παιδική κακοποίηση που καταλήγει σε ακρωτηριασμό και πολλές φορές σε αυτοκτονία.
 
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου