Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ



Στόχος των Black Lives Matter ο Τραμπ και ο Τζόνσον…

Χρηματοδότης των Antifa ο Σόρος και διακινητές των ιδεών τους το Twitter και το Facebook


 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
 
Ενώ η πανδημία του κορωνοϊού μαστίζει ακόμη τις ΗΠΑ, έρχεται η δολοφονία ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη (Τζορτζ Φλόιντ) από αστυνομικό της Μινεάπολης για να πυροδοτήσει εκρήξεις σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ και να προκαλέσει κι άλλους θανάτους και πολλές άλλες καταστροφές! 

Ωστόσο, το αξιοπερίεργο είναι, πως η προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων ανθρώπων, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ! 

Αλλά ο Τζορτζ Φλόιντ ζούσε στην Αμερική του 2020, ενώ ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ ζούσε στην εποχή της δεκαετίας του ΄60, όπου η καταπίεση των έγχρωμων Αμερικανών πολιτών ήταν πολύ μεγάλη από την αμερικανική πολιτεία και γι΄ αυτό πυροδοτήθηκαν ταραχές με 50 νεκρούς και πολλούς τραυματίες! 

Έτσι η κατάθεση πολλών Αμερικανών αναλυτών καταδεικνύει μια γενικευμένη έκρηξη που δεν δικαιολογείται από τη δολοφονία ενός απλού πολίτη. Αφού δυστυχώς και κατά το παρελθόν έχουν δημιουργηθεί τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από αστυνομίες πολιτειών της Αμερικής, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ κατ΄ ελάχιστον τέτοια θλιβερά γενικευμένα επεισόδια! 

Προσωπικά τείνω στην άποψη, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ενοχλεί βαθέως το “βαθύ κράτος των ΗΠΑ”, την ΝΤΠ που αυτό εκφράζει και την Παγκοσμιοποίηση που θέλει να επιβάλλει στον πλανήτη και έτσι προσπαθεί την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ! Ώστε να μην προλάβει να φτάσει στις εκλογές του Νοεμβρίου 2020, για να εκτελέσει το σατανικό σχέδιό τους ο υποψήφιος και εκλεκτός των “Δημοκρατικών” Τζο Μπάιντεν! Απόλυτο υποχείριο του βαθέως κράτους των ΗΠΑ και τον Τζορτζ Σόρος!  

Αυτά μεταξύ των άλλων έγραφα, μόλις ξέσπασαν στις ΗΠΑ οι γενικευμένες ταραχές από τη δολοφονία του έγχρωμου Τζορτζ Φλόιντ! 

Ακολούθως ο Πρόεδρος Τραμπ θεώρησε, ότι πίσω από τις γενικευμένες ταραχές στις ΗΠΑ κρύβεται το κίνημα Antifa, το οποίο κατά τον Αμερικανό Πρόεδρο είναι μια τρομοκρατική οργάνωση! Ένα αντιφασιστικό πολιτικό κίνημα, που όμως υποκρύπτει πολιτικούς στόχους, με τακτικές διαμαρτυρίες που προτρέπουν αφελείς σε εξεγέρσεις! Προτάσσοντας σωματική βία, υλικές καταστροφές επιχειρήσεων και άλλες ακτιβιστικές ενέργειες, όπως θέλει το κίνημα να αποκαλεί! Όσους δε αντιδρούν, τους κατατάσσουν στους ακροδεξιούς, στους φασίστες, στους ρατσιστές!       

Πού αλήθεια κρύβεται η αλήθεια και το ψέμα; 
   
Το υπάρχων Σύστημα δεν μεταρρυθμίζεται, ανατρέπεται…  

Στο σημείο αυτό θα σας αναφέρω αποσπάσματα, για να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα, από ένα πολύ αποκαλυπτικό και ενημερωτικό άρθρο, που βρήκα στο ελεύθερο – ακόμη – διαδίκτυο, στο ιστολόγιο https://kostasxan.blogspot.com/ 

Το Antifa στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά δικτυωμένο, καλά χρηματοδοτημένο και έχει μια σαφή ιδεολογική ατζέντα: να ανατρέψει, συχνά με ακραία βία, το αμερικανικό πολιτικό σύστημα, με απώτερο στόχο την αντικατάσταση του καπιταλισμού με τον κομμουνισμό. 

«Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση στη φασιστική απειλή είναι να υπονομεύσει τους πυλώνες της δύναμης στην κοινωνία που στηρίζεται όχι μόνο στην λευκή υπεροχή, αλλά και στον καπιταλισμό, την ετερονομικότητα, την πατριαρχία, τον εθνικισμό, την τρανσφοβία, την ταξική κυριαρχία και πολλά άλλα» (Mark Bray, “Antifa: The Anti-Fascist Handbook ” 2017)! 

«Έρχονται από άλλες πόλεις. Αυτό κοστίζει χρήματα. Δεν το έκαναν μόνοι τους. Κάποιος πληρώνει για αυτό …. Αυτό που κάνει το Antifa είναι βασικά να εισβάλλει στη μαύρη κοινότητα ως στρατός τους. ανταγωνίζονται, παίρνουν αυτούς τους νέους μαύρους και γυναίκες να πάνε εκεί έξω και να κάνουν ηλίθια πράγματα, και στη συνέχεια εξαφανίζονται στο ηλιοβασίλεμα.» (Bernard Kerik, πρώην επίτροπος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης)! 

Η συντονισμένη βία εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο χρηματοδότησης του Antifa. Η Συμμαχία για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη (AFGJ) είναι μια οργανωτική ομάδα που χρησιμεύει ως χρηματοοικονομικός χορηγός σε πολλές ριζοσπαστικές αριστερές πρωτοβουλίες, σύμφωνα με την Influence Watch, μια ερευνητική ομάδα που συλλέγει δεδομένα για οργανισμούς υπεράσπισης, ιδρύματα και δωρητές ….  

Τα Ιδρύματα της Εταιρείας, το Ίδρυμα Tides, το Ίδρυμα Arca, το Ίδρυμα Surdna, το Ίδρυμα Δημόσιας Πρόνοιας και το Ταμείο Brightwater έχουν συνεισφέρει στην AFGJ, σύμφωνα με το Influence Watch. 

Μία από τις ομάδες που χρηματοδοτούνται από το AFGJ ονομάζεται Refuse Fascism… ένα απόσπασμα του Ριζοσπαστικού Κομμουνιστικού Κόμματος (RCP)… Μια ριζοσπαστική αριστερή οργάνωση αφιερωμένη στην προώθηση εθνικής δράσης για την απομάκρυνση του Προέδρου Donald Trump και όλων των αξιωματούχων που συνδέονται με τη διοίκησή του, με την αιτιολογία ότι αποτελούν φασιστικό καθεστώς”! Η ομάδα ήταν παρούσα σε πολλές διαδηλώσεις ριζοσπαστικής-αριστεράς Antifa! Επίσης σύμφωνα με το Influence Watch, η ομάδα είναι παρακλάδι του Ριζοσπαστικού Κομμουνιστικού Κόμματος (RCP)! 

Τον Ιούλιο του 2017, το RCP καυχιέται ότι συμμετείχε σε βίαιες ταραχές κατά της συνόδου κορυφής της G20 στο Αμβούργο της Γερμανίας. Το RCP ισχυρίστηκε ότι ο καπιταλισμός είναι συνώνυμος με τον φασισμό και ότι η εκλογή του Προέδρου Τραμπ θα οδηγήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να κατακλύσει και να εξαλείψει ολόκληρες ομάδες ανθρώπων”! 

Τον Ιούνιο του 2020, το Refuse Fascism εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ για να συγκεντρώσει χρήματα για μια Εθνική Επανάσταση που προφανώς αποσκοπούσε στην ανατροπή της αμερικανικής κυβέρνησης. Το σύνθημα της ομάδας αναφέρει: Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να μεταρρυθμιστεί, πρέπει να ανατραπεί!”! 

Χρηματοδότης των Antifa ο Σόρος και διακινητές των ιδεών τους το Twitter και το Facebook… 

Το Ινστιτούτο Gatestone έχει εντοπίσει ομάδες Antifa και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, με πιθανή εξαίρεση τη Δυτική Βιρτζίνια. Ορισμένες πολιτείες, όπως η Καλιφόρνια, το Τέξας και η Ουάσιγκτον, φαίνεται να έχουν δεκάδες υποπεριφερειακές οργανώσεις Antifa. Είναι δύσκολο ακριβώς να προσδιοριστεί το μέγεθος του κινήματος Antifa στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η λεγόμενη “Αντιφασιστική του Reddit”, η πρωταρχική αντιφασιστική κοινότητα στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Reddit, έχει περίπου 60.000 μέλη. 

Η παλαιότερη ομάδα Antifa στην Αμερική, το Πόρτλαντ, το Rose City Antifa με έδρα το Όρεγκον, έχει περισσότερους από 30.000 οπαδούς Twitter και 20.000 οπαδούς στο Facebook, που δεν είναι όλοι υποστηρικτές. Το It’s Going Down, μια πλατφόρμα μέσων για τους αναρχικούς, τους αντιφασιστές και τους αυτόνομους αντί-καπιταλιστές, έχει 85.000 οπαδούς στο Twitter και 30.000 οπαδούς στο Facebook. 

Η Γερμανία, η οποία έχει περίπου το ένα τέταρτο του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών, φιλοξενεί 33.000 ακραίους αριστερούς, εκ των οποίων οι 9.000 πιστεύεται ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι, σύμφωνα με την εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών (Bundesamt für VerfassungsschutzBfV). Οι βίαιοι αριστεροί ταραχοποιοί είναι κυρίως άνδρες, ηλικίας μεταξύ 21 και 24 ετών, συνήθως άνεργοι και, σύμφωνα με το BfV, το 92% εξακολουθεί να ζει με τους γονείς του. Τα ανεκδοτικά στοιχεία δείχνουν ότι τα περισσότερα μέλη της Antifa στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν παρόμοιο κοινωνικοοικονομικό προφίλ. 

Στην Αμερική, εθνικές ομάδες Antifa, όπως το “Torch Antifa Network“, “Refuse Fascism” και “World Can’t Wait” χρηματοδοτούνται – συχνά γενναιόδωρα, όπως φαίνεται παρακάτω – από μεμονωμένους δωρητές καθώς και από μεγάλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Ιδρύματα Open Society που ιδρύθηκαν από τον George Soros! 

Για να αποφύγουν τον εντοπισμό από την επιβολή του νόμου, οι ομάδες Antifa στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν συχνά κρυπτογραφημένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Signal και το Telegram Messenger, για να επικοινωνούν και να συντονίζουν τις δραστηριότητές τους, μερικές φορές σε κρατικές γραμμές. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ερευνά επί του παρόντος άτομα που συνδέονται με την Antifa ως ένα βήμα για να ξεκαθαρίσει τον ευρύτερο οργανισμό! 

Το κίνημα των Antifa στις ΗΠΑ… 

Οι ρίζες του σύγχρονου κινήματος Antifa στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να εντοπιστούν από τη δεκαετία του 1980, με την ίδρυση της Αντί-Ρατσιστικής Δράσης, ενός δικτύου αναρχικών πανκ ροκ λάτρεις αφιερωμένων σε νεοναζιστικά μακιγιάζ
Το αμερικανικό κίνημα Antifa κέρδισε δυναμική το 2016, αφού ο γερουσιαστής του Βερμόντ Bernie Sanders, ένας αυτό-αναφερόμενος σοσιαλιστής, έχασε την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος για τη Χίλαρι Κλίντον. Οι υποστηρικτές του Grassroots του Sanders δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την πολιτική επανάσταση του για την εγκαθίδρυση σοσιαλιστών στην Αμερική. 



Εν τω μεταξύ, η μετανάστευση έγινε ένα νέο σημείο ανάφλεξης στην αμερικανική πολιτική αφού ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε εκστρατεία για τη δέσμευση για μείωση της παράνομης μετανάστευσης. Τον Ιούνιο του 2016, οι διαδηλωτές επιτέθηκαν βίαια στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ έξω από ένα ράλι στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Τον Ιανουάριο του 2017, εκατοντάδες ταραχές της Antifa προσπάθησαν να διακόψουν την τελετή εγκαινίων του Προέδρου Τραμπ στην Ουάσιγκτον, DC. 

Τον Φεβρουάριο του 2017, οι ταραχοποιοί της Antifa χρησιμοποιούσαν τις λεγόμενες τακτικές μαύρου μπλοκ – φορούν μαύρα ρούχα, μάσκες ή άλλα αντικείμενα που αποκρύπτουν το πρόσωπό τους… 

Τον Ιούνιο του 2018, ο Ρεπουμπλικάνος εκπρόσωπος Dan Donovan της Νέας Υόρκης παρουσίασε τον Bill HR 6054 – “Unmasking Antifa Act of 2018″ – που απαιτεί ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών για όποιον, φορώντας μάσκα ή μεταμφίεση, τραυματίζει, καταπιέζει, απειλεί ή εκφοβίζει” κάποιον άλλο που ασκεί οποιοδήποτε δικαίωμα ή προνόμιο που εγγυάται το Σύνταγμα των ΗΠΑ.  


Το νομοσχέδιο παραμένει σε αναστολή στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Τον Ιούλιο του 2019, ο ριζοσπαστικός της Antifa Willem Van Spronsen επιχείρησε να πυροβολήσει την αμερικανική εγκατάσταση κράτησης μετανάστευσης και τελωνειακής επιβολής στο Τακόμα της Ουάσιγκτον. Σκοτώθηκε σε αντιπαράθεση με την αστυνομία.

Τον ίδιο μήνα, οι γερουσιαστές των ΗΠΑ Ted Cruz και Bill Cassidy παρουσίασαν ένα ψήφισμα που θα χαρακτήριζε την Antifa ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση. Το ψήφισμα ανέφερε: 

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα μέλη της Antifa, επειδή πιστεύουν ότι η ελευθερία του λόγου είναι ισοδύναμη με τη βία, έχουν χρησιμοποιήσει απειλές βίας στην προσπάθεια καταστολής των αντιτιθέμενων πολιτικών ιδεολογιών. της Antifa έχουν επιτεθεί σωματικά σε δημοσιογράφους και άλλα άτομα κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών και ταραχών στο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια. 

Τώρα, λοιπόν, πρέπει να επιλυθεί, ότι η Γερουσία … ζητά από τις ομάδες και τις οργανώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που ενεργούν υπό την σημαία της Αντίφα να οριστούν ως εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις. 
Τα antifa είναι τρομοκράτες, βίαιοι μασκοφόροι εκφοβιστές που πολεμούν τον φασισμό” με τον πραγματικό φασισμό, που προστατεύονται από τα φιλελεύθερα προνόμια, Οι εκφοβιστές παίρνουν τον δρόμο τους έως ότου κάποιος πει όχι. Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι πρέπει να έχουν θάρρος, όχι δειλία, για να αποτρέψουν τον τρόμο»! 

Στόχος ο Τραμπ και των Black Lives Matter… 




Ο βετεράνος ανταποκριτής εθνικής ασφάλειας Bill Gertz ανέφερε πρόσφατα ότι το κίνημα Antifa άρχισε να σχεδιάζει να προωθήσει μια εθνική αντικυβερνητική εξέγερση ήδη από το Νοέμβριο του 2019, όταν ξεκίνησε η εποχή των προεδρικών εκστρατειών των ΗΠΑ… 


Εν τω μεταξύ, στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον, οι ριζοσπάστες της Antifa, οι διαδηλωτές από το Black Lives Matter και τα μέλη του αντί-καπιταλιστικού John Brown Gun Clubσυνεργάζονται… 

Ο Patrisse Cullors, συνιδρυτής του κινήματος Black Lives Matter, επιβεβαίωσε ότι ο άμεσος στόχος είναι η απομάκρυνση του προέδρου Trump από το αξίωμα:
«Ο Τραμπ όχι μόνο πρέπει να μην είναι αξιωματούχος τον Νοέμβριο, αλλά θα πρέπει να παραιτηθεί τώρα. Ο Τραμπ πρέπει να είναι εκτός γραφείου. Δεν είναι κατάλληλος για το αξίωμα. Ενώ θα συνεχίσουμε επίσης, να πιέζουμε και να πιέζουμε τον Τζο Μπάιντεν γύρω από τις πολιτικές του και τη σχέση του με την αστυνόμευση και την ποινικοποίηση. Αυτό θα είναι σημαντικό. Αλλά στόχος μας είναι να βγάλουμε τον Τραμπ»!  

Για την ανάγνωση όλου του άρθρου με τίτλοΟι Antifa στις Ηνωμένες Πολιτείες, σας παραθέτω το συγκεκριμένο λινκ από το ιστολόγιο:  



Η Αγγλική Ομοσπονδία κατά του Μπόρις Τζόνσον… 

Όσοι είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα του αγγλικού, που ξεκίνησε πάλι μετά τη μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας, θα διαπίστωσαν ότι στο πίσω μέρος στις φανέλες των ποδοσφαιριστών ενός αγώνα αυτής της εβδομάδαςόπου αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους, ξαφνικά δεν υπήρχε και είχε αντικατασταθεί με το  Black Lives Matter
  
Δηλαδή, η αγγλική Ομοσπονδία να πιστέψουμε ότι αμείφθηκε αδρά γι΄ αυτήν την απροσδόκητη αλλαγή; Δεν γνώριζε και δεν την ενδιέφερε η πηγή αυτής της χρηματοδότησης; Ή κάτι άλλο υποκρύπτει αυτή η πολιτική κίνηση;  

Έτσι φαντάζομαι το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι η πτώση του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ και του Μπόρις Τζόνσον στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα ανατρέψει τα δεδομένα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και θα μας οδηγήσει σε έναν νέ και εφιαλτικό κόσμο!!
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου