Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

2020. Φυλάκιση για περιφορά επιταφίου και η Εκκλησία ΣΙΩΠΑ!


Που είναι τώρα η Εκκλησία να διαμαρτυρηθεί;


Την εποχή που οι ψευδοποιμένες διαδηλώνουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφήνουν τα πρόβατα να τα κατασπαράζει ο βασιλιάς Μολώχ. Η ελληνική κυβέρνηση. Αυτή που αθωώνει παιδεραστές, βιαστές και εγκληματίες, καταδικάζει σε φυλάκιση 6 μηνών τους πολίτες που συμμετείχαν στην περιφορά του επιταφίου. Μιλάμε για ένα …αποτρόπαιο έγκλημα. Είμαστε σε διωγμό κανονικό.

Έκκληση βοηθείας

Πρέπει με κάποιο τρόπο να διαμαρτυρηθούμε και να βοηθήσουμε τους αδερφούς μας στην Ρόδο. Αν κάποιος δικηγόρος, ή κάποιο Χριστιανικό σωματείο έχει την δύναμη και την θέληση, παρακαλείται να μας υποδείξει τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθούμε ώστε να προστατέψουμε τους Ροδίτες αδερφούς. Έτσι ώστε να συνεισφέρουμε χρηματικά ή με κάποιον άλλον τρόπο στην αθώωση των αδερφών μας. Αφού η Ιεραρχία σιωπά, πρέπει να μιλήσουν οι λίθοι.

Η είδηση όπως την διαβάσαμε στην ρομφαία:

Ποινή φυλακισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ στους τρεις Αρχαγγελίτες και ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον δημοσιογράφο, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 για παραβίαση των μέτρων προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού.

Οι κατηγορούμενοι ειδικότερα την 18η Απριλίου και περί ώραν 03:00 π.μ., από κοινού με άλλα άτομα συμμετείχαν στην περιφορά του Επιταφίου στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου. Πρόκειται για ένα 45χρονο, έναν 52χρονο ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, έναν 42χρονο κι έναν 47χρονο.

Ο δημοσιογράφος κατηγορήθηκε ειδικότερα για διέγερση σε ανυπακοή.

Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή.

Οι λοιποί διώκονται για παράβαση του άρθρου 285 της ΚΥΑ ενώ εξήχθησαν αντίγραφα για την ανακάλυψη των αγνώστων που συμμετείχαν και φαίνονται στο βίντεο.

Η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε όταν αστυνομικός της υπηρεσίας διαπίστωσε ότι την 03:00 π.μ., αναρτήθηκαν δύο βίντεο στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού στο Facebook, όπου φαίνονται τα άτομα να συμμετέχουν στην περιφορά Επιταφίου στα σοκάκια του παλαιού οικισμού της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου.

Ο αστυνομικός αναγνώρισε ανεπιφύλακτα δύο από αυτούς και συγκεκριμένα τον 45χρονο και τον 47χρονο.

Ο 45χρονος προηγείτο της πομπής υψώνοντας την ελληνική σημαία και ο 47χρονος σήκωνε τον Επιτάφιο με άλλα τρία άτομα αγνώστων στοιχείων.

Στο βίντεο που ανήρτησε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού συνοδευόταν από μήνυμα που εν ολίγοις δικαιολογούσε την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού επεσήμανε εξεταζόμενος ότι όφειλε να αναρτήσει τα βίντεο και να καλύψει το γεγονός, ισχυριζόμενος παραπέρα ότι του εστάλησαν.

Επεσήμανε ότι δεν είναι κατά των περιοριστικών μέτρων που αποφάσισε η κυβέρνηση, πράγμα που προκύπτει από αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Οι λοιποί κατηγορούμενοι ισχυρίσθηκαν ότι ενημερώθηκαν για την περιφορά και αποφάσισαν να μεταβούν εκεί και να ακολουθήσουν.

Χρήστος Βλαμάκης – Χανιά Κρήτης

Πηγή:https://orthopraxia.gr/
«Πᾶνος» 

8 σχόλια:

  1. Για τον συγκεκριμένο σχολιαστή, είχε ξανά ανεβάσει τέτοια βίντεο.
    Και μου φαίνεται ότι όλα αυτά γίνονται για το θεαθήναι.
    Σε παλαιότερα βίντεο που είχα δει, δεν γνώριζαν αυτοί που θεραπεύτηκαν ότι τον Σταυρό τους να κάνουν.

    Πολύ φοβούμαι ότι είναι αυτό που μας είπε ο Κύριος μας:

    Ματθ. 7,22 πολλοὶ ἐροῦσί μοι ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ· Κύριε Κύριε, οὐ τῷ σῷ ὀνόματι προεφητεύσαμεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δαιμόνια ἐξεβάλομεν, καὶ τῷ σῷ ὀνόματι δυνάμεις πολλὰς ἐποιήσαμεν;

    Κατά την μεγάλην και επίσημον εκείνην ημέραν της κρίσεως πολλοί θα μου είπουν· Κυριε, Κυριε, με την πίστιν στο όνομά σου δεν επροφητεύσαμεν και με την δύναμιν του ονόματός σου δεν εδιώξαμεν δαιμόνια και χάρις στο όνομά σου, που επεκαλεσθήκαμεν, δεν εκάμαμεν θαύματα πολλά και μεγάλα;

    Ματθ. 7,23 καὶ τότε ὁμολογήσω αὐτοῖς ὅτι οὐδέποτε ἔγνων ὑμᾶς· ἀποχωρεῖτε ἀπ᾿ ἐμοῦ οἱ ἐργαζόμενοι τὴν ἀνομίαν.

    Και τότε εγώ θα βροντοφωνήσω εις αυτούς ενώπιον όλων, ότι ποτέ δεν σας ανεγνώρισα ως ιδικούς μου· φύγετε από εμπρός μου σεις, που εργάζεσθε την ανομίαν και εχρησιμοποιήσατε τα χαρίσματά μου δια την ιδικήν σας επίδειξιν και ωφέλειαν.

    Και πιστεύω ότι είναι όλα στημένα, και ότι δεν γίνεται κανένα θαύμα.

    Όποιος γνωρίζει για αυτόν τον συγκεκριμένο ιερέα ας μας πει.
    Γιατί σε παλαιότερο βίντεο με τον κορονοϊό έλεγε αυτός ο ιερέας.
    Υπάρχουνε θείες κοινωνίες και στην αυλή και στα πεζοδρόμια έξω στο δρόμο για να σας κοινωνάνε, πράγματα τελείως αντίθετα από την Πίστη μας.
    Υπάρχει φόβος να πλανηθούνε κάποιοι χριστιανοί, και πρέπει να τους προφυλάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω δει αρκετά βίντεο και έχω πάει και έχω παρακολουθήσει τη λειτουργία του από κοντά. Δεν παρατήρησα κάτι το μεμπτό. Και το κυριότερο, όταν κάποιος βγάζει τη μούρη του φάτσα μπάτσα στη δημοσιότητα, όπως η αδελφή της κοπέλας με το πρόβλημα, αν μη τι άλλο δεν μπορεί να προσποιείται. Τα θαύματα γίνονται γιατί η πίστη μας είναι ζωντανή και γιατί υπάρχουν οι ιερείς που τιμάν την πίστη μας όπως ο παπά Δημήτρης. Αυτή είναι η άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης ο Κύριος θεράπευσε και μη Εβραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε βίντεο υπάρχουνε μεπτά σημεία, θα αναφέρω ένα τρανταχτό σημείο, στον αγαπητό Νώντα.

    Στο βίντεο που ανεβάζω:

    https://youtu.be/uwPz-QLTltw

    Βλέπουμε στο 14 λεπτό και 20 δευτερ. Λέει ο συγκεκριμένος ιερέας θα υπάρχουν πολλά ( άγια ποτήρια ), και έξω, και πιο κάτω, και στο δρόμο, και εδώ μέσα.
    Υπάρχουν τόσοι πολλοί ιερείς σε αυτόν τον ναό;

    Ή μήπως και οι επίτροποι θα δίναν την ( θεία κοινωνία ).

    Και ο Κύριος μας, μας λέει: μετά φόβου Θεού πίστεως και αγάπης προσέλθετε.
    Αυτοί θα κοινωνούσαν ενώ εξέρχονται!

    Και θα κλείσω με το θέμα των θαυμάτων!
    Μέσα από τον Μακαριστό πατέρα Αθανάσιο Μυτιληναίο.

    Επειδή στην Αθήνα υπήρχαν πολλοί (τσαρλατάνοι) που καπηλευώταν θαύματα, σε αφελείς ανθρώπους. Που ακόμα και αληθινά να ήταν!
    Γινόταν όμως από τον σατανά (με παραχώρηση Θεού).

    Λέει ο Μακαριστός πατήρ.
    Στην Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο, γνωρίζουμε όλοι το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνα.
    Κι όμως ένα τόσο μεγάλο θαύμα δεν γράφτηκε στα πρακτικά της Πρώτης Οικουμενικής Συνόδου. Δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο στα πρακτικά.

    Και γιατί συνέβη αυτό;
    Γιατί τα Δόγματα της Πίστεως μας δεν βασίζονται πάνω σε θαύματα.
    Και κανένας Άγιος δεν διαφήμισε πότε τα θαύματα του.
    Και ο Ίδιος ο Κύριος μας όταν έκανε θαύματα, Πρόσταζε στους θεραπευόμενους να μην τα φανερώσουν πουθενά.

    Εδώ βλέπουμε σε κάθε θαύμα και μία κάμερα!

    Ας παρακαλούμε το Άγιον Πνεύμα να μας προφυλάγει από τις παγίδες του διαβόλου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα γράψω κάτι ακόμα γιατί πρέπει να είμαστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα.

    Διαβάζουμε δεκάδες περιπτώσεις στο Γεροντικό από μοναχούς πού πλανήθηκαν από τον σατανά είτε με θαύματα είτε με οράματα.

    Για αυτό και όλοι οι Αγιοι ήταν πολύ επιφυλακτικοί.

    Ο Ζαχαρίας υπηρετούσε στον Ναό, όταν του συνέβη ένα θαυμαστό γεγονός.
    Ενώ βρισκόταν στα Άγια των Αγίων και πρόσφερε τη θυσία του θυμιάματος, παρουσιάστηκε μπροστά του άγγελος Κυρίου και του είπε: ότι θα γεννήσει παιδί.

    «Και πώς θα βεβαιωθώ γι’ αυτό;» αμφέβαλε ο Ζαχαρίας.
    «Εγώ είμαι γέρος κι η γυναίκα μου σε προχωρημένη ηλικία».

    Κι ο άγγελος απάντησε:

    Είμαι ο Γαβριήλ και μ’ έστειλε ο Θεός να σου αποκαλύψω το σχέδιό Του. Αφού όμως θέλεις σημάδι, σου λέω ότι θα μείνεις βουβός μέχρι την ημέρα που θα πραγματοποιηθούν όσα σου είπα. Κι αυτό θα είναι και η τιμωρία σου, επειδή δεν πίστεψες στα λόγια μου.

    Βλέπουμε ενώ βρισκόταν και μέσα στα Άγια των Αγίων, και πάλι αμφισβήτησε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ.

    Και θα κλείσω με μία ιστορία.
    Κάποτε ένας κύριος θα πήγαινε ένα ταξίδι, και είπε στον υπηρέτη του:
    Το βράδυ όποιος και να έρθει και χτυπήσει την πόρτα, δεν θα ανοίξεις σε κανέναν, και για κανέναν απολύτως λόγο. Και έφυγε.

    Έτυχε ο κύριος του να επιστρέψει βράδυ, χτύπησε την πόρτα και ζήτησε από την υπηρέτη του να τον ανοίξει.
    Ο υπηρέτης του απάντησε ότι είχε εντολή από τον κύριο του να μην ανοίξεις σε κανέναν, και για κανέναν απολύτως λόγο. Και άφησε όλο το βράδυ τον κύριο του από έξω.

    Ο κύριος του για αυτή του την πράξη, θα τον τιμωρούσε ή θα τον επαινούσε;

    Το ίδιο ζητάει και από μας ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.
    Να μην είμαστε ποτέ ευκολόπιστοι, και όχι μόνο δεν θα μας τιμωρήσει, αλλά και θα μας Επαινέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή το άρθρο είναι πολύ σπουδαίο σε αυτό πρέπει να αναφερθούμε.

    Διερωτάται ο Μακαριστός πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος:

    Γιατί σταμάτησε η Εκκλησία να κατηχεί τους πιστούς για τους επερχόμενος διωγμούς που φαίνονται στον ορίζοντα. (Πόσο πιο μακριά έβλεπε από μας τους κοντόφθαλμος).

    Πρέπει να εμψυχώσουμε και να ατσαλώσουμε την πίστη των Χριστιανών.
    Γιατί αν δεν ατσαλωθεί και στερεωθεί η πίστη τους, πώς θα αντέξουν το επερχόμενο μαρτύριο;

    Αδερφοί μου ας προετοιμαζόμαστε για το μαρτύριο, φυσικά αυτό δεν θα είναι κατόρθωμα δικό μας, αλλά Δώρο του Αγίου Πνεύματος.
    Για αυτό ας ζητούμε από το Άγιο Πνεύμα να μας προπαρασκευάσει για το μαρτύριο. Όπως ο αρτοποιός προπαρασκευάζει το ψωμί.

    Και ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μας Δίδαξε:
    Λουκ. 12,11 ὅταν δὲ προσφέρωσιν ὑμᾶς ἐπὶ τὰς συναγωγὰς καὶ τὰς ἀρχὰς καὶ τὰς ἐξουσίας, μὴ μεριμνᾶτε πῶς ἢ τί ἀπολογήσησθε ἢ τί εἴπητε·

    Οταν δε σας οδηγούν υποδίκους εμπρός εις τας συναγωγάς και εις τας αρχάς και τας εξουσίας, μη ταράσσεσθε από ανησυχητικάς φροντίδας πως η τι θα απολογηθήτε η τι θα πήτε.

    Λουκ. 12,12 τὸ γὰρ Ἅγιον Πνεῦμα διδάξει ὑμᾶς ἐν αὐτῇ τῇ ὥρᾳ ἃ δεῖ εἰπεῖν.

    Διότι το Αγιον Πνεύμα θα σας διδάξη εκείνη την ώρα αυτά που πρέπει να πήτε”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άρθρο γράφει ( έκκληση βοηθείας).

    Αδερφέ μου Πάνο συγχαρητήρια που ανεβάζεις τέτοια άρθρα.
    Πρέπει με κάθε μέσον όπως μπορεί ο καθένας να βοηθήσει τους Αδελφους που διώκονται.
    Εάν υπάρχουν λογαριασμοί να τους ανεβάζεις.
    Και να δουν οι αντίχριστοι και αντίθεοι ότι δεν είμαστε μόνοι μας.

    Ο Ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μας το τονίζει:
    Αλλήλων τα βάρη βαστάζετε.

    Και ο καθένας να βοηθάει τον συνάνθρωπό του με όποιον τρόπο μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή