Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ιδού ο ΑΠΑΤΕΩΝ Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟΣ Σάμπι Μιωνής, η Λίστα Λαγκάρντ και η οφσόρ της…Eurobank! Δεν τον «άγγιξε» ΠΟΤΕ η Δικαιοσύνη!

 

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΜΠΙ ΜΙΩΝΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΓΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ «ΑΓΓΙΞΕ» ΠΟΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΕΛΛΗΝΑ!!!…

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΙΩΝΗ-ΠΑΠΠΑ. ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΔΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΜΙΩΝΗ!!!

Από το 2016 αλλά…ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ιδιαίτερα με δεδομένο το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας Μιωνή-Παππά που κατατέθηκε στη Βουλή. Έτσι, για να καταλάβουμε με ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!…

Σε άρθρο του σάιτ logiosermis.net στις 19 Μαϊου του 2016 με τίτλο «Το μεγάλο μυστικό που κρύβει η Λίστα Λαγκάρντ, ακούσει στο όνομα Σαμπί Μινώης» διαβάζουμε τα εξής ενδιαφέροντα για τον Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟ επενδυτή Σάμπι Μιώνη που είναι ένα απο μεγάλα ονόματα που ευρέθησαν εις τιν περιβόητην λίσα Λαγκάρντ:

«Ο Σάμπι Μιώνης της Capital Management Advisors που πλέον ανήκει στην EFG International (Eurobank), παραδέχθηκε ότι τα 550 εκατομμύρια δολάρια της λίστας Λαγκάρντ (τράπεζα HSBC) προέρχονταν από μεριδιούχους της δικής του διαχείρησης.»

Σύμφωνα με δικό μου άρθρο για αυτήν την εταιρεία που λέγεται EFG με τίτλο «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!» και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι αυτή η επενδυτική εταιρεία ανήκει στην Eurobank, διαβάζουμε τα εξής που είχα γράψει:

Δε μου λέτε παιδιά…ΤΙ ΕΙΝ᾽ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ;;;…αυτό που βλέπουμε παρακάτω. Λέει ότι αφορά ένα «Πιστοποιητικόν Συστάσεως περι Αλλαγής Επωνυμίας» και ότι μια εταιρεία που ονομάζεται EFG Hellas αλλάζει το όνομά της σε ERB Hellas. Αυτό έγινε στις 4 Οκτ. του 2012 στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ!!! Εγώ δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αυτής, αλλά σύμφωνα με το γνωστό σάιτ Bloomberg (πατήστε εδώ) διαβάζουμε ότι:

«Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως εταιρεία χρηματοδότησης. Αυξάνει τα χρέη με την έκδοση μεσοπρόθεσμων γραμματίων, που αγοράζουν θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές, καθώς και εμπορικούς τίτλους. Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012. Η ERB Hellas PLC ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Η ERB Hellas PLC λειτουργεί ως θυγατρική της Eurobank Ergasias Α.Ε.»

 

Διαβάστε όλο το προαναφερόμενο άρθρο μου και θα δείτε πως η Eurobank έχει συστάσει μια ξεχωριστή εταιρεία στο…Πουέρτο Ρίκο ενώ η θυγατρική της, η ERB Hellas, στα νησιά…Καϊμαν…ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ!!! Σιγά μην είναι καταγεγραμμένες πουθενά στις δημόσιες εγγραφές του Ελληνικού κράτους οι συστάσεις αυτών των δύο εταιρειών, μιας και συστάθηκαν σε δύο απο τους μεγαλύτερους…ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

 



 

Διαβάστε επίσης για το ΠΟΥ πήγαν ΤΑ ΛΕΦΤΑ απο το πρόγραμμα ELA . . .

Και μου κάνει ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως η EFG Hellas το 2012 ήλλαξε το όνομά της σε «η ERB Hellas», ενώ σήμερα εργάζεται ο κ. Σαμπί Μιώνης για την EFG International (που είναι ιδιοκτησίας της Eurobank).  Μήπως δεν ήθελαν το όνομα της EFG International να συνταιριάζει επ’ ουδενί με την δική τους…ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΤΟ ΤΟ ΗΛΛΑΞΑΝ??? Πάντως, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως η ERB Hellas (η άλλοτε EFG Hellas) αποτελεί…ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…

  • Δουλεύει για την EFG International (που είναι ιδιοκτησίας της Eurobank) μέσω της Capital Management Advisors (CMA) ο Εβραίος Σαμπί Μινώης, του οποίου το όνομα έχει ευρεθεί εις την λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ με το δυσθεώρητο ποσόν των 550 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα σε αυτήν την λίστα έχουν βρεθεί τα ονόματα μεγάλων Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένου του κ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ. Ο Σάμπι Μιώνης έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του και ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν επίσης διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου των 550 εκατομμυρίων δολαρίων (το όνομα του Στ. Παπασταύρου υπάρχει στη λίστα). ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;!!!

  • Η Eurobank ΚΡΥΒΕΙ δύο οφσόρ εταιρείες, μια στο Πουέρτο Ρίκο και μια άλλη στα νησιά Κάιμαν (διαβάστε όλο το άρθρο μου πάνω σε αυτό) και εμείς απο τα Ελληνικά Νέα Τώρα έχουμε όλα τα..ΕΓΓΡΑΦΑ! (πατήστε εδώ) ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;!!!

  • Η EFG International και η EFG Hellas ανήκουν και οι δύο στην Eurobank. To 2012, η EFG Hellas, όλως περιέργως, αποφασίζει να αλλάξει το όνομά της σε…ERB Hellas ενώ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ, διαρρεόταν το περιεχόμενο της…ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? Όπως έγραψα παραπάνω: «Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως EFG Hellas PLC και άλλαξε το όνομά της σε ERB Hellas PLC, τον Οκτώβριο του 2012.»

Στις 28 Οκτωβρίου 2012, ο Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε ότι είχε στην κατοχή του τη λίστα και δημοσίευσε 2.056 ονόματα από αυτό στο περιοδικό του Hot Doc. Η επόμενη ημέρα συνελήφθη για παραβίαση νόμων περί απορρήτου, ένα έγκλημα με μια πιθανή ποινή το πολύ δύο χρόνια στη φυλακή. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Βαξεβάνης δικάστηκε και βρέθηκε αθώος. Χμμμ….

Εν κατακλείδι, εν όψει των ανωτέρω, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ Ο Κ. ΜΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ???  ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ…ΝΗΣΙΑ ΚΑΪΜΑΝ??? ΛΕΩ ΤΩΡΑ…

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ» ΜΑΣ TO…Κ.Ι.Σ….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Αλλά…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…

Συνεχίζοντας με το ίδιο άρθρο του logiosermis.net διαβάζουμε τα εξής:

«Εβραϊκά ονόματα υπάρχουν βέβαια και άλλα στη λίστα, και τρανταχτά : όπως ο Πρόεδρος του ΚΙΣ Μωυσής Κωνσταντίνης, Μπενρουμπής, Μάτσα, Μοδιάνο (μάλλον γόνοι μεγάλου εβραίου Τραπεζίτη της Θεσσαλονίκης), και άλλοι πολλοί….

»Γιατί όμως όλοι αυτοί δεν πρόκειται να φορολογηθούν ΠΟΤΕ;

«Διότι, συνέταιρος του Μιώνη, είναι ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ!»

Ειρήσω εν παρόδω ότι ο κ Εχούντ Μπαράκ, (Ehud Barak) είναι από το 2003 στο διοικητικό συμβούλιο της CMA, της Εταιρείας του Μιωνή.

Συνεχίζουμε με το ίδιο άρθρο…

«Τι ακριβώς κάνει στην Εταιρεία του Μιωνή Ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ;;; Ο Εχούντ Μπαράκ παρέχει υπηρεσίες “ασφάλειας” σε πολυεθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε επενδυτικά funds ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και η CMA.»

Και ΤΩΡΑ φτάνουμε στο…ΖΟΥΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….Μμμμμμ!!!!….

«Τα παρακλάδια της CMA ανά τον κόσμο , σύμφωνα με το ιστολόγιο “μέσες ακρες” (του Δημοσιογράφου Χάρη Μπότσαρη) είναι περίπου 50 υπό-εταιρείες εγκατεστημένες σε φορολογικούς παραδείσους….και φυσικά ο Σάμπυ Μιώνης διέθετε πολύτιμη πληροφόρηση από τον προστάτη του Εχούντ Μπαράκ ο οποίος τον διόρισε και εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.

»Έτσι λοιπόν, επειδή τό ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυό το ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ο καλός φίλος του Μιωνή, Εχούντ Μπαράκ πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ (1999-2001), και υπουργός εθνικής άμυνας του Ισραήλ (για 6 ολόκληρα χρόνια, από τις 18/6/2007 μέχρι τις 18/3/2013):

»Διόρισε τον Μιώνη ως εκπρόσωπο τύπου του ισραηλινού στρατού για την Ελλάδα….»…

»Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν Έλληνα, ότι όταν έχει ο Μιωνής από πίσω του ολόκληρο το Ισραήλ, δέν υπάρχει περίπτωση να φορολογηθεί εις τον αιώνα τον άπαντα, η Λίστα Λαγκάρντ και τα Εβραϊκά κεφάλαια που κατέχουν τη Μερίδα του Λέοντος…

«Διότι αυτά τα κεφάλαια ανήκουν στο Ισραήλ…»

«Σε ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ….)))))….ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ…)))))…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ….)))))…»…

Τα συμπεράσματα δεν είναι μόνο «δικά σας», αλλά νομίζω ότι είναι και λίγο…ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

______________
Διαβάστε περισσότερα απο τη πηγή μου: http://www.logiosermis.net/2016/03/blog-post_170.html#.V3ND91fSeHo
Διαβάστε και το άρθρο μου «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!…:
http://greeknewsondemand.com/2016/05/08/η-ξεχωριστή-ιδιωτική-εταιρεία-της-eurobank-σ/

Πηγή:http://greeknewsondemand.com/

 «Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. Πονεμένη ιστορία η λίστα Λαγκάρντ.
    Και τους μισούς αν πιάναν τώρα δεν θα υπήρχαν μνημόνια.
    Όμως για να τους πιάσεις πρέπει να μη είσαι και εσύ μέσα στην λίστα!!!
    Λαγκάρντ ή οποιαδήποτε άλλη λίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή