Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Στη θάλασσα δεν έχουμε καρναβάλι να φοράτε μάσκα…


Με τη μάσκα προχωρούν στην αποδόμηση της ανθρώπινης προσωπικότητας και γίνεται η μετάβαση μας σε αριθμό.

Δεύτερος γύρος με μασκοφόρους στις παραλίες…Η Βλακεία είναι ανίκητη…Τσιόρδας Χαρδαλιας Κουλης κλπ σας δουλεύουν κανονικά και εσείς φοράτε Μάσκα που δεν σας προστατεύει…Μέχρι και ο ΠΟΥ το αναφέρει .Υπάρχουν πρόβατα που ακούν την τηλεόραση και τα πιόνια της Νέας Τάξης πραγμάτων..Το αστείο είναι ότι περπατάνε μόνοι τους η οδηγούν αμάξι σόλο και φοράνε μάσκα!!! Ο τύπος στη φωτογραφία μεταδίδει το μήνυμα ότι ο σκύλος έπαψε να έχει φίμωτρο…Τώρα θα το φοράει το αφεντικό του!!!!

Στη Θάλασσα αντί να αναπνεύσουν καθαρό αέρα και να νοιώσουν το ιώδιο και την αύρα φοράνε μάσκα!!! Πριν λήξει η καραντίνα δεν προστάτευε ..Το ξέχασαν τα ΖΩΑ!! Με την μάσκα ξεχωρίζεις τους ηλίθιους..Γι αυτό είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ τόσα χρόνια με μνημόνια και ερχονται τα χειρότερα...

Στους χώρους που παράνομα η Κυβέρνηση υποχρεώνει τους εργαζόμενους αλλά και τους Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων οι πολίτες υπακούν από φόβο και υπό την απειλή του προστίμου... Εδω υπάρχει πρόβλημα με τα συνδικαλιστικά τους όργανα που βάζουν πλάτη στα βρωμερά σχέδια της Κυβέρνησης και δεν έχουν το μεγάλο μερίδιο της ευθύνης. Χρειάζεται Μαζική ανυπακοή αλλά τα συνδικαλιστικά τους όργανα δεν τολμάνε.

Η Μάσκα είναι δείγμα υποταγής …εκφοβισμού και άσκοπη... συμβολίζει το ΦΙΜΩΤΡΟ... 
 (Σχετικό εδώ)
Να βλέπουμε να ακούμε και να μην μιλάμε, να δεχόμαστε το καθετί κατά της ζωής μας χωρίς να αντιδράμε. Μασκαρευόμαστε για να συνηθίσουμε να ζούμε σιωπηλά, αθόρυβα, υποτακτικά για ότι ανορθόδοξο γίνεται γύρω μας με ένα απαράδεκτο τρόπο για τον ελεγχο της ανθρωπότητας.Οι επιδημιολόγοι στην αρχή της επιδημίας μας έλεγαν ότι οι υγιείς άνθρωποι δεν πρέπει να φοράνε μάσκα τώρα τα αλλάζουν και μας λένε ότι καλύτερα να φοράμε όλοι μάσκα. Με λίγα λόγια δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Υπάρχουν πολλά άρθρα στο GOOGLE για την μάσκα Ν95 που είναι ανθυγιεινή…Επίσης οι άπλες μάσκες το γράφουν επάνω στο κουτί ότι δεν σε προστατεύουν καθόλου από COVID 19….Επίσης πάρα πολλοί γιατροί λένε ότι η υφασμάτινη μάσκα κάνει πολύ κακό στην υγεία μας… Ειδικά σε ανθρώπους που έχουν ασθένειες όπως καρδιακά νοσήματα πνευμονία κ.α

Η άσκηση υπακοής που μας κάνουν έχει επιτυχία και αυτό θα το εκμεταλλευτούν στο επόμενο διάστημα για το τσιπάρισμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ….ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οι μάσκες που φοράνε μερικοί στα ΜΜΜ και στους δρόμους είναι μια μάταιη προσπάθεια να αποφύγουν τις ιώσεις. Δεν βοηθάνε, όμως! Η μηχανική προστασία στις ρινικές κοιλότητες είναι αποτελεσματική. Για κάποιους λόγους που ξεφεύγουν του παρόντος, οι μάσκες αποδυναμώνουν, μάλιστα, αυτή τη φυσική αμυντική ικανότητα. (Οι χειρουργοί στο χειρουργείο δεν φοράνε μάσκες για να μη μολύνονται, αλλά για να μη μολύνουν οι ίδιοι τους το χειρουργικό πεδίο). 

Όσοι φοράνε μάσκες στους δρόμους, άθελά τους διακινούν σενάρια τρομολαγνείας και διευκολύνουν τον εθισμό στον κοινωνικό φόβο – το προσώρας καλύτερο εργαλείο υποταγής. Η εικόνα με τους περιφερόμενους μασκοφόρους είναι μελαγχολική. Αποσχηματίζουν τα πρόσωπα, εντείνουν την κοινωνική απομόνωση και φανερώνουν το έλλειμμα ιατρικής ενημέρωσης!!

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Α.Γ MD PhD Ιατρός Πνευμονολόγος ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Διαπίστωσαν ότι περίπου το ένα τρίτο των εργαζομένων ανέπτυξαν πονοκεφάλους με τη χρήση της μάσκας, οι περισσότεροι είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που επιδεινώθηκαν από τη μάσκα και ότι το 60% απαιτούσε φάρμακα για τον πόνο για ανακούφιση. Όσον αφορά την αιτία των πονοκεφάλων, ενώ οι ιμάντες και η πίεση από τη μάσκα θα μπορούσαν να είναι αιτιολογικοί, το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων δείχνει την υποξία και/ή την υπερκαπνία ως αιτία. Δηλαδή, μείωση της οξυγόνωσης του αίματος (υποξία) ή αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα (C02) του αίματος (υπερκαπνία). Είναι γνωστό ότι η μάσκα N95, εάν φοριέται για ώρες, μπορεί να μειώσει την οξυγόνωση του αίματος έως και 20%, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια συνείδησης.

Δυστυχώς, κανείς δεν λέει στους ευπαθείς ηλικιωμένους και σε άτομα με πνευμονικές παθήσεις, όπως χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), εμφύσημα ή πνευμονική ίνωση, για αυτούς τους κινδύνους όταν φοράνε μάσκα προσώπου οποιουδήποτε είδους – κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή επιδείνωση της πνευμονικής λειτουργίας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και άτομα που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες, ειδικά με μερική εκ τομή ή ακόμη και την αφαίρεση ενός ολόκληρου πνεύμονα.

Ενώ οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η μάσκα N95 μπορεί να προκαλέσει σημαντική υποξία και υπερκαπνία, μια άλλη μελέτη χειρουργικών μασκών διαπίστωσε επίσης σημαντική μείωση του οξυγόνου στο αίμα.

Μάριος Δημόπουλος..Φυσικοπαθητικός (Doctor of Naturopathy)-Διατροφοπαθητικός-Συγγραφέας

Μην δέχεστε να σας μετατρέπουν σε ΠΡΟΒΑΤΑ...

Μην δέχεστε να σας Φιμώνουν...

Οι μάσκες είναι για τους μασκαράδες που σας χρησιμοποιούν όπως γουστάρουν σας κοροϊδεύουν και γελούν μαζί σας που τελικά καταφέρνουν οι πιο πολύ άνθρωποι να υπακούν τις εντολές τους… 

Ας δείξουμε ότι είμαστε πιο ισχυροί από αυτές τις παγκόσμιες συμμορίες της Νέας Τάξης και τις Κυβερνήσεις που εκτελούν τις εντολές τους για να μας ας αφανίσουν!!!

Με τη μάσκα προχωρούν στην αποδόμηση της ανθρώπινης προσωπικότητας δηλαδή της μοναδικότητας του προσώπου σας μέσω της μεταβάσεως από το πρόσωπο μας σε αριθμό. 

Είναι το όχημα του υποσυνείδητου προγραμματισμού για να αποδεχθείς το τσιπάκι στο σώμα σου που θα ελέγχει πλήρως τη διάρκεια ζωής σου γιατί πια θα είσαι μόνο ένας αριθμός που μπορούν να σε σβήσουν...

Άρθρο του δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….στο προσωπικό σας προφίλ σε ομάδα ή σε άλλα site & blog.

Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!

Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ… Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ… ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ - Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..








amazonios.net

Πηγή:  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Ο αρθρογράφος τα λέει ωμά, το ωμό είναι και άνοστο και δυσκολοχώνευτο, για αυτό πολλοί δυστυχώς δεν τα δέχονται. Αλλά είναι πραγματικότητα.
    Μας λέει:
    Η Μάσκα είναι δείγμα υποταγής …εκφοβισμού και άσκοπη... συμβολίζει το ΦΙΜΩΤΡΟ...
    Να βλέπουμε να ακούμε και να μην μιλάμε, να δεχόμαστε το καθετί κατά της ζωής μας χωρίς να αντιδράμε.
    Μασκαρευόμαστε για να συνηθίσουμε να ζούμε σιωπηλά, αθόρυβα, υποτακτικά για ότι ανορθόδοξο γίνεται γύρω μας με ένα απαράδεκτο τρόπο για τον ελεγχο της ανθρωπότητας.

    Αυτοί που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο, μία χούφτα άνθρωποι (τερατάνθρωποι), γνωρίζουν πολύ καλά πώς υποδουλώνεται ένας λαός.

    Εξαθλίωσε έναν λαό οικονομικά, και θα των υποδουλώσεις.
    Όταν ο άλλος δεν έχει να φάει, και τον απειλήσεις με πρόστιμο 150 ευρώ, τότε αυτός συμμορφώνεται.
    Πρώτο βήμα τον κλείνεις μέσα, και έπειτα έρχεται το δεύτερο και σημαντικότερο. Τον κάνεις από το πρωί μέχρι το βράδυ πλύση εγκεφάλου, με τα Μ.Μ. Εξαπάτησεως.
    Και όταν τον φυτέψεις τον φόβο μέσα του, τότε αυτός είναι χειραγωγήσιμος. (Υπακούει ως ένα άβουλο ον).

    Αυτό φάνηκε ότι το πέτυχαν παγκοσμίως, χρησιμοποίησαν το δόγμα του
    ( ΣΟΚ ).
    Μας βρήκαν όλους απροετοίμαστους, και με κάτι πρωτοφανές σε παγκόσμια κλίμακα. Ήρθε η ώρα όμως πού ξεσκέπαστηκαν.
    Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο στόχος τους ήταν η Ορθοδοξία, και το μελλοντικό τσιπάρισμα. Για αυτό και έχουν λυσσάξει τώρα με την Θείαν Κοινωνία.

    Είναι η ώρα για ανασύνταξη δυνάμεων. Ας ενθυμούνται οι
    ( τερατάνθρωποι).

    ΜΗΔΈ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΈΛΟΥΣ ΜΑΚΆΡΙΖΕ.

    Και ας θυμόμαστε και εμείς:

    “Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”
    “το να κάνεις το ίδιος λάθος δύο φορές δεν είναι γνώρισμα σοφού άνδρα”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς άλλαξαν οι αντίχριστοι τα πάντα . Η καραντίνα τυπικά χρησιμοποιείται για να απομονωθούν μόνο εκείνοι οι άνθρωποι (η τα ζώα) που θεωρείται ότι αποτελούν σημαντικό κίνδυνο για την υγεία του πληθυσμου. Οι κυριοι μας εβαλαν μέσα ενώ ήμασταν υγιείς και μας υποχρέωσαν να μην δουλευουμε . Το ιδιο με το θεμα της μάσκας. Ο Διάβολος οχι μας αλλαξε την ιστορια αλλα και την ιατρικη τις ορολογιες τα παντα αντεστρεψε. Ολα αντιθετα ακομα και στο θεμα της ιατρικης. Αφου μισει τον ανθρωπο . Τα υπολοιπα φανηκαν ποιος ειναι ο στοχος τους , το μελλοντικό τσιπάρισμα. Για αυτό και έχουν λυσσάξει τώρα με την Θείαν Κοινωνία.Ακομα και η πολυ χρηση των αντισηπτικων προκαλει στο δερμα ξηροτητα κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή