Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΞΥΠΝΑΤΕ! Έχει ξεκινήσει ΠΟΛΕΜΟΣ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ

 


Εισαγγελείς πάσης Ελλάδος, 
Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει είναι και εναντίον σας, 
και εναντίον των δικών σας παιδιών! 
Πόσο ακόμη θα μένετε απαθείς μπροστά στην κυβερνητική τυραννία;
 
Έκλεισαν και την Κοζάνη!! Θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα – εγκαταστάσεις ψευδώς θετικούς χωρίς την θέληση μας!!! Ξεκίνησαν Πόλεμο στους Έλληνες τα Πολιτικά Παρανοϊκά Ναζίδια... (amazonios.net)

Μετά τη Δυτική Αττική, η Χούντα Μητσοτάκη κλείνει φυλακή με σκληρά lockdown και την Κοζάνη. 

Προσέξτε εφαρμόζουν τον Αντισυνταγματικό Νόμο 4862/20 και ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ που βγάζουν τα διαγνωστικά για όλους τους ιούς και ΥΓΙΕΙΣ με αντισώματα ως κρούσματα covid 19χωρίς τα διαγνωστικά να ξεχωρίζουν τον ιό!!!! 

Με την απάτη αυτή, που βεβαίωσε και το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας κ. Τσιόρδας ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ και θα αποκόπτουν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ πρόσωπα από κάθε Οικογένεια ή τα ΠΑΙΔΙΑ σας!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ! Έχει ξεκινήσει ΠΟΛΕΜΟΣ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ… με εξαπάτηση με τα ΤΕΣΤ και τους θανάτους, που τους γράφουν όλους ως covid, για να αλλοιώνουν τους αριθμούς και να παίρνουν μέτρα κατά των Ελλήνων. 

Αρχίζει το ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ αλλά και το ΜΑΖΕΜΑ κάθε θετικού ΤΕΣΤ, ακόμη και χωρίς να έχεις συμπτώματα η λοίμωξη που είναι ο Ορισμός του Κρούσματος ... Ακόμη και αν έχεις συμπτώματα, τα διαγνωστικά δεν ξεχωρίζουν τι ιό έχεις….

ΔΕΣ ΤΟ VIDEO όπου επιβεβαιώνεται η ΑΠΑΤΗ με τα Διαγνωστικά και τους Θανάτους, το οποίο κατέβασαν από το Youtube για να μην ξέρετε την αλήθεια.
 

Προσέξτε αυτό το μέτρο: «Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτόν τον σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας.»

Είναι εδάφιο από τον Αντισυνταγματικό Νόμο 4862/20 για να μας ΑΡΠΑΖΟΥΝ δια της ΒΙΑΣ!!! Ως επικίνδυνους για την Δημόσια Υγεία!!!

Έχουμε να κάνουμε με στρατόπεδα συγκέντρωσης ατόμων θετικών στον κορωνοϊό που απλώς έχουν είναι ασυμπτωματικοί Υγιείς και θετικοί στα Αναξιόπιστα ΤΕΣΤ. Τι ακριβώς εννοεί η γενική γραμματεία;

Πρώτον: Τι θα πει «Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων», χωρίς την θέληση μας;
Ο χαρακτήρας αυτής της απομόνωσης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ!!!
Και με τι δικαιοδοσία;
Ποιος θα κρίνει πότε χρειάζεται αυτή η «απομόνωση»; 
Λένε, όταν θα δημιουργούνται προβλήματα και κίνδυνοι για την οικογένεια! 
Και ποιος θα το κρίνει αυτό; Η Αστυνομία και ο ΕΟΔΥ;
Και ποια οικογένεια θα το δεχθεί αυτό;

Δεύτερον: Ποιοι «χώροι και δομές» (sic) είναι αυτοί που έχει μάλιστα εξασφαλίσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας; 
Πότε δημιουργήθηκαν και με ποια δικαιολογία;
Θα είναι ανοικτοί χώροι ή περίκλειστοι με απαγόρευση εξόδου, δηλαδή τύπου στρατοπέδου συγκέντρωσης;


Τώρα για την Κοζάνη ισχύουν όλα τα παραπάνω και για κάθε περιοχή που θα την θέτουν σε ΟΛΙΚΟ LOCKDOWN... Τα μέτρα ισχύουν από αύριο το πρωί και είναι τα ίδια με εκείνα που ανακοινώθηκαν για τη Δυτική Αττική. 


Σε ισχύ τίθενται από αύριο το πρωί και για επτά ημέρες τα μέτρα του σκληρού lockdown στο νομό Κοζάνης. Πρόκειται για τα ίδια μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ στη Δυτική Αττική.

Επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00. Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται, από την οικία τους μόνο προς την εργασία τους και αντιστρόφως, με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

Το νέο μοντέλο σκληρού lockdown 7 ημερών, που αποφασίστηκε για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας πρόκειται να «μεταφερθεί» και στις υπόλοιπες «κόκκινες» περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες, αν παραμείνει το ήδη υπάρχον βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, κανένας δεν αποκλείει την πιθανότητα επιβολής των νέων μέτρων ακόμα και στο σύνολο της Χώρας, οδηγώντας ουσιαστικά την Ελλάδα σε ένα τρίτο πολύ αυστηρό lockdown, πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ξεκινήσουν ΟΛΙΚΟ LOCKDOWN από τον Ιανουάριο!!
 




 
 
 
Δείτε οπωσδήποτε ΕΔΩ και εδώ

 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου