Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Το CHI Memorial κατέβασε την ανάρτηση του οτι είναι καλά η Νοσοκόμα που είχε λιποθυμήσει μετα το εμβόλιο.

 

Οχι μονο δεν εχει εμφανιστεί μετα την λιποθυμία της αλλα κατέβασαν το προσωπικό λογαριασμό της στο facebook .Η Νοσοκόμα Tiffany Dover που λιποθύμησε on camera μετα απο τον εμβολιασμό της δεν εχει δώσει σημεία ζωής..

Το Νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση οτι είναι καλα στην υγεία της..Ομως και αυτή κατέβηκε !!!

Ενα τεράστιο ερωτηματικό συνεχίζει να υπάρχει..Γιατί κατέβασαν την ανάρτηση του Νοσοκομείου που ισχυριζόταν οτι είναι καλά στην υγεία της???

Τα hoaxes αμέσως έβγαλαν δημοσιεύματα απο πολλά ιστολόγια ψευδή. Οτι δεν πέθανε…Έβαλε κουρτίνα ψεύδους και στην δικη μας ανάρτηση χωρις να γράφουμε οτι πέθανε. Και αυτό βρωμάει…Δημοσιεύαμε οτι φιλες της αλλα και δεκάδες Μεσα αναφέρουν οτι εχει πεθάνει..

Και ο Τιτλος και στο κείμενο είχαμε Ερωτηματικό..Ψάχνουμε αν αληθεύει  και το ερωτηματικό αυτο δεν διαψεύδεται..Ομως τα Xoaxes που υπηρετούν να σβήνουν την αλήθεια …το μαρκάρισε..Ολα αυτά δημιουργούν καχυποψία  και πολλοί το ψάχνουν για το τι πραγματικά επακολούθησε μετα την λιποθυμία της…

Το σίγουρο ειναι οτι κατέβασαν τον λογαριασμό της και την ανάρτηση του Νοσοκομείου CHI MEMORIAL οτι ειναι καλά…?????

Σε ενα περίεργο video που ανέβασε το Νοσοκομείο στις 21/12/20  δείχνει τη Νοσοκόμα μαζι με τους συνάδελφους της .Προσέξτε που τινάζεται συνεχώς (Παρενέργειες?) και δεν ειναι φυσιολογική οπως ηταν στη συνεντευξη…Επισης προσεξτε οτι δεν εχει το χτένισμα της συνέντευξης και εχει χωρίστρα στη μεση..Το video φέρεται να είναι μετα το λιποθυμικο.

https://www.facebook.com/194223930674853/posts/3496760423754504/

Στα σχολια(facebook)  αν διαβάσετε θα δείτε οτι η Οικογένεια της υποστηρίζει οτι ειναι σε διακοπές..Αν ειναι ετσι δεν μπορεί ταυτόχρονα να βρίσκεται και στο Νοσοκομείο. Επίσης την προηγούμενη μερα δεν ειχε χωριστρα.Στο video αυτο ειναι πιο παχιά απο την συνέντευξη..Πάχυνε σε μια μερα?? Ακομη Τρέμει γιατι?? Και δεν μιλάει ??? Και τα ματια της εχουν διαφορετικό χρωμα?? Ολα συμπτώσεις???


ΠΗΓΗ
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου