Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Καλό υπόλοιπο εορτών Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη σε όλους !!!

 

Το ιστολόγιο Secret Real Truth σας εύχεται καλή πρωτοχρονιά, χαρούμενο το νέο έτος με υγεία. Το 2021 είναι για το ιστολόγιο μας σημαντικό γιατί συμπληρώνουμε 11 χρόνια!! "Σαν σήμερα", θυμίζει το καλοκαίρι του 2009 (Μάϊος-Ιούλιος) που το ιστολόγιο μας έκανε τα πρώτα του διαδικτυακά βήματα! 11 χρόνια, με πάνω από 300.000 αναρτήσεις, με 234.000.000 Page views και κατάταξη στην Alexa 50.000 (είναι πιο πάνω αλλά να μην το κάνουμε θέμα..!). 

Όλα αυτά δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση-στήριξη απ όλους τους αναγνώστες, φίλους και φιλικά ιστολόγια, με τους διαχειριστές τους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους αυτούς λοιπόν! Ένα ευχαριστώ στους αρθρογράφους, καθώς και ερευνητές που όλοι μαζί ψάχνουμε, ερευνούμε για να προσεγγίσουμε αλήθειες που σκόπιμα δεν μας παρουσιάζουν!

Επίσης ευχαριστούμε για την ανοχή στα όποια λάθη έχουν προκύψει και σας ευχόμαστε ότι μέσα από αυτά, θα γίνουμε καλύτεροι διορθώνοντας, γιατί πολύ απλά, κανένας δεν τα γνωρίζει όλα! Τα αναγνωρίζουμε λοιπόν και δεν τα ξανά κάνουμε. Αυτό θα μας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμασταν προ λάθους!

Το "ταξίδι" στην εναλλακτική ενημέρωση θα συνεχιστεί σε πείσμα πολλών που θα ήθελαν να σωπάσουμε..! ως απάντηση τους λέμε ότι θα συνεχίσουμε για μια καλύτερη Ελλάδα όπως την έχουμε ονειρευτεί και ελεύθερη! Με σωστή ενημέρωση μακριά από τα όποια συστημικά ΜΜΕ που με την προπαγάνδα τους μας έφεραν εδώ και με μια Ν.Τ.Π δυστυχώς στα καλύτερα της (αλήθεια για πόσο..;).

Τα χτυπήματα τόσα χρόνια πολλά που οι περισσότεροι αν όχι όλοι τα γνωρίζετε στο ιστολόγιο μας, λόγω της θεματολογίας σε θέματα που κάνουν τζιζ..το γνωρίζαμε αυτό. Αν δεν υπήρχε η αποδοχή του κόσμου καθώς και η διάθεση για πραγματική ένωση, αφύπνιση, πέρα από κομματικά, υποχθόνια παιχνίδια, θα είχαμε σταματήσει. Ευχαριστούμε..! Προχωράμε λοιπόν δυναμικά...!!!

Ο χρόνος που μας φεύγει (2020), ας μας διδάξει μέσα απ᾿ όλα αυτά που περνάμε σαν Ελληνική κοινωνία αλλά και ως πλανήτης με τα όσα έχουν γίνει.

Μπορεί να ευχόμαστε το 2021 να είναι καλύτερο, αλλά, δεν μπορεί να γίνει, αν όλοι μαζί δεν το πιστέψουμε κάνοντας το πράξη!

Ευχές λοιπόν για να γίνει αυτό πράξη.


Καλό υπόλοιπο εορτών, Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη σε όλους !!!


 Πηγή:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/

«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου