Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Απειλούν & εκβιάζουν Έλληνες νοσηλευτές με απόλυση αν δεν κάνουν το εμβόλιο, παρέμβαση στον «αέρα»

 

Πριν τους χειροκροτούσαν, τώρα τους απειλούν – Σοκαριστική καταγγελία!

Νοσηλευτής τηλεφώνησε ανωνύμως σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας πως στην κλινική του αλλά και σε άλλες ιδιωτικές κλινικές, οι ιδιοκτήτες απειλούν τους εργαζομένους με απόλυση χωρίς αποζημίωση, αν δεν κάνουν το εμβόλιο

Το γεγονός αυτό είναι φυσικά ΠΑΡΑΝΟΜΟ και συνιστά κατάφωρο ΕΚΒΙΑΣΜΟ!

«Ο εργοδότης μας απειλεί πως αν δεν κάνουμε το εμβόλιο θα μας απολύσει χωρίς αποζημίωση», κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο νοσηλευτής, παρεμβαίνοντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όπως υπογράμμισε, το θέμα αρχίζει και επεκτείνεται σε πολλές ιδιωτικές κλινικές. Μάλιστα τόνισε πως αυτός θα κάνει το εμβόλιο, εντούτοις δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια σε αδικίες εις βάρος συναδέλφων του, τους οποίους, όπως είπε, χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια και τώρα τους απειλούν με απόλυση λόγω αμφιβολιών που έχουν για το εμβόλιο.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, παρότι χαρακτήρισαν αντιδεοντολογική και παράνομη αυτή την απόφαση, ισχυρίστηκαν πως πλέον το εμβόλιο θα γίνει εμμέσως υποχρεωτικό, καθώς, σύμφωνα με τους ίδιους, κάθε επαγγελματική δράση θα χρειάζεται το πιστοποιητικό του εμβολιασμένου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του el.gr, ήδη ρωτούν διερευνητικά σε κλινικές, ποιοί νοσηλευτές και γιατροί θα κάνουν το εμβόλιο, ώστε να καταγραφούν στα κιτάπια του υπουργείου Υγείας.

Ένα είναι το σίγουρο: Το εμβόλιο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό και είναι παράνομο και εκβιαστικό να απειλούνται εργαζόμενοι με απόλυση, αν έχουν επιφυλάξεις στο να το κάνουν, την ώρα, μάλιστα, που δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς σε σχέση με τις παρενέργειές του.

πηγή

Πηγή:https://romioitispolis.gr/

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου