Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

«Ελλάς Ελλήνων… Καθαρών» της εποχής του Covid-19!

 

Είτε συλλαμβάνονται μέλη της 17 Νοέμβρη είτε προσάγονται τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ή οδηγούνται στον εισαγγελέα οι ιέρειες του αγοραίου έρωτα, που έχουν διαπιστωθεί ως φορείς του AIDS, ή πρόκειται να γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί για τον Covid-19, η εκτελεστική εξουσία στην Ελλάδα οργανώνει με τη βοήθεια των χρυσοπληρωμένων τηλεοπτικών καναλιών χολιγουντιανά σόου.

  • Από τον Γιώργο Τράγκα

«Σοκ και δέος» για τον πληθυσμό είτε πρόκειται για την εξάρθρωση μιας οργάνωσης που επί σειρά ετών δεν «άγγιζε» κανένας είτε για ένα πολιτικό κόμμα που ανδρώθηκε και έγινε «σκιάχτρο» για να ρίχνουν οι πολίτες τις ψήφους τους στα κόμματα του μνημονιακού συνταγματικού τόξου, ή για την «ιστορική στιγμή» του πρώτου εμβολιασμού που θα χρησιμοποιηθεί ως εικόνα στην προεκλογική καμπάνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές. Τα ίδια χωρίς κάμερες συνέβαιναν και επί εποχής του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου και του υπουργού Γιάννη Λαδά με τις επιχειρήσεις «καθαρά χέρια» και με τις λαμπαδοφορίες στο Καλλιμάρμαρο, χωρίς τις τηλεοπτικές κάμερες του Σκάι, του ΑΝΤ1 και του Alpha.

Ο τηλεοπτικός κανιβαλισμός στην Ελλάδα, η τηλεοπτική σατραπεία (πλύση εγκεφάλου), έχει ξεχάσει όλες τις υπόλοιπες ασθένειες, όλους τους φτωχούς, όλους τους ανέργους και όλη την οικονομική καταστροφή που έφεραν τα ακραία μέτρα και τα δύο lockdowns στην πατρίδα μας. Ο ιός με τα σχιστά μάτια από την Ουχάν αξιοποιείται στον τόπο μας (και διεθνώς από διάφορες κυβερνήσεις και καθεστώτα) ως πολιτικό όπλο και εργαλείο πριν ακόμη εξουδετερωθεί και καταλαγιάσει. Είναι φαιδρά και γελοία όλος αυτός ο θόρυβος και η έμφαση που δίνεται στην προβολή των πρώτων εμβολιασμών στην Ελλάδα, όταν τα ίδια τα φιλοκυβερνητικά σάιτ γράφουν ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε αν ο εμβολιαζόμενος θα παράξει αντισώματα για έξι μήνες (!!!), αν θα είναι ικανός να αντιμετωπίσει τις μεταλλάξεις του ιού και αν ο ίδιος θα εξακολουθεί να είναι φορέας, άρα θα πρέπει να φοράει μάσκα και να λαμβάνει τα ίδια μέτρα όπως σήμερα.

Όλη η πολιτική δυσμορφία της εποχής μας, ο φασισμός και η κερδοσκοπική δολιότητα, συνοψίζεται στη διαβεβαίωση του κυρίου Πιερρακάκη (που δεν είναι γιατρός αλλά παλαιό στέλεχος εταιριών πληροφορικής) ότι θα τηρείται μητρώο εμβολιασθέντων! Είναι η ιδεολογία του «σπιναλογκισμού» της εποχής, δηλαδή η κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε «καθαρούς» και «ακάθαρτους», σε «λεπρούς» και μη λεπρούς. Είναι ό,τι πιο «τρελό» μπορεί να ακουστεί από την τηλεοπτική αυλή των «θαυμάτων» της κυβέρνησης, από «Κουασιμόδους» τύπου Πιερρακάκη, αφού ουδείς γνωρίζει πώς θα «περπατήσουν» τα εμβόλια που παράγουν διάφορα αφεντικά του πλανήτη.

Ούτε οι ίδιοι οι «παραγωγοί» δεν θέλουν να κάνουν πρώτοι το εμβόλιο (όπως ο Μπουρλά της Pfizer) αλλά το δοκιμάζουν άνετα και αβίαστα πάνω σε εμάς, όπως στα ινδικά χοιρίδια, υποχρεώνοντας τους πολίτες να υπογράψουν ή όχι έγγραφο «συναίνεσης» που απαλλάσσει ποινικά και αστικά τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες και τις κυβερνήσεις για την περίπτωση πρόκλησης βλαβών ή θανάτων, αλλά ταυτόχρονα κατηγοριοποιεί τους πολίτες σε «καθαρούς» και «ακάθαρτους». Αυτό όμως θα σημαίνει και ποιοι είναι οι κυβερνητικοί και ποιοι όχι. Ποιοι είναι υπάκουοι και ποιοι αντιδρώντες.

Σίγουρα ο Μητσοτάκης, ο Πιερρακάκης, ο Κικίλιας, ο Χρυσοχοΐδης και οι άλλοι της αυλής των «θαυμάτων» του Μαξίμου δεν έχουν το πολιτικό savoir vivre του Εμανουέλ Μακρόν, των μελών της γαλλικής κυβέρνησης και άλλων Ευρωπαίων ηγετών. Είναι βίαιοι και απολίτιστοι τόσο στη φρασεολογία όσο και στις μεθόδους. Ο Κυριάκος δεν έχει την εγκράτεια του Μακρόν που, αν και νοσήσας, είπε στους Γάλλους ότι «έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμη για τον κορωνοϊό και πρέπει να είμεθα επιφυλακτικοί σε όσα ακούμε». Επίσης η γαλλική κυβέρνηση δεν τα έβαλε με την ελευθερία της έκφρασης ούτε με τους επιστήμονες ούτε με τους δημοσιογράφους που αμφισβητούν ή, τουλάχιστον, «ψάχνουν» όσα λέγονται για τον ιό.

Τα Ηλύσια Πεδία έφτιαξαν μια επιτροπή που αποτελείται από καθηγητές που είναι υπέρ των αυστηρών μέτρων αλλά και επιστήμονες που έχουν αντίθετη άποψη με τα lockdowns. Στην ίδια επιτροπή τοποθετήθηκαν άνθρωποι του πολιτισμού, του εμπορίου, των επιχειρήσεων εστίασης, καλλιτέχνες και επιστήμονες άλλων κλάδων. Ολη η γαλλική κοινωνία. Η επιτροπή αυτή κουβεντιάζει, συσκέπτεται και εισηγείται πoια πορεία πρέπει να ακολουθήσουν η γαλλική κυβέρνηση και το γαλλικό έθνος στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Υπάρχει έντονη διαφορά στο πολιτικό savoir vivre του κυρίου Μακρόν με εκείνο του κυρίου Μητσοτάκη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τον Covid-19 ως αφορμή για να εμφανιστεί ως «Μεσσίας» και προστάτης της υγείας του λαού, να αξιοποιήσει το χάος, τον φόβο για την αρρώστια και την ανασφάλεια, και να κερδίσει άλλη μία τετραετία. Δεν τον απασχολούν (έτσι φαίνεται) η συνολική καταστροφή αλλά και η βαριά εθνική κατάθλιψη που γεννάει υπανάπτυξη, μειώνει το προσδόκιμο ζωής, φέρνει απελπισία, αυτοκτονίες, μαζική μετανάστευση και φαβελοποίηση. Δεν υπολογίζει καν λόγω εθνικής αδυναμίας μια ενδεχόμενη ταπεινωτική συντριβή στα εθνικά θέματα. Αρκείται στις εντυπώσεις και στο πολιτικό όφελος έχοντας μερικές χιλιάδες εμβόλια σε καταψύκτες φυλασσόμενα από χιλιάδες αστυνομικούς και στρατιώτες για να μεγεθύνονται οι εντυπώσεις. Σκηνοθετεί όπως η χούντα του Παπαδόπουλου ένα μεγάλο σόου το άκρως φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό τοπίο, έχοντας ως σύνθημα, αντί για το «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» μιας άλλης σκοτεινής περιόδου, το «Ελλάς Ελλήνων Καθαρών» της εποχής του Covid-19! Είναι εντελώς παρανοϊκό πολιτικά και αποπνέει τη δυσοσμία ενός φασιστικού καθεστώτος που επιδεικνύει τα εμβόλια της Pfizer και αύριο της Moderna ως μαγικό όπλο προστασίας της υγείας του λαού αλλά ταυτόχρονα και διαχωρισμού του! Ψωμί, τυρί δεν έχουμε… εμβόλια για την «όρεξη»!

Βαφτίζει όλο αυτό το ακαλαίσθητο και μπανάλ πολιτικό θέαμα «Επιχείρηση Ελευθερία». Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς εξομολογείται: «Σας καταπίεσα τόσο πολύ και τόσο καιρό για να εμφανιστώ τώρα ως απελευθερωτής έχοντας στη διάθεσή μου μερικές χιλιάδες συμβόλαια για… δέκα εκατομμύρια Έλληνες! Δεν φέρνω τα υπάρχοντα φάρμακα (μονοκλωνικά και άλλα) για να σας κάνω καλά, αλλά τα αβέβαια από πλευράς αποτελεσματικότητας και απροσδιορίστου ασφάλειας εμβόλια των «κολλητών» μου εταιριών Pfizer/BioNTech και Moderna (Μπουρλά και Μπιλ Γκέιτς)».

Όπως είδα, παρουσία του εισηγητή της αγοράς των εμβολίων H1N1, ο πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και άλλοι μετέχοντες της «Επιχείρησης Ελευθερία» έκαναν το εμβόλιο για τον Covid-19.

Επίσης παρατήρησα ταυτόχρονη μείωση των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των θανάτων. Μας είπαν ότι η μείωση αυτή προκύπτει από μικρότερο αριθμό τεστ. Δηλαδή ομολόγησαν ότι όσο περισσότερα τεστ γίνονται τόσο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων έχουμε. Επιβεβαίωσαν έτσι ότι ο ιός (έτσι κι αλλιώς) διατρέχει όλη την ελληνική κοινωνία, όλη την οικουμένη. Κάποια στιγμή, όπως οι προκάτοχοί του, θα αποδράσει ξαφνικά από τη ζωή μας και θα έρθουν άλλοι, είτε από νυχτερίδες είτε από μυρμηγκοφάγους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε ότι σημασία δεν έχουν τα εμβόλια αλλά η ενίσχυση των υπαρχόντων συστημάτων υγείας. Είναι προτιμότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να υποδέχεται σε διάφορα νοσοκομεία τους νεοπροσληφθέντες γιατρούς και νοσηλευτές παρά να επιδεικνύει μπροστά στην κάμερα τον εμβολιασμό του ως παράδειγμα θάρρους και πράξη ελευθερίας. Οι εικόνες αυτές, το κυβερνητικό χυδαίο σόου, δεν πρόκειται να αναχαιτίσουν την οικονομική καταστροφή. Το ολοκαύτωμα της εθνικής οικονομίας. Τον θάνατο του εμποράκου. Ούτε τα «αντίδωρα» που μοιράζει ο κύριος Σταϊκούρας ή ο κύριος Βρούτσης. Είναι τόσο διεφθαρμένη αυτή η κυβέρνηση και τόσο συναλλασσόμενη με τα συμφέροντα, που έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει ότι μοιράζει 18.500.000 ευρώ στα κανάλια για να πείσει τους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο. Δηλαδή κάτι που θα μπορούσε να γίνει δωρεάν χρηματοδοτείται με στόχο να αποθεώνεται ο πρωθυπουργός σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Πιστεύουν ότι ο άνεργος ή αυτός που καταστράφηκε η επιχείρησή του θα χειροκροτήσει τον «μεσσιανισμό» και την «αγιότητα» του πρωθυπουργού ή του Τσιόδρα. Εκτιμούν ότι οι κατεστραμμένοι Έλληνες, τα εκατομμύρια των πληγωμένων, θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά και θα «προσεύχονται» για τον Μητσοτάκη. Έχουν την εντύπωση ότι θα τον υποδέχονται παντού φωνάζοντας «Ωσαννά», ραίνοντάς τον με βάγια και κλάδους ελαίας! Ενώ η ελληνική κυβέρνηση (με πρώτο τον Άδωνι Γεωργιάδη) ξεφωνίζει για την τεράστια «επιτυχία» του click away, το περασμένο Σάββατο έζησα στις Κάννες πώς δουλεύουν το γαλλικό πολιτικό savoir vivre και η σοφία του γαλλικού αστικού κόσμου. Επικρατούσε το αδιαχώρητο από κόσμο σε όλα τα μαγαζιά. Στα πεζοδρόμια και στους κεντρικούς δρόμους. Ολοι οι Γάλλοι φορούσαν μάσκα αλλά έκαναν κανονικά τα ψώνια τους. Ούτε click away ούτε ουρές με ραντεβού για να πάρουν το προϊόν που διάλεξαν στο κομπιούτερ. Ολες οι υπαίθριες αγορές ήταν ανοιχτές. Ολοι οι Γάλλοι έκαναν ρεβεγιόν χωρίς να περιμένουν κάποιον Χρυσοχοΐδη να εισβάλει στα σπίτια τους και να μετρήσει πόσοι κάθονται γύρω από το τραπέζι. Ολα τα εστιατόρια του Μονακό δούλεψαν κανονικά μέχρι τις 21.30. Για να κυκλοφορήσεις μετά, χρειαζόσουν «attestation». Το πρόστιμο είναι 85 ευρώ και όχι 300 ευρώ.

Αντίθετα με την ελληνική κυβέρνηση, ο Εμανουέλ Μακρόν δεν υποχρεώνει τους Γάλλους να κάνουν το εμβόλιο ούτε τους εκβιάζει. Δεν στήνει σόου. Ούτε φωτογραφίζεται δείχνοντας το εμβόλιο να καρφώνεται στο μπράτσο. Όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετική η πολιτική κουλτούρα της Γαλλίας και γενικά της Ευρώπης από εκείνη του προτεκτοράτου. Η γαλλική κυβέρνηση (όποια και αν είναι) δεν κοιτάζει πρώτα τα συμφέροντα του Μπιλ Γκέιτς, του Μπουρλά, της αθηναϊκής ελίτ και της οικογένειας. Ενδιαφέρεται πρώτα για την οικονομία, το γαλλικό έθνος και τους Γάλλους. Και αυτό φαίνεται στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.

πηγή

Πηγή:http://koukfamily.blogspot.com/

«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. ΒΟΜΒΑ: ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

    > https://www.youtube.com/watch?v=pTRuHXnBHjM&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή