Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ!!!! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!)

 

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς 

 
-- «Γιά μένα είναι τιμή η απόρριψίς μου απο την Λέσχη Μπίλντενμπεργκ. Όποιος δεχθεί να παραδώσει στην Λέσχη την αυτοκυριαρχία της Χώρας του, είναι εκλεκτός, αλλοιώς απορρίπτεται. Θέση της Λέσχης είναι να υποβαθμισθούν τα Έθνη και να υπάρξει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, αλλά θα αποτύχουν. Με παραμέρισαν γιατί αρνήθηκα να παραδώσω την κυριαρχία της Βρεττανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αποτελεί το απαραίτητο βήμα της Λέσχης για την δημιουργία μιάς Παγκοσμίου Κυβερνήσεως». Από δημόσια ομιλία της πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ («The Spot Light», 10 Ιουλ. 1995).
 
-- «Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την μεγαλειότητα της θεϊκής δημιουργίας και την φυσική ομορφιά του κόσμου μας. Αλλά για να αγκαλιάσουμε τις δυνατότητες του αύριο πρέπει να απορρίψουμε τις παρανοικές προφητείες καταστροφής και τις προβλέψεις τους για την Αποκάλυψη. Οι κινδυνολόγοι αυτοί επιθυμούν πάντα το ίδιο πράγμα, την απόλυτη κυριαρχία για την εξουσία, την μεταμόρφωση και τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας. Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε στους ακραίους σοσιαλιστές να καταστρέψουν την οικονομία μας και να ναυαγήσουν την χώρα μας», μέρος της ομιλίας του Προέδρου Τραμπ στο Νταβός. Δύο μέρες μετά ο 89χρονος Σόρος έκανε παρέμβαση λέγοντας, «Οι εκλογές των ΗΠΑ θα καθορίσουν την μοίρα όλου του κόσμου». Και ένα μήνα μετά πάλι στο Νταβός, ο Τζέφρι Σακς είπε, «Οι ΗΠΑ είναι επικίνδυνη χώρα αυτή την στιγμή. Και θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη εάν επανεκλεγεί ο Τραμπ».
 
Ο Πάπας Φραγκίσκος προσκάλεσε τον εν λόγω κύριο ως επίτιμο καλεσμένο και σύμβουλό του, που είναι επίσης σύμβουλος και του «δημοκρατικού» Μπέρνι Σάντερς. Ο Σακς είναι υπέρ των εκτρώσεων και της αντισύλληψης, υπέρ των «πράσινων άλογων» που θησαυρίζει με την λαμογιά του πράσινου πλανήτη μαζί με τον Αλ Γκορ και τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, αλλά φαίνεται δεν αποτελεί κίνδυνο για το Βατικανό, που εχει στήσει και το εν λόγω άγαλμα του έκπτωτου Λούσιφερ (Σαμαέλ ή Διαβόλου ή, ή ...) για να το προσκυνούν οι «πιστοί» ..χριστιανοί της νέας αθρησκείας –της σύντμησης δηλαδή των θρησκειών που κατασκεύασαν οι δύο αδελφότητες που κυβερνούν τον πλανήτη, όπως άλλωστε και τις ιδεολογίες για να εξουσιάζουν τα διχασμένα πλήθη. 
 
-- Ο Τραμπ φαίνεται να είναι το πρόβλημα για όλους αυτούς και τις παρέες τους στον ΟΗΕ. Ο Σόρος επανέλαβε πέρυσι πώς «Ξεκάθαρα θεωρώ την κυβέρνηση Τραμπ κίνδυνο για τον κόσμο, αλλά την θεωρώ ως καθαρά προσωρινό φαινόμενο που θα εξαφανιστεί το 2020». Επειδή ο Τραμπ αν και καπιταλιστής δεν είναι διεθνιστής, όπως αυτοί, γι’ αυτό και έβγαλε τις ΗΠΑ έξω από την Συμφωνία του Παρισιού, τον Διεθνή Οργανισμό Υγείας, που είναι εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς. Και τώρα απειλούσε πώς θα βγάλει τις ΗΠΑ έξω από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου.
 
Όταν ο Τραμπ πήγε στον ΟΗΕ είπε, «Οι έξυπνοι ηγέτες πάντα βάζουν μπροστά το καλό των ανθρώπων τους και το καλό της χώρας τους πρώτα. Το μέλλον δεν ανήκει στους παγκοσμιοποιητές. Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες». Και μετά από αυτό ο κοροδοϊός ελευθερώθηκε ως δια μαγείας στον παγκόσμιο πληθυσμό, και η ανθούσα οικονομία των ΗΠΑ έπεσε σε λειτουργία μηχανικής υποστήριξης, όπως οι ασθενείς του «ιού». Ήταν άραγε ατύχημα; Ή επειδή θα έχαναν τους τόκους από τα δάνεια οι γνωστοί ανθρωπόμορφοι της Ελίτ δανειστές των χωρών, που κόπτωνται σήμερα να μας σώσουν από τον εμβολιασμό του βιολογικού πολέμου που έσπειραν στα κοπάδια μας. 
 
Όταν βρίσκεστε σπίτι και σας λένε να προσέχετε τους παππούδες και τις γιαγιάδες, έχετε καταλάβει τί συμβαίνει; Ακόμη μία λιγότερη σύνταξη. Δεν νοιάζονται για τους ηλικιωμένους, τα μωρά, ή τους πολίτες. Ξυπνήστε, ωρέ μορφωμένοι αμόρφωτοι, απονήρευτοι και κοιμισμένοι του ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος για να κάνετε την αγγαρεία τους δίχως ασφάλιση και σύνταξη. 
 
Αυτοί θέλουν τις εκτρώσεις για να σώσουν την οικονομία του μέσου σπιτιού, έτσι λένε, αλλά συγχρόνως των μουσουλμάνων τις επιδοτούνε. Για τις δικές σας ζωές θ’ ασχοληθούν τώρα; Αν θέλετε να σωθείτε πέστε τους παγκοσμιοποιητές να σας αφήσουν ήσυχους. Όχι, άλλα εμβόλια και να δώσουν το φάρμακο κατά του καρκίνου, που το έχουν μόνον για πάρτη τους! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διαλύσουν την παγκόσμια οικονομία και να φέρουν την Επανεκκίνηση του Κόσμου με την παγκόσμια διακυβέρνηση. Να φέρουν την νέα κανονικότητα της Κίνας του Κομμουνισμού και να κάνουν ανυπόφορα αφύσικη και άκρως ελεγχόμενη την ζωή σας. 
 
Ώστε όλος ο κόσμος κι αυτοί που σήμερα αρνούνται τον εμβολιασμό, να παρακαλούν να εμβολιαστούν για να βρουν πάλι τον ρυθμό της ζωής τους. Ποιας ζωής όμως; Αφού θα (εξ)αφανιστεί. Μισούν τα παιδιά, την φυσική ζωή, την οικογένεια, εσάς που είστε κανονικοί και σας ανέμιξαν με το παρά φύσιν για να σας βρωμίσουν ακόμη περισσότερο επειδή το αποδεχτήκατε. 
 
Τους έχετε ακόμη εμπιστοσύνη; Οι οπαδοί τους κτυπάνε τον κόσμο που κυκλοφορεί στους δρόμους που δεν φοράνε μάσκα, και καίνε σημαίες, επειδή υποστηρίζουν το αντίθετο ή καίνε το μαγαζί του μεροκαματιάρη επειδή τόλμησε να το ανοίξει, για να μην γίνει υπάλληλος στην πολυεθνική. Δεν είδατε τί συνέβη στην ΗΠΑ του συνθήματος «η ζωή του μαύρου μετράει». Δηλαδή του «άσπρου» τί είναι; Δεν είναι ζωή; Γιατί δεν είδατε κανέναν από αυτούς τους πληρωμένους υπαλλήλους των ΜΚΟ, του Σόρος, του Σακς, του Γκορ και του Γκορμπατσόφ να μην κάνουν καμιά διαμαρτυρία εναντίον τους που είναι «λευκοί» και «δισεκατομμυριούχοι»; 
 
Το θέμα δεν είναι ο Τραμπ ούτε ο «λευκός». Το θέμα είστε όλοι εσείς που χάνετε την Ζωή σας, που γίνεστε υπόλογοι μπροστά σε άνεργους πληρωμένους επιδοματίες που δεν έκαναν ποτέ κάτι στην ζωή τους δημιουργικό, γιατί είναι άχρηστοι, τεμπέληδες, τυχάρπαστοι, ευκαιριαστές και κυνηγημένοι. 
 
Ξυπνήστε, ωρέ. Τον Άνθρωπο εξαφανίζουνε! Που τον θέλουν ρομπότ συνεχούς δια βίου μάθησης, μουγγό, αυτιστικό, άμαθο, άσπλαχνο, ασυναίσθητο, κατευθυνόμενο με το πάτημα ενός κουμπιού. 
 
– Πώς θα λάβει χώρα η τεχνητή νοημοσύνη τόσο σύντομα; 
– Τεχνητή μνήμη πρέπει να ονομάζεται, επειδή νοημοσύνη σημαίνει αυθύπαρκτο ανθρώπο. Τους ηλικιωμένους θα τους ξεπαστρέψουν με τον εμβολιασμό. Το πολύ σε μία 5ετία, θα την εμφυτέψουν στους νέους του εμβολιασμού των παιδικών ασθενειών, της γενιάς του Nintendo, της απαιδείας, των γκρίκλις, της ανορθογραφίας, του απερίσκεπτου νοσηρού μυαλού που (εμ)ποτίστηκε με την κοινωνία των φιλμς του εγκλήματος δια της πλύσης του εγκεφάλου οθόνης και τον εγκλεισμό στο δωμάτιο της ακοινώνητης επικοινωνίας. 
 
– Σ’ Ευχαριστώ για το λίνκ... Είναι μέρος μεγαλύτερου κομματιού συνέντευξης από την δεκαετία του ’90. 
– Από το 1990; Κοιμόμαστε όλοι μας! 
– Φυσικά και κοιμούνται... Αναγκάστηκα να αλλάξω χώρα, επειδή γνώριζα για την Ελλάδα πώς δημιουργήθηκε από τους σιωνιστές και μασώνους κατά του Ελληνισμού, και μετά το ’70 όταν έγινε το Πολυτεχνείο, μου είπε ο πατέρας μου, «Παιδί μου να σπουδάσεις στην Αγγλία, γιατί αυτοί εδώ θα πουλήσουν τώρα και εμάς τους ανθρώπους». 
... 
 
Και τον ευγνωμονώ επειδή ήταν αμόρφωτος, γι’ αυτό και όχι προσκολλημένος. Οι γονείς του τον έφεραν βρέφος με τα ζώα τους, επειδή ήταν ζωέμποροι όταν διέσχισαν τα Βαλκάνια μετά την μπολσεβίκικη επανάσταση. Όπου ήσουν Έλλην, εάν δεν άλλαζες όνομα ή θρησκεία, σε σκότωναν. Θυμάμαι τους γονείς μου που αν και δεν τελείωσαν δημοτικό επειδή από παιδιά μπήκαν στην βιοπάλη λόγω πολέμων και «διχασμών» εσκεμμένων, αλλά τους χαρακτήριζε πάντα η ευγένεια και το ήθος, αφού είχαν την Παιδεία από το σπίτι. Το μεγαλύτερο αγαθό που το μετέδωσαν και σε μένα. Με παροιμίες, προτροπές λόγω γνήσιων ελληνικών αρχών από το σπίτι τους και όσα γενικά έμαθα απ’ αυτούς δεν το έμαθα σε κανένα Πανεπιστήμιο ή από κάποιον «μορφωμένο» και κρατικοδίαιτο μίζερο ...«φτασμένο» (υπ)άνθρωπ(ακ)ο κλεισμένο στον γυάλινο κόσμο του.
 
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο: