Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : SIMPSONS, ILLUMINATI ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΑΤΑΝΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)…

 

΄Ακου, να δεις τώρα! “Προφητικά” κινούμενα σχέδια αλλά και “προφητικό” επιτραπέζιο παιχνίδι! Πού αλλού; Μα στο Αμέρικα βεβαίως βεβαίως! Και το (τραγικά) αστείο της υπόθεσης είναι, ότι υπάρχουν κάποιοι, που πιστεύουν, ότι είναι όντως προφητικά! Oh my God!

SIMPSONS: Αγαπημένη σειρά πολλών Αμερικανών (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί), που με την ηλιθιότητα που τους δέρνει δε διστάζουν, να δημιουργούν ψευτοήρωες, όπως Σούπερμαν και Μπάτμαν, αφού δε διαθέτουν πραγματικούς (όπως η Ψωροκώσταινα) και να πιστεύουν στις υπεράνθρωπες ιδιότητές τους! Επομένως, το να παρακολουθούν μετά μανίας “προφητικές” σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως οι SIMPSONS, δε μας προκαλεί ουδεμία εντύπωση!

Και γιατί να μην τους πιστέψουν; θα μου πείτε! Αφού η αγαπητή οικογένεια έχει προβλέψει πολλές φορές το μέλλον με εκπληκτική ακρίβεια! Ιδού κάποια παραδείγματα:

Το 1998 ο Χόμερ κάθεται μπροστά από έναν πίνακα με μια εξίσωση, η λύση της οποίας ισοδυναμεί με τη μάζα του Σωματιδίου Χιγκς (γνωστό και ως το Σωματίδιο του Θεού), το οποίο ανακαλύφθηκε το 2012!!!

What happened on The Simpsons: The 1998 episode ÒThe Wizard of Evergreen TerraceÓ shows aspiring inventor Homer standing next to a chalkboard that boasted a massive equation.

Το 2007 η Μαρτζ λέει στην Λίσα πως αποκλείεται η αμερικανική κυβέρνηση να ακούει τις συνομιλίες όλων των πολιτών, μόνο που στην αμέσως επόμενη σκηνή δείχνει υπαλλήλους της NSA σε ένα τεράστιο δωμάτιο να ακούν φυσικά τους πάντες, το οποίο αποκαλύφθηκε από τον ΄Εντουαρντ Σνόουντεν το 2013!!!

What happened on The Simpsons: In 2007Õs The Simpsons Movie, the NSA is shown to be operating a massive surveillance operation with endless rows of agents at their monitors, listening to all of AmericaÕs conversations. This is Marge

Το 2008 ο Χόμερ προσπαθεί να ψηφίσει τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά το μηχάνημα έδινε την ψήφο του στον Τζον ΜακΚέιν, όχι μία, όχι δύο αλλά έξι φορές και το 2012 αποκαλύφθηκε πως ένα τέτοιο μηχάνημα όντως υπάρχει!!!

What happened on The Simpsons: In the 2008 episode ÒTreehouse of Horror XIX,Ó which aired prior that yearÕs Presidential election, Homer attempts to vote for Barack Obama on an electronic voting machine, but the machine registers his vote for John McCain. Six times, actually.

Ενώ επίσης οι dear Simpsons είχαν προβλέψει την εκλογή του Τραμπ δεκαέξι χρόνια νωρίτερα:

 

Τι λες τώρα! Και πάμε στο σήμερα: Ποια φοβερή και τρομερή προφητεία τους άπτεται των πρόσφατων γεγονότων στις ΗΠΑ στις 6/1/20;
Μα η εμφάνιση εκείνου του περίεργου τύπου με τα κέρατα (δήθεν οπαδού του Τραμπ αλλά τελικά πληρωμένου Αντιφόπαιδου) μπροστά στο Καπιτώλιο:

Σατανική σύμπτωση ή κάτι άλλο; Οέο;

Αλλά ας δούμε και το πλέον “προφητικό” επιτραπέζιο παιχνίδι (του 1982 μάλιστα), που δεν είναι άλλο από τις “ΚΑΡΤΕΣ ILLUMINATI”!

Yes! Και για τι δε μας έχουν προειδοποιήσει οι “Πεφωτισμένοι” (με το φως του Εωσφόρου); Για την πτώση των δίδυμων πύργων; Για το χτύπημα στο Πεντάγωνο; Για το γράψιμο της Ιστορίας από την αρχή; Για όλα αυτά αλλά όχι μόνο! Ακόμα και για όσα βλέπουμε, να εκτυλίσσονται μπροστά μας τον τελευταίο χρόνο:

Επιδημία… καραντίνα… γάντια… μάσκες… εμβόλια… Ουάου! Τυχαίο; Δε νομίζω!
Και…

CDC: Το γνωστό μας αντίστοιχο του ΚΕΕΛΠΝΟ ή ΕΟΔΥ των ΗΠΑ, που μεταξύ άλλων μας έσκασε το παραμύθι, ότι μόνο το 6% των θανάτων που αποδόθηκαν στον Covid-19 ήταν αληθινοί, το δε υπόλοιπο 94% μαϊμουδιά! Τι λες τώρα!

Και…
Στόχος: Μείωση του πληθυσμού της γης!

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ο Μπιλάκος, ρε σεις; Αυτός ο μέγας φιλάνθρωπος να θέλει, να μας εξαφανίσει με συνοπτικές διαδικασίες μέσω του εμβολίου; Μη σας ξανακούσω! Πιπέρι!

Αλλά να δείτε, που αυτοί οι μεγάλοι “προφήτες” (τύφλα νά ‘χουν οι δικοί μας) γνώριζαν μέχρι και για τα προχθεσινά τεκταινόμενα εις το Αμέρικα:


Ρε σεις, λέτε να δούμε κι αυτήν;


Ωχ, Παναγία μου! ΄Η τις παρακάτω;

Θα προλάβουν άραγε; ΄Η θα πάμε σούμπιτοι σε αυτήν;

 

Ουδείς γνωρίζει παρά μόνον ο Θεός! Επομένως, το μόνο που έχουμε, να κάνουμε, είναι να αναμένουμε στο ακουστικό μας και να δούμε, μέχρι πότε θα τους (και θα μας) ανέχεται και πότε θα πάρει σκούπα και θα φέρει τη λύτρωση! Και βέβαια να εμπιστευόμαστε τους δικούς μας πραγματικούς προφήτες και όχι τους μαϊμού! Μέχρι τότε, καλό κουπί!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Πηγή:https://www.triklopodia.gr/

«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου