Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Έτσι προσπάθησε να Κοινωνήσει τους πιστούς ιερέας στην Αλεξανδρούπολη


Έτσι προσπάθησε να Κοινωνήσει την Κυριακή 26/9/2021 ο ιερέας τους πιστούς στην νεόδμητη εκκλησία της Παναγίας Στρατηγίσσης στην Αλεξανδρούπολη.
 
Με το χέρι τον Άρτο (Σώμα) το βούτηξε στον οίνο (Άγιο Αίμα) όπως οι καθολικοί. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί λαμβάνουν Σώμα και Αίμα Χριστού με την Αγία Λαβίδα.
 
Ευτυχώς οι πιστοί αντέδρασαν άμεσα και ο ιερέας αναγκάστηκε να σταματατήσει.
 
Να κοινοποιηθεί. 
 
(σ.σ. Σὲ αὐτὸ τὸ βίντεο ἀναφέρεται ὁ Νεκτάριος Δαπέργολας στὸ κείμενό του «Μέγας ὁ κορωνοϊός καί…θαυμαστά τά ἔργα του!»).
 
 

 
 
«Πᾶνος»

«Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο αδέσποτος δεσπότης της Αλεξανδρουπόλεως έχει δώσει το σύνθημα! Κανένας παπάς δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό, χωρίς να το γνωρίζει ο δεσπότης! Έκανε την... δοκιμαστική βολή... Η επόμενη θα πιάσει, θα καθιερωθεί (αν και δεν ταιριάζει η λέξη, διότι: καθιερώνω σημαίνει: κατά + ιερώ = καθιστώ κάτι ιερό) και δεν θα μιλήσει κανένας... δεσπότης! Αυτός είναι ο πιο κατάλληλος. Τους βολεύει, καθότι έχει άξιο παρελθόν στην ασέβεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ.....ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΠΙΣΤΟΥΣ"...ΤΟΣΟ ΑΔΑΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΤΣΙ; ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΨΑΛΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ)..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή