Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ο Θεός δεν θα έκανε τέτοια «δώρα»

 


… «δώρο Θεού» έχει αποκαλέσει το ιερατείο το «εμ-βόλιο» παρακάμπτοντας το γεγονός ότι δεν πρόκειται για εμ-βόλιο άλλα για γονιδιακή «θεραπεία». Εδώ προκύπτει ένα καίριο ερώτημα: θα έκανε ο Θεός δώρο κάτι που έρχεται να χτυπήσει τον πυρήνα της δημιουργίας του, το DNA, το οποίο υπάρχει σε όλους τους οργανισμούς που έχει δημιουργήσει και το οποίο η Φύση το εξελίσσει για εκατομμύρια χρόνια;

Η απάντηση είναι προφανής: το DNA των πλασμάτων είναι άβατο που κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει, πόσο μάλλον να παρέμβει σε αυτό και να το αλλοιώσει - κάτι που επιχειρεί το συγκεκριμένο σκεύασμα το οποίο περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και ανασυνδυασμένο DNA. Επομένως, δεν πρόκειται για δώρο αλλά για ύβρη με τραγικές συνέπειες που θα πρέπει τερματιστεί άμεσα - όταν μάλιστα είναι γνωστό το φιάσκο της γενετικής τροποποίησης των φυτών που κατέληξε σε φυτά Frankenstein (όπως επίσης και τα πειράματα mRNA με ζώα που ήταν όλα μοιραία).

Επίσης, θα έκανε ποτέ ο Θεός δώρο κάτι που:

  • περιέχει κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα (που ελήφθησαν από αυτά με επέμβαση χωρίς αναισθητικό και ενώ ήταν ακόμα ζωντανά)
  • ή κάτι που έχει δοκιμαστεί με πειράματα στα ζώα, σε πλάσματα δηλαδή που δημιούργησε και τα οποία δεν τα διαχωρίζει ως υποδεέστερα αλλά τα αγαπάει εξίσου με τον άνθρωπο

Πάνω απ’ όλα όμως, θα έκανε ποτέ ο Θεός δώρο κάτι που σκοτώνει και αφήνει σοβαρότατες βλάβες και αναπηρίες; Όχι, γιατί ο Θεός ως συμπύκνωση της Σόφιας, του Δικαίου, της Λογικής και της Αρετής δεν θα χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους ως πειραματόζωα. Ούτε θα ωθούσε το 99,9% να ρισκάρει τη ζωή του για να «σώσει» το 0,1%. Ο Θεός δεν θα έστελνε ποτέ τα παιδιά και τους νέους (που δεν απειλήθηκαν ποτέ από αυτή τη νόσο) ως βορά στους παρανοϊκούς εγκληματίες που εξαπέλυσαν το αφήγημα της πανδημίας. Γιατί ο Θεός δεν συμμετέχει στο μεγαλύτερο ψέμα και στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Επιπλέον, αν όντως ήταν δώρο Θεού, οι άνθρωποι (που είναι προικισμένοι από Αυτόν με τη διαίσθηση) θα το καταλάβαιναν και θα έσπευδαν από μόνοι τους να το κάνουν και δεν θα χρειαζόταν όλη αυτή η κολοσσιαία εκστρατεία φόβου, τρομοκράτησης, καταπίεσης, και εκβιασμού.

Κι αν στην παρούσα συγκυρία η συμπόρευση του ιερατείου με το αφήγημα ξενίζει, υπάρχει ίσως η εξήγηση. Ως γνωστόν, αυτό επί αιώνες πολεμούσε την επιστήμη. Όμως τώρα που η επιστήμη αλώθηκε από τη συμμορία της παγκοσμιοποίησης και στα χέρια της ευτελίστηκε σε τσαρλατανισμό, επιστημονισμό και δόγμα, τώρα επέλεξε το ιερατείο να γίνει ένθερμος υποστηρικτής της. Τραγικό όταν σκεφτούμε ότι το πραγματικό δώρο του Θεού είναι ήδη εδώ. Είναι ο γιατρός μέσα μας, η φυσική ανοσία που διατηρείται και θωρακίζεται με τις αγνές φυσικές τροφές, την άσκηση, την επαφή με τον ήλιο και τη φύση, τις ολιστικές θεραπείες που σέβονται τη Σοφία του οργανισμού και δρουν αρμονικά μαζί του.

Όσο λοιπόν το ιερατείο θα συμπορεύεται με το αφήγημα και με την ιατρικά συγκαλυμμένη γενοκτονία των νεοταξιτών, τόσο η στάση του αυτή θα εκτίθεται ως ιεροσυλία και ύψιστη ύβρις προς το Θεό. Κι όλο και θα δυναμώνει η φωνή του λαού που ως οργή Θεού θα πέσει αμείλικτη στους δήθεν εκπροσώπους του, αυτούς που ανενδοίαστα προδίδουν ότι Αυτός αντιπροσωπεύει.

«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , πρόκειται για δ η λ η τ ή ρ ι α με ό λ η τη σημασία της λέξης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή