Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου έστειλε την αστυνομία σε μοναστήρι για να εφαρμόσουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού [Βίντεο]

 

Την αστυνομία έστειλε στο Ιερό Ησυχαστήριο της Φαιάς Πέτρας, ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, προκειμένου να συνετίσει τις μοναχές ώστε να εφαρμόσουν τα μέτρα κατά τις εξάπλωσης του κορονοϊού.
 
Ο κ. Μακάριος μίλησε στην εκπομπή "ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ”, στο κανάλι "ΕΠΙΛΟΓΕΣ” και τόνισε πως: "Εγώ ο ίδιος έστειλα την αστυνομία στο μοναστήρι για να έχουν τον φόβο, δεν είναι ανεξέλεγκτοι. Πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά και να μην κάνουν του κεφαλιού τους. Είπα της μοναχής να προστατευτεί τόσο η ίδια όσο και να προστατεύσει τους πιστούς που έρχονται στο μοναστήρι". 
 
Δείτε όλα όσα είπε:

 
 
«Πᾶνος»

7 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνουν ότι Φαρισαΐζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶναι πραγματικὰ ἀπίστευτα αὐτὰ ποὺ συμβαίνουν, αὐτὸς ὁ κατήφορος ποὺ τοὺς ἔχει πάρει δὲν ξέρω ἄν θὰ σταματήσουν πουθενά

      Διαγραφή
  2. μεγα ΓΑΙΔΟΥΡΙ ο Σιδηροκαστρου ντροπη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο Καίσαρας ολοκληρώσει το βρώμικο έργο του με την προδοτική αρωγή των δεσποτάδων, τότε θα τους πετάξει στο χαντάκι σαν στιμμένες λεμονόκουπες. Ας θυμηθούμε τον διάλογο του Ιούδα με τους φαρισαίους και την ρεαλιστική μεν αλλά εξουθενωτική απάντησή τους, όταν τους επέστρεψε τα χρήματα, δηλώνοντας την μεταμέλειά του. Τι του απάντησαν; "Τι προς ημάς, συ όψει"! Μ' αλλά λόγια: "Σκασίλα μας. Πρόβλημά σου"! Άρα ο πνευματικός νόμος έχει και την νομοτέλειά του:"Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καισαροπαπιστής του κερατά (διαβόλου)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα ΚΑΙ σὲ καρφιά, οἱ Μητροπολίτες,οἱ σὲ ὁλίγον καιρόν,,ΤΕΩΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή