Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Μπαράζ κακουργηματικών ενεργειών εναντίον μας

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

μπαράζ κακουργηματικών ενεργειών εναντίον μας
… πιο διεστραμμένο έργο δεν έχουμε ξαναδεί: ένας υποκριτικός θίασος από σεσημασμένους νεοταξίτες να υποδύονται τους «φιλάνθρωπους» και τους «προστάτες» θέλοντας τάχα να μας «σώσουν» από κάποιον ιό που δεν έχει απομονωθεί ποτέ (παρά μόνο υπάρχει ως ψηφιακό γονιδίωμα που έχει φτιαχτεί με μοντέλο υπολογιστή).

Επί ένα εξαντλητικά μακρύ διάστημα μας επιβάλλεται παρά τη θέλησή μας αυτή η ιδιόμορφη «προστασία» η οποία έχει επιδεινώσει δραματικά τη ζωή μας. Αφού αυτή δεν είναι παρά το προκάλυμμα κακουργηματικών ενεργειών που ραγδαία μας βουλιάζουν στο τέλμα του ολοκληρωτισμού. Οι σοβαρότερες από αυτές είναι:

  • κατάλυση του Συντάγματος και εγκαθίδρυση υγειονομικής δικτατορίας
  • εκστρατεία τρόμου, ψεύδους, προπαγάνδας και λογοκρισίας
  • πραξικοπηματική επιβολή της αλλοπαθητικής ιατρικής και της big pharma
  • υποχρεωτικότητα ιατρικών πράξεων
  • διχασμός της κοινωνίας

Ζούμε το χειρότερο πολιτειακό εφιάλτη: την ασυδοσία μιας όψιμα σφετερισμένης υπερεξουσίας που μας διαχειρίζεται στη βάση ενός ψευδούς αφηγήματος και

η οποία δομήθηκε αυθαίρετα πάνω στη συμμόρφωση με όπλο την τρομοκράτηση μεγάλης μερίδας της κοινής γνώμης.

Μιας τυραννικής υπερεξουσίας που αυτοπροσδιορίζεται ως αυθεντία η οποία έχει το αλάθητο και άρα νομιμοποιείται να αξιώνει την άκριτη και δογματική προσήλωση στο μισανθρωπικό παραλήρημά της. Μονάχα μέσα σε αυτό μπορούν να συμβαίνουν τα παρανοϊκά που ακούμε και βιώνουμε όπως η κατάλυση των διεθνών συμβάσεων που κατοχυρώνουν την ενημερωμένη συναίνεση, η αυθαίρετη κατάργηση της φυσικής ανοσίας και η δαιμονοποίηση αυτών που δεν συμμορφώνονται.

Όμως η συνείδηση και η ελεύθερη βούληση των πολιτών δεν μπορεί να βιάζεται κατά συρροή γιατί αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάθε κρίση επιλύεται στο πλαίσιο του συντάγματος και όχι με την παρέκκλιση σε ολοκληρωτικές πρακτικές. Γνωρίζουν επίσης και κάτι ακόμα που είναι καίριας σημασίας: το κακουργιοδικείο και τον καταλυτικό ρόλο που θα παίξει άμεσα.

 «Πᾶνος»

1 σχόλιο:

  1. 1 Ευρώ ισούται με 17,72 Τουρκική λίρα.
    Έρχεται το παγκόσμιο reset, αλλά όχι όπως το υπολογίζουν αυτοί.

    Τώρα βιώνουμε την Πολιτειακή ανωμαλία. Έρχεται το «τράβηγμα» του Εβραϊικού κεφαλαίου κλπ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή