Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;;; ΟΧΙ! Το δείχνουν οι πιο ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...

 

...Κρυφτείτε όσοι λέγατε γραφικό τον Λιακόπουλο – ΦΩΤΟ
 
Τα εμβόλια ήταν η βολική αρχή, τώρα μας δείχνουν την συνέχεια!!!

Μετά τους τηλέ-ειδικούς των εμβολίων, δυναμικά κάνουν την εμφάνισή τους και οι «ειδικοί» των εμφυτεύσεων μικροτσίπ στον άνθρωπο και μάλιστα σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες. Τελικός στόχος ο συνδυασμός εμφυτευμάτων και ενός υπερεμβολίου σε ένα τσιπάκι που θα χρησιμοποιούν οι ταυτοποιημένοι, υγιείς και νομοταγείς πολίτες.

Ο Dr Πάτρικ Κράμερ (51) καλείται από την εφημερίδα «BILD» να δείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Κρατά απλώς το κινητό του τηλέφωνο στο πίσω μέρος του χεριού του και ΞΑΦΝΙΚΑ το πιστοποιητικό εμφανίζεται αμέσως στην οθόνη.

Το μυστικό του;;; Ένα μικρο-τσιπ, όπως γράφει η εφημερίδα, στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, με την τεχνολογία, όμως, να υπόσχεται πολύ πιο εύκολα, ακόμα πιο μικρά και ανεπτυγμένα βιοτσίπ!

Ο ειδικός στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες φοράει αυτή την στιγμή συνολικά έξι τσιπάκια κάτω από το δέρμα. Κάτω από το δέρμα έχει και το πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Ανοίγει πόρτες, ξεκλειδώνει τον υπολογιστή, ενεργοποιεί τον εξοπλισμό γυμναστικής, όλα γίνονται με εμφυτεύματα μικροτσιπ, τα οποία στήνονται και ενεργοποιούνται μέσω της εφαρμογής.

Ο Kramer εκτιμά ότι περίπου 20.000 άνθρωποι στην Γερμανία έχουν ήδη τσιπαριστεί. Ο ίδιος έχει ήδη χρησιμοποιήσει γύρω στα 3500 τέτοια εμφυτεύματα (μεταξύ 59 και 250 ευρώ). Το τσιπ σπρώχνεται κάτω από το πρώτο στρώμα δέρματος σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μια ειδική βελόνα.

 Τι λέει ο Κράμερ;;; «ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (ΣΕ ΟΛΟΥΣ;) ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ».

Αυτά φυσικά αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα!

Δείτε ΦΩΤΟ:

ΠΗΓΗ
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου