Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Το τέρας επέστρεψε στο τόπο του: «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» από τον Κ.Μητσοτάκη - Εξαπλώνεται ο Ολοκληρωτισμός

 

Πίσω στην δεκαετία του '30 επέστρεψε η Ευρώπη, τότε που στη Γερμανία εξαπλωνόταν το τέρας του Ολοκληρωτισμού το οποίο είχε γεννηθεί στην Αυστρία. 

Τότε βεβαία η Ελλάδα είχε έναν Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος είπε «όχι» στον φασισμό των Ιταλών και των Γερμανών, ενώ τώρα έχει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ακριβώς το αντίθετο. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο δεύτερος μετά τους Αυστριακούς που ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό, για τους άνω των 60 ετών, και περίμενε την Γερμανία (αλλά και τις Βρυξέλλες) για να επιβάλλει υποχρεωτικό σε όλους τους πολίτες. 

Η Γερμανία μετά την Αυστρία, προχωράει στην θεσμοθέτηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά παράβαση όλων των σχετικών διεθνών συνθηκών, καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών. Ήταν μια συζήτηση που εδώ και εβδομάδες κυριαρχούσε στον δημόσιο βίο της χώρας.

Έτσι όπως ανακοίνωσε η Άνγκελα Μέρκελ σε καθεστώς lockdown μπαίνουν όλοι οι ανεμβολίαστοι πολίτες στη Γερμανία. Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφους και καταστήματα που δεν πωλούν είδη πρώτης ανάγκης.

Είναι μέτρα τα οποία, όπως σας έχουν τονίσει στο pronews.gr, θέλει να υιοθετήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχουμε νέες εξελίξεις στην Ελλάδα. 

Οι εικόνες που είδαμε χθες στη Γερμανία, στο «αντίο» της Α.Μέρκελ, με πυρσούς, βηματισμό SS κτλ. μας δείχνουν πια είναι η «νέα» Ευρώπη... 

«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:

  1. ΙΔΕΤΕ GOOGLE ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.

    ΠΕΡΙ ΒΑΥΑΡΩΝ «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ...http://koukfamily.blogspot.com › blo...·
    30 Mar 2020 — ΠΕΡΙ ΒΑΥΑΡΩΝ «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. Μια δέουσα αποστομωτική απάντηση, για ολίγους ανιστόρητους ...

    Μήπως οι Γερμανοί δεν είναι τελικά φίλοι μας - ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ ...https://koukfamily.blogspot.com › bl...·
    29 Jun 2021 — 30 Mar 2020 — ΠΕΡΙ ΒΑΥΑΡΩΝ «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. Μια δέουσα αποστομωτική απάντηση, για ...


    Μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από τον ...https://koukfamily.blogspot.com › bl...·
    18 Sept 2019 — Μιλούσαν και μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από τον Ελληνικό Πολιτισμό, την φιλοσοφία, τις αρχές της Δημοκρατίας κλπ.

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Γιατί οι άσπονδοι φίλοι μας Γερμανοί είναι επίδοξοι ολετήρες του Ελληνισμού και δεν είναι "φίλοι" μας. Και όχι μόνο αυτοί ...
    Διαβάστε πιο κάτω εν συντομία, για να βρείτε την απάντηση…:

    Ο μεγάλος Γερμανός Νίτσε ( Friedrich Nietzshe) το 1872, στο μεγαλειώδες του βιβλίο « Η γέννηση της τραγωδίας» στο κεφάλαιο 15, ( Μνημειώδες έργο του Τάδε έφη Ζαρατούστρας), αναφέρει για το Ελληνικό Έθνος…:

    «Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξης του, ο δυτικοευρωπαϊκός «πολιτισμός», προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε και να δημιουργούσαν φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στην σύγκριση του, με το ελληνικό μοντέλο συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικό, ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφος του.

    Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους, δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαν μια για πάντα να απαλλαγούν από αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους, έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. Έτσι οι άνθρωποι συνεχίζουν να νοιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, που και που κάποιος εμφανίζεται, που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, που διδάσκει, ότι οι Έλληνες είναι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα, τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχομένωνπολιτισμών, είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, σε σχέση με τους ηνίοχους Έλληνες, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με Αχίλλειο πήδημα…» Νίτσε – Επιστολή προς τον γιό του 5 Ιουλίου 1815

    Μια ολοκληρωμένη σοφή απάντηση, γιατί τους Έλληνες κανείς δεν τους θέλει ( Ίδε Εθνικές καταστροφές Μικρά Ασία, Κύπρο....)
    ΑΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή