Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Φτιάχνουν νόμο για να παίρνουν τα παιδιά των «αρνητών» αφαιρώντας τους την γονική μέριμνα!

 


Σε πρωτόγνωρες καταστάσεις εισέρχεται η χώρα με ευθύνη την κυβέρνησης Μητσοτάκη που μετά τον νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό τώρα σκοπεύουν να παίρνει και  τα παιδιά από τους γονείς που θεωρούνται «αρνητές» αφαιρώντας τους την γονική μέριμνα.

Μέχρι και την αφαίρεση γονικής μέριμνας θα φτάνουν οι ποινές με τη νέα ρύθμιση για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Το φαινόμενο έχει γιγαντωθεί τον καιρό της πανδημίας από τους αρνητές, κάποιοι εκ των οποίων δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολεία εξαιτίας των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Μιλώντας στον Real FM, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας
Αλέξανδρος Κόπτσης, ξεκαθάρισε πως τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά και πως η κυβέρνηση ετοιμάζει ρύθμιση του νομοθετικού πλαισίου που θα κάνει το αδίκημα και πάλι πλημμέλημα και θα προβλέπει σοβαρότετες ποινές.

«Υπάρχει ένα κανονιστικό πλαίσιο. Αν δεν πρασινίζει η πλατφόρμα του edupass δεν μπορεί να μπει στο σχολείο. Αλλιώς καταγράφονται οι απουσίες. Εμείς με σύνεση και με πειθώ, λέμε στους διευθυντές να πείθουν τους γονείς. Όταν ξεφεύγουν οι απουσίες ξεφεύγουν των παιδαγωγικών αρμοδιοτήτων και επεμβαίνουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Από το 2017 υπάρχει νομοθετικό κενό. Κάνουμε τομές και παρεμβάσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηηση και επίκειται ρύθμιση που θα μετατρέπει το πταίσμα σε πλημμέλημα με 2 χρόνια φυλάκιση, χρηματικό πρόστιμο και αν κρίνει και ο εισαγγελέας μέχρι και αφαίρεση γονικής μέριμνας.

Καταλαβάινετε δεν μπορούμε να ανεχτούμε τέτοια αδιανόητα φαινόμενα οι ίδιοι οι γονείς να στερούν τη μόρφωση των παιδιών για υποθέσεις που δεν θα έπρεπε καν να συζητούμε. Θα λείψει αυτό το θέμα και ήδη κάποια φαινόμενα μεμονωμένα περιορίζονται συνεχώς και μόνο στο άκουσμα πως θα υπάρχουν τέτοιες συνέπειες.

Πηγή

«Πᾶνος»

2 σχόλια:

  1. Δρέπουμε τα επίχειρα της κακίας μας. Παραδοθήκαμε στα πάθη, την εύκολη ζωή, την αφθονία. Ξεχάσαμε τον Χριστό. Ο καλός Θεός περιμένει την μετάνοιά μας. Προς το παρόν, έχουμε για πρώτη φορά, έναν αφορισμένο πρωθυπουργό. Μια περιμένουμε τίποτε καλό.
    Δυστυχώς δεν συγκλονιζόμαστε από όλα αυτά…. Αν δεν γίνει ο μεγάλος πόλεμος, δεν θα πούμε όλοι μας, ΗΜΑΡΤΟΝ! Για αυτόν τον λόγο θα γίνει, για να καθαρίσει ο πλανήτης από την αμαρτία.
    Υπομονή σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BILL GATES ''τα εμβόλια ήταν ένα test
    εμπιστοσύνης των ανθρώπων στους
    πολιτικούς και στο σύστημα υγείας'' - 1:11

    https://newtube.app/fake_pandemic/bswFpaN

    ΑπάντησηΔιαγραφή