Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Χρήστος Μαντζιάρης : Αποκαλύπτουν ότι… η Σελήνη είναι κούφια

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Στην επιχειρούμενη ανατροπή των πάντων, συγκαταλέγεται και η γνώση. Όλα όσα μας δίδαξαν τάχα να ξέρουμε ως πραγματικότητα, θα μας τα ανατρέψουν. Όλα όσα μας δίδαξαν, είναι ένα καλοστημένο ψέμα και εφ’ όσον «η γνώσις είναι δύναμις», κράτησαν αυτήν την γνώση – δύναμη για τους ίδιους ώστε να μας εξουσιάζουν. Ήδη άρχισαν δειλά – δειλά τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία αμφισβητείται η «θεωρία της σχετικότητος» του Αϊ-ν-στάιν, οπότε θα έχουμε νέα επιστημονικά δεδομένα. Δεδομένα στα οποία στηρίχθηκε ο Θεσσαλός Τέσλα, ο οποίος θεωρούσε τον Αϊνστάιν «αλμπάνη» της επιστήμης, και τα οποία μας τα απέκρυψαν. Μάλλον «για το καλό μας» μας τα απέκρυψαν.

Μπροστάρης στην ανατροπή αντιλήψεων, πεποιθήσεων, δεδομένων, τρόπου σκέψεως και συμπεριφοράς, κλπ, των ανθρώπων είναι όπως πάντα το Χόλυγουντ με τις ταινίες του. Το Χόλυγουντ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ιδιωτική, ιουδαϊκών συμφερόντων, πολυμερής εταιρεία προπαγάνδας προς διαμόρφωση τάσεων ζωής. Ήδη όλοι έχουν αντιληφθεί ότι όσα μας είχαν δείξει παλαιότερα σε ταινίες, ως φαντασία, γίνονται τώρα πραγματικότητα. Αυτό το κάνουν διότι όταν το μυαλό του απλού ανθρώπου βρεθεί σε χώρο που δεν θα είναι σε θέση να γνωρίζει ή να κατανοεί κάποια πράγματα, έρχεται το Χόλυγουντ και δείχνει την πορεία που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο τρόπος που σκέφτεται ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί.

Οι του Χόλυγουντ, κατά το νέο έτος, θα μας δείξουν ότι η Σελήνη δεν είναι αυτό που νομίζουμε, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν. Στις 4 Φεβρουαρίου θ’ αρχίσει να προβάλλεται η ταινία με τίτλο “Moonfall”. Δηλαδή, ταινία με θέμα την πτώση της Σελήνης στην Γη. Για αρχή, με την αφίσα της ταινίας μας δείχνουν κατάμουτρα ότι η Σελήνη είναι κούφια.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν λίγες πληροφορίες, μέχρι τώρα, για την ταινία. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, μια μυστηριώδης δύναμη, χτυπά την Σελήνη αλλάζοντάς της την τροχιά, και αυτή πρόκειται να πέσει στην Γη. «Να συγκρουσθεί με την ζωή όπως την ξέρουμε» όπως ακριβώς μας πληροφορούν. Η ομάδα που έχει το κλειδί της γνώσης για να μας σώσει, αποτελείται από ένα στέλεχος της ΝΑΣΑ, από έναν πρώην αστροναύτη και από έναν συνωμοσιολόγο. Αυτή η ομάδα θα ταξιδέψει στο διάστημα, λίγες εβδομάδες πριν η Σελήνη χτυπήσει την Γη, και θα ανακαλύψει ότι η Σελήνη δεν είναι αυτό που νομίζουμε.

Λίγα λόγια, πολλές πληροφορίες. Πρώτον και προφανές. Δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί κάποιος τι δουλειά έχει ένας «συνωμοσιολόγος» στην άκρως επιστημονική αποστολή σωτηρίας. Το Χόλυγουντ μας πληροφορεί ότι ο συνωμοσιολόγος έχει την αληθινή γνώση! Το οποίο σημαίνει ότι οι μη συνωμοσιολόγοι, οι πλείστοι της μάζας, έχουν λάθος γνώση. Όπως καθίσταται ευκολονόητο, το Χόλυγουντ φροντίζει από τώρα να προετοιμάσει και να διαμορφώσει τις μάζες για τα νέα δεδομένα που θα μας παρουσιάσουν και για την Σελήνη.

Δεύτερον. Σύμφωνα με την κινηματογραφική εταιρεία, θα γίνει η αποκάλυψη ότι η Σελήνη δεν είναι αυτό που γνωρίζουμε. Προς το παρόν όμως δεν γνωρίζουμε τι θα δούμε στην ταινία. Ήδη πολλά λέγονται για την Σελήνη. Ορισμένα «περίεργα» είναι οφθαλμοφανή όπως π.χ. πως γίνεται όλοι οι κρατήρες, διαφορετικής διαμέτρου, να έχουν επίπεδο πυθμένα σε πλανήτη χωρίς καιρικά φαινόμενα; Πως γίνεται όλοι, οι τόσοι πολλοί, κρατήρες να είναι στρογγυλοί; Κανείς «μετεωρίτης» δεν προσέκρουσε στην Σελήνη υπό γωνία; Όλοι είχαν κεντρική κρούση; Μήπως κάποιος σκοπίμως την σημάδευε; Πως γίνεται πολλοί κρατήρες να έχουν ακριβώς στο κέντρο τους αιχμηρότατο λεπτό ύψωμα; Αυτό σημαίνει ότι η Σελήνη είναι ελαστική και ότι ο «μετεωρίτης» αναπήδησε.

Επί του θέματος θα γραφούν πολλά στο μέλλον, εδώ ξεκινάμε πρώτοι, οπότε μοιραίως πολλοί θα παρουσιάσουν πολλές πληροφορίες όταν η ταινία γίνει επίκαιρη. Κάποιοι ήδη έγραψαν ότι το σενάριο της ταινίας στηρίζεται σε πραγματικό γεγονός. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μας λύνονται κάποιες απορίες. Η «μυστηριώδης δύναμη» που χτύπησε πραγματικά την Σελήνη είναι οι… αμερικανοί. Αυτοί γνωρίζουν ότι πήγαν στην Σελήνη για να την καταστρέψουν με πυρηνικά, ρίχνοντάς τα στην τρύπα που υπάρχει στην σκοτεινή της πλευρά. Απέτυχαν και γι αυτόν τον λόγο δεν ξαναπάτησαν το πόδι τους εκεί. Γιατί απέτυχαν και ποιόν φοβούνται;

Οι αμερικανοί είχαν κάνει σεισμικές δοκιμές στην επιφάνεια της Σελήνης και τότε, σύμφωνα με αναφορές που διέρρευσαν, «η Σελήνη αντήχησε σαν καμπάνα». Έτσι ακριβώς είναι γραμμένο στις αναφορές. «Η Σελήνη αντήχησε σαν καμπάνα». Το έκαναν αυτό όχι για να δουν αν η Σελήνη είναι κούφια, αυτό το ήξεραν. Το έκαναν για να δουν πόσο ανθεκτική είναι η επιφάνειά της.

Επίσης, οι αμερικανοί, ονόμασαν το πρόγραμμα ταξιδιών στην Σελήνη, «Απόλλων». Αυτό το έκαναν διότι η Σελήνη, ας πούμε κάποια «περίεργα» για τους πολλούς, είναι έργο του Απόλλωνος και την κατασκεύασε για να προστατέψει τους ανθρώπους της Γης από τις κακές επιδράσεις του άλλου δορυφόρου της Γης που δεν βλέπουμε, της Λίλιθ. Υπάρχουν άλλωστε παλαιά κείμενα (Σουμεριακά, Αιγυπτιακά) σύμφωνα με τα οποία η Γη κάποτε ήταν χωρίς την Σελήνη. Αργότερα «τοποθετήθηκε» μπροστά από την Λίλιθ η Σελήνη από τον Απόλλωνα, και για να μην παρεξηγούμεθα, ο Απόλλων σύμφωνα με κάποια κείμενα είπε ότι ΔΕΝ είναι θεός.

Η σιωνιστοκρατούμενη NASA, εταιρεία της ελίτ, θέλει να «γκρεμίσει» την Σελήνη για να φανερωθεί η Λίλιθ. Επαναφορά της Κρονείου περιόδου. Φαντασία όλ’ αυτά; Παλαιότερα, επισήμως η NASA είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες αποστολών. Τότε όμως δεν είχαμε την δυνατότητα της επεξεργασίας φωτογραφιών με υπολογιστή όπως τώρα, πλην όμως οι δημοσιεύσεις είχαν γίνει με αριθμό καταχώρησης της NASA. Είχε δημοσιεύσει η ΝΑΣΑ την φωτογραφία με κωδικό: AS17-136-20702-705, της αποστολής «Απόλλων 17». Σ’ αυτή την φωτογραφία, αν την επεξεργαστεί λίγο κάποιος, μπορεί να δει έναν άλλο μικρότερο σκοτεινό πλανήτη στον ορίζοντα της Σελήνης! Φημολογείται ότι αυτός ο πλανήτης είναι η Λίλιθ.


Οι επεξεργασία των φωτογραφιών της NASA με περισσότερα εργαλεία, π.χ. ακτίνες «γ», μας δείχνουν ακόμη περισσότερα, π.χ. κάποια κολάζ.

Επιπροσθέτως, για να δει κάποιος «περιούσιος» αστροναύτης την Λίλιθ με το Κολούμπια, την πλήρωσε και το πλήρωμα και το πρόγραμμα με τα διαστημικά λεωφορεία. Και να σκεφθεί κανείς ότι έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του, αλλά πάλι απέτυχαν. Όποτε κάνουν του κεφαλιού τους πάντα αποτυγχάνουν, αλλά μυαλό δεν βάζουν. Τι ξεροκέφαλοι!

Εμείς οι Έλληνες έχουμε το προνόμιο να έχουμε πολλές γνώσεις για όλ’ αυτά. Απλά μας εκπαίδευσαν να μην γνωρίζουμε ότι γνωρίζουμε. Όλ’ αυτά μπροστά μας είναι, αλλά άντε να τα διακρίνει κάποιος όταν το μυαλό του έχει μπλοκαρισθεί, κυρίως από την τηλεόραση, και ασχολείται με τόσα άλλα που τα περισσότερα αφορούν την επιβίωσή του.

Προς το παρόν, επί τῇ ευκαιρία της ερχομένης ταινίας, αποκαλύπτονται αυτά τα λίγα. Στην αρχή είμαστε ακόμη. Αναμένεται ότι η συγκεκριμένη ταινία θα επιδράσει πολύ στον τρόπο σκέψεως των ανθρώπων και θα αναθεωρήσουν πολλά στο μυαλό τους. Όπως φαίνεται, το 2022, εκτός των άλλων, θα είναι και έτος κλονισμού της γνώσεως περί των πραγμάτων του διαστήματος. Είδωμεν.

Αχ, αθάνατη και υπέρλαμπρη ελληνική γλώσσα, πόσες αλήθειες μας δείχνεις και δεν τις βλέπουμε!

Χρήστος Μαντζιάρης

 Πηγή: https://www.triklopodia.gr/
«Πᾶνος»

3 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΚΑΫΜΕΝΟΥΣ !ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ,
    ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ
    ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ «ΚΟΡΟΪΔΑ» !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΝΙΟΤΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΟΙΚΙΘΕΙ. Η ΖΩΝΗ ΒΑΝ ΑΛΕΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εὔκολα ἔβγαλες συμπέρασμα πὼς εἶναι «μπερδεμένος ἄνθρωπος» ἀπὸ ἕνα ἄρθρο ποὺ διάβασες, μᾶλλον ἐπιπόλαια.

      Ἔχεις διαβάσεις ἄλλα ἄρθρα του καὶ βλέπεις πὼς εἶναι μπερδεμένος;

      Μᾶλλον δὲν τὸ διάβασες μὲ προσοχὴ καὶ δὲν κατάλαβες τί μήνυμα θέλει νὰ περάσει.

      Ἡ μόνη ἐπιφύλαξη ποὺ ἔχουμε στὰ γραφόμενα τοῦ συγκεκριμένου ἄρθρου, εἶναι στὸ σημεῖο ποὺ λέει «Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μᾶς λύνονται κάποιες απορίες».

      Δὲν εἶναι σίγουρο ὅτι λύνονται οἱ ἀπορίες μὲ αὐτὰ ποὺ ἔγραψε, ὐποθέσεις εἶναι, ἀλλὰ ὅτι ὑπάρχουν ἀπορίες καὶ μᾶς ἔχουν ἀποκρύψει πολλὰ, εἶναι τό μόνο σίγουρο.

      Πολλὰ ποὺ ζοῦμε σήμερα, πρὶν λίγα χρόνια φάνταζαν συνωμοσιολογίες καὶ φαντασίες καὶ βέβαια ὁ περισσότερος κόσμος τὸ ἴδιο πιστεύει ἀκόμα καὶ γι αὐτὸ ἔχει χάψει αὐτὴ τὴν μεγάλη ἁπάτη τῆς δῆθεν πανδημίας ποὺ ἔχει χρησιμοποιηθεῖ γιὰ ὁλοκληρωτική σκλαβιὰ καὶ χειραγώγηση γιὰ ὅσους ἀπομείνουν ζωντανοὶ σύμφωνα μὲ τὰ σχέδιά τους.

      Τὸ ἄν κάνει κάποιος ἕνα -δυὸ λάθη σὲ κάτι ἤ βγάλει μὲ ἐπιφύλαξη ἕνα συμπέρασμα σὲ κάτι ποὺ ὄντως βγεῖ ἐσφαλμένο, σημαίνει ὅτι εἶναι μπερδεμένο ἄτομο μὲ τὴν εὐρεῖα ἔννοια ὅπως ἐσὺ τὸν χαρακτήρισες;

      Ἐσὺ ποὺ δὲν εἶσαι μπερδεμένος καὶ λέγοντας πὼς ἀπορεῖς γιατὶ ἀνεβάσαμε τέτοιο ἄρθρο καὶ ὅτι ἠ μία βλακεία ἀκολουθεῖ τὴν ἄλλη, εἶναι ἐξυπνάδα αὐτὸ ποὺ ἀνέφερες ὅτι ὁ ἄνθρωπος ποτὲ δὲν ἔχει πατήση τὸ πόδι του στὴν Σελήνη καὶ ἔβγαλες τὸ «ἀσφαλὲς συμπέρασμα», «εἰδάλλως θὰ εἶχε ἐποικιθεῖ»;

      Κατ᾿ ἀρχὴν γνωρίζεις ὅτι ὑπάρχουν συνθῆκες διαβίωσης στὴν Σελήνη ὥστε νὰ εἶχε ἐποικιθεῖ;

      Ἐπίσης σοῦ περνάει ἀπ᾿ τὸ μυαλό, ὅτι ὐπάρχει πιθανότητα τώρα νὰ τοὺς βολεύει νὰ μᾶς περάσουν αὐτὸ τὸ μήνυμα, ὅτι δῆθεν δὲν πάτησε τὸ πόδι του ὁ ἄνθρωπος στὴν Σελήνη καὶ ὅτι ὅλα ἦταν ἕνα φιάσκο;

      Βεβαίως δὲν στηρίζουμε οὔτε τὴν μία ἄποψη, οὔτε τὴν ἄλλη, ἀλλὰ κρατᾶμε μεγάλη ἐπιφύλαξη γιὰ ὅσα μᾶς πασσάρουν.

      Τόσα χρόνια μᾶς προετοίμαζαν μὲ ταινίες, μὲ βιβλία, μὲ ἀναφορὲς γιὰ ἐξωγήινους, μὲ ὁλογράμματα, μὲ «εἰδήσεις» προετοιμάζοντάς μας γιὰ τὴν σημερινὴ κατάσταση ποὺ ζοῦμε.

      Ἄς μὴν ξεχνᾶμε, μὲ πόσες ταινίες «ἐπιστημονικῆς φαντασίας» μᾶς προιδέαζαν γιὰ τὴν «πανδημία».

      Ἕνα μέρος ἔγινε πραγματικότητα καὶ ἔπονται πολλὰ ἀκόμα, ὅσο βέβαια τοὺς ἐπιτρέψει ὁ Θεός, γιατὶ σίγουρα, αὐτοὶ λογαριάζουν χωρὶς Αὐτόν!

      Ὁμοίως γιὰ τοὺς ἐξωγήινους καὶ τὴν παγκόσμια ἀπειλὴ, χρόνια μᾶς προετοιμάζουν γιὰ νὰ δεχτοῦμε τὴν παγκοσμιοποίηση καὶ τοὺς «σωτῆρες» καὶ ὁ νοῶν νοείτω.

      Γιὰ νὰ μὴν μακρυγορῶ ἄλλο, κάνε μιὰ ἐνδοσκόπηση στὸν ἐαυτό σου μήπως ἐσὺ εἶσαι ὁ μπερδεμένος ἤ δὲν γνωρίζεις πολλὰ καὶ νὰ εἶσαι λίγο πιὸ προσεκτικὸς στὰ συμπεράσματά σου καὶ τοὺς χαρακτηρισμούς σου γιατὶ ἐκτὸς τοῦ δὲν εἶναι σωστὸ νὰ προσβάλλεις καὶ νὰ μειώνεις τοὺς ἄλλους, ἐκτίθεσαι ὁ ἴδιος γιὰ τὶς γνώσεις σου καὶ τὸν χαρακτῆρα σου.

      Οἱ διαφορετικὲς γνῶμες καὶ ἀντιρρήσεις εἶναι ἀπόλυτα σεβαστὲς καὶ χρειάζονται γιὰ νὰ γίνεται διάλογος, ἀρκεῖ νὰ λέγονται μὲ κόσμιο τρόπο χωρὶς νὰ μειώνουμε τὸν ἄλλον.

      Διαγραφή