Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Η καναδική κυβέρνηση καταφεύγει σε ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ κατά των ειρηνικών διαδηλωτών της αυτοκινητοπομπής για την ελευθερία, αποδεικνύοντας γιατί Εμείς, ο Λαός, δεν μπορούμε ποτέ να εμπιστευτούμε τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ή διάταγμα).

 

Όλες οι κυβερνήσεις καταφεύγουν τελικά στην τρομοκρατία εναντίον των ίδιων τους των πολιτών όταν δεν έχουν τη συμμόρφωση που θέλουν. Είναι ένας παγκόσμιος κανόνας που επαναλαμβάνεται χιλιάδες φορές στην ιστορία. Και τώρα, καθώς οι συμμετέχοντες στο κομβόι της ελευθερίας στον Καναδά επιτυγχάνουν πραγματική έλξη ενάντια στην τυραννία του καθεστώτος του Justin "Castro" Trudeau, το ίδιο καθεστώς αποφάσισε να προβεί σε απροκάλυπτες πράξεις οικονομικής τρομοκρατίας κατά των Καναδών πολιτών, προκειμένου να προσπαθήσει να τους καταστρέψει.

Υπό τον Τριντό, η υπουργός Οικονομικών και διοικητής του WEF Chrystia Freeland ανακοίνωσε ότι ο Καναδάς θα δώσει εντολή στις τράπεζες να κλέψουν όλα τα χρήματα από τους λογαριασμούς των συμμετεχόντων στη διαμαρτυρία και να κάνουν τη ζωή τους ένα είδος οικονομικής κόλασης, και όλα αυτά χωρίς καμία διαδικασία ή κράτος δικαίου. Δεν απαιτούνται εντάλματα, ούτε αποδείξεις για οποιαδήποτε αδικοπραξία. Πρόκειται για πλήρη οικονομική τρομοκρατία που εκτελείται από την ίδια την κυβέρνηση.
 
Η ακριβής ανακοίνωσή της ήταν:

"[θα] διευρύνουμε το πεδίο εφαρμογής των κανόνων του Καναδά για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, ώστε να καλύπτουν τις πλατφόρμες crowdfunding και τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που χρησιμοποιούν. Οι αλλαγές αυτές καλύπτουν όλες τις μορφές συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, όπως τα κρυπτονομίσματα...".

Με άλλα λόγια, η καναδική κυβέρνηση μόλις δήλωσε ότι θα κατάσχει όλες τις δωρεές προς κάθε ομάδα που δεν της αρέσει. Και μάλιστα θα επιχειρήσουν να κυνηγήσουν και τα κρυπτονομίσματα. Ευτυχώς, η αποκεντρωμένη φύση των κρυπτονομισμάτων θα καταστήσει αυτή την προσπάθεια εξαιρετικά δύσκολη - αν όχι αδύνατη - για την εγκληματική κυβέρνηση του Καναδά να την πραγματοποιήσει με επιτυχία.

 Η TD Bank έχει ήδη κατασχέσει περίπου 1,4 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια που είχαν δωρηθεί στο Freedom Convoy, αποδεικνύοντας ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα συμφωνήσουν ευχαρίστως με την τρομοκρατία, την κλοπή και την απάτη που χρηματοδοτεί η κυβέρνηση, όποτε τους καπνίσει. Όπως αναφέρει το The New American:

Το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με έδρα το Τορόντο δήλωσε ότι ενεργεί βάσει διαταγής που εξέδωσε την Πέμπτη το Ανώτατο Δικαστήριο του Οντάριο, η οποία απαγορεύει την εκταμίευση κεφαλαίων που συνδέονται με το Freedom Convoy στους νόμιμους αποδέκτες τους.

Εν τω μεταξύ, μια δεύτερη πηγή crowdfunding, η χριστιανική εταιρεία GiveSendGo, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περιφρονήσει αυτό που θεωρεί άδικη καναδική δικαστική απόφαση, γράφοντας στο Twitter στις 10 Φεβρουαρίου: "Να ξέρετε αυτό! Ο Καναδάς έχει απολύτως μηδενική δικαιοδοσία στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα κεφάλαιά μας εδώ στο GiveSendGo. Όλα τα κεφάλαια για ΚΑΘΕ καμπάνια στο GiveSendGo ρέουν απευθείας στους αποδέκτες αυτών των καμπανιών, μεταξύ των οποίων δεν είναι λιγότερο σημαντική η καμπάνια The Freedom Convoy". 

Όπως έχω επισημάνει σε ένα σύντομο podcast που δημοσιεύεται εδώ, όλο αυτό το φιάσκο αποκαλύπτει την τέλεια περίπτωση χρήσης του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων - την αποφυγή της οικονομικής τρομοκρατίας και της εγκληματικής κλοπής των κυβερνήσεων. Η αποκεντρωμένη φύση των κρυπτονομισμάτων καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για τις εγκληματικές κυβερνήσεις να κλέψουν τα χρήματα των ανθρώπων... και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο.

Αυτό που ο Καναδάς, ο Trudeau και η TD Bank αποδεικνύουν εδώ για να το δει όλος ο κόσμος είναι ότι δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αφού θα συμπράξουν με εγκληματικές κυβερνήσεις για να κλέψουν χρήματα από αθώους ανθρώπους.

Με άλλα λόγια, ολόκληρη η "πανδημία" covid έκανε τους ανθρώπους να χάσουν κάθε εμπιστοσύνη στη Μεγάλη Φαρμακευτική Εταιρεία, στις κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές, στα επιστημονικά περιοδικά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τώρα, μέσω αυτών των πράξεων οικονομικής τρομοκρατίας, ο Καναδάς και η TD Bank δίνουν στους ανθρώπους 1,4 εκατομμύρια νέους λόγους να εγκαταλείψουν κάθε εναπομείνασα πίστη στα κυρίαρχα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καλύτερη στιγμή, φυσικά, αφού ο Καναδάς, οι ΗΠΑ και άλλα έθνη τυπώνουν τα δικά τους νομίσματα στη χρηματοπιστωτική λήθη. Όποιος είναι αρκετά ανίδεος ώστε να διατηρεί τα χρήματά του στις κυρίαρχες τράπεζες θα πρέπει να περιμένει ότι θα βιώσει μια ολική εξάλειψη όλων των περιουσιακών του στοιχείων σε λίγο καιρό. Τα μόνα πραγματικά ασφαλή καταφύγια από όλα αυτά είναι ο χρυσός, το ασήμι, η γη και άλλα σταθερά περιουσιακά στοιχεία που δεν μπορούν να εξαφανιστούν. Η κρυπτογράφηση έχει ένα ρόλο λόγω της φορητότητας και της ταχύτητας των συναλλαγών της, αλλά υπόκειται επίσης στην εκτύπωση ψηφιακού χρήματος που διογκώνει τις αξίες σε όλο το τοπίο της κρυπτογράφησης. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία για μια άλλη μέρα.

Παρά τους κινδύνους και τα προβλήματα της κρυπτογράφησης, είναι η τέλεια λύση για τη χρηματοδότηση ειρηνικών διαδηλωτών και την αποφυγή της κυβερνητικής οικονομικής τρομοκρατίας. 

Οι ομάδες πολιτικών ελευθεριών καταγγέλλουν την παράνομη κατάληψη εξουσίας από τον Τριντό

Όπως αναφέρει το RebelNews.com, η Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών του Καναδά καταδικάζει τη χρήση του νόμου περί εκτάκτων αναγκών από την κυβέρνηση Τριντό:

Νωρίτερα σήμερα, ο Τζάστιν Τριντό και οι συνοδοιπόροι του στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση επικαλέστηκαν τον νόμο περί εκτάκτων αναγκών, περιορίζοντας ουσιαστικά τις ελευθερίες των Καναδών που συνοδεύονται από τη δυνατότητα των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων να παγώνουν προσωπικά και εταιρικά κεφάλαια χωρίς δικαστική απόφαση, τη στοχοποίηση των κρυπτονομισμάτων και πολλούς άλλους περιορισμούς.

Ορισμένα από τα μέτρα είναι μόνιμα.

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, η CCLA δήλωσε ότι ο Τρουντό και η κυβέρνησή του απέτυχαν να εκπληρώσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επίκληση του νόμου περί εκτάκτων αναγκών, ο οποίος δεν έχει επικαλεστεί ποτέ στο παρελθόν.

"Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει συμπληρώσει το όριο που απαιτείται για την επίκληση του νόμου περί καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Ο νόμος αυτός δημιουργεί ένα υψηλό και σαφές πρότυπο για μια καλή αιτία: ο νόμος επιτρέπει στην κυβέρνηση να παρακάμπτει τις συνήθεις δημοκρατικές διαδικασίες. Το πρότυπο αυτό δεν έχει εκπληρωθεί", έγραψε το CCLA.

"Ο νόμος περί καταστάσεων έκτακτης ανάγκης μπορεί να επικαλεστεί μόνο όταν μια κατάσταση "απειλεί σοβαρά την ικανότητα της κυβέρνησης του Καναδά να διαφυλάξει την κυριαρχία, την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα του Καναδά" [και] όταν η κατάσταση "δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά βάσει οποιουδήποτε άλλου νόμου του Καναδά"", συνέχισε η οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων.

Καλώς ήρθατε στη δικτατορία του Καναδά

Στην πραγματικότητα, το καθεστώς Τριντό μόλις αυτοανακηρύχθηκε σε δικτατορία, υπό την οποία οι Καναδοί πολίτες δεν έχουν κανένα πραγματικό δικαίωμα, καμία δίκαιη διαδικασία, καμία πολιτική ελευθερία και καμία δημοκρατία. Δεν είναι ενδιαφέρον πόσο γρήγορα οι τύραννοι του Καναδά κατέφυγαν στην ανάκληση του κράτους δικαίου όταν δεν μπορούσαν να περάσουν το δικό τους;

Ο νόμος περί έκτακτης ανάγκης υποτίθεται ότι προορίζεται για σοβαρά, απειλητικά για το έθνος γεγονότα, όπως η εισβολή μιας ξένης δύναμης στη χώρα ή η προσγείωση μικρών πράσινων εξωγήινων στην Οτάβα. Αντ' αυτού, το καθεστώς Τριντό είναι τόσο αξιολύπητο και ανίδεο, που το επικαλέστηκε επειδή δεν του αρέσει πού έχουν παρκάρει τα φορτηγά τους οι φορτηγατζήδες.

Και αν ο Τριντό θα αναστείλει τη δημοκρατία για μια ειρηνική διαμαρτυρία, θα την αναστείλει για οτιδήποτε.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι η καναδική κυβέρνηση δεν έχει καμία εξουσία αν ο λαός αποσύρει τη συγκατάθεσή του. Το γεγονός ότι ο Τρουντό "επικαλείται" τον νόμο περί έκτακτης ανάγκης δεν του δίνει ως δια μαγείας την εξουσία να καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων και να ενεργεί ως χρηματοδοτούμενος από την κυβέρνηση οικονομικός τρομοκράτης. Δεν υπάρχει καμία εξουσία στην κυβέρνηση όταν ο λαός αποφασίζει μονομερώς ότι δεν θα αναγνωρίσει την εν λόγω κυβέρνηση ως νόμιμη. Εμείς οι άνθρωποι μπορούμε απλά να αρνηθούμε να παίξουμε μαζί με την απάτη τους.

Ο Τρουντό είναι ένας εγκληματίας τύραννος και στις ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας απατεώνας που εισήχθη στο ψεύτικο (στημένο) Οβάλ Γραφείο μετά από στημένες (κλεμμένες) εκλογές. Τόσο ο Τρουντό όσο και ο Μπάιντεν είναι απατεώνες και είναι και οι δύο ένοχοι για εγκλήματα κατά των λαών, κατά της ελευθερίας και κατά της ανθρωπότητας.

Η ανθρωπότητα ξεσηκώνεται ενάντια στην παγκόσμια τυραννία και την ιατρική δολοφονία

Αυτό που παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή είναι η ανθρωπότητα να εξεγείρεται ενάντια στην παγκόσμια τυραννία. Οι κυβερνήσεις του κόσμου προσπάθησαν να δολοφονήσουν μαζικά τους ανθρώπους με βιολογικά όπλα και εμβόλια και οι άνθρωποι κατάλαβαν την απάτη. Έχουν βαρεθεί, και τώρα αρχίζει η διαδικασία ποινικής δίωξης αυτών των κυβερνητικών τυράννων και η αποστολή τους στη φυλακή για το υπόλοιπο της αξιολύπητης ζωής τους.

Κρατήστε το ανάστημά σας, συνάνθρωποι. Υπερασπιζόμαστε το μέλλον του ανθρώπινου πολιτισμού απέναντι σε μια παγκόσμια συμμορία δαιμονικών μαζικών δολοφόνων που βρίσκονται στη διαδικασία κλιμάκωσης της κυβερνητικής τρομοκρατίας, του κυβερνητικού καταναγκασμού και (τελικά) της κυβερνητικής βίας εναντίον των ανθρώπων.

Γιατί, όπως είπα, όλες οι κυβερνήσεις γίνονται τελικά τρομοκράτες. Όλες τελικά στρέφονται στη γενοκτονία - γνωστή και ως "δημοκτονία".

Τώρα ξέρετε γιατί έχτισαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης covid... σχεδιάζουν να τα χρησιμοποιήσουν για μαζικές δολοφονίες ειρηνικών διαδηλωτών

Γιατί νομίζετε ότι έχουν χτίσει στρατόπεδα συγκέντρωσης covid στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ; Τα έχτισαν επειδή σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν. Και θα τα χρησιμοποιήσουν για να φυλακίσουν και να δολοφονήσουν μαζικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Αυτό ήταν το σχέδιό τους από την αρχή.

Όταν όλη η λογοκρισία, οι απειλές, η οικονομική τρομοκρατία και οι επιθέσεις με ψεύτικη σημαία αποτύχουν, θα επιχειρήσουν απλώς να έρθουν στην πόρτα σας και να σας απαγάγουν, να σας ρίξουν σε ένα στρατόπεδο θανάτου covid και να σας εξοντώσουν. Είμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή, και όλα τα στρατόπεδα θανάτου είναι έτοιμα για αυτό ακριβώς το σενάριο.

___________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου