Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ο Ερντογάν ΧΑΝΕΙ και προαναγγέλλει ΘΕΡΜΗ ΚΡΙΣΗ στο Αιγαίο : «Μέχρι το 2023 θα ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Χάνει από όλους τους αντιπάλους του στις δημοσκοπήσεις! Η ομιλία που ενδεχομένως δείχνει τι έρχεται...

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς σε νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Τζουμχουριέτ φαίνεται ότι θα δεν θα καταφέρει να επανεκλεγεί στην προεδρία της Τουρκίας καθώς χάνει από οποιονδήποτε αντίπαλο στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Αυτό κατά πολλούς δείχνει πως μέχρι τις τουρκικές εκλογές ο τούρκος πρόεδρος θέλει να κάνει κάτι στο Αιγαίο! Ενδεχομένως αυτή η κατάσταση να υποβοηθά προεκλογικά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του οποίου τα ποσοστά φθίνουν συνεχώς!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος στο εσωτερικό έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά κορυφαίων προβλημάτων, με μεγαλύτερο αυτό της οικονομίας, καταρρέει δημοκοπικά απέναντι στους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν συγκεντρώνει ποσοστό 36,4% των ψήφων απέναντι στον Μανσούρ Γιαβάς, εκλεγμένο με τo CHP δήμαρχο της Άγκυρας, ο οποίος συγκεντρώνει το 50,3%.

Λίγο μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντρώνει ο Ερντογάν, 39,4%, που δεν του δίνει όμως την πρωτιά, σε σύγκριση με τον Εκρέμ Ιμάμογλου, δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, επίσης εκλεγμένο με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), ο οποίος συγκεντρώνει το 46,7% των ψήφων.

Το 40,9% συγκεντρώνει ο Ερντογάν απέναντι στην αρχηγό του «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, η οποία ωστόσο, έστω και με μικρή διαφορά, του κλέβει την πρωτιά με 43,2%.

Τέλος, 40,5% συγκεντρώνει ο Ερντογάν αντιμαχόμενος τον ηγέτη των κεμαλιστών, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με τον Κιλιτσντάρογλου ωστόσο να μαζεύει το 42,7% των ψήφων.

Η νέα αυτή δημοσκόπηση έρχεται να ταράξει τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος αγνοώντας τα προβλήματα στο εσωτερικό του, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δυσφήμισης και κόντρας με την Ελλάδα, προετοιμάζοντας κατά πολλούς το έδαφος για κάτι!

Στην παρακάτω ομιλία, ο Ερντογάν προαναγγέλλει πως αυτό που ξεκίνησε με την άσκηση ΕΦΕΣ στην Σμύρνη με σενάριο ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ελληνικών νησιών, θα ενταθεί και το 2023, έτος, κατά το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία θα έχει εκπληρώσει τους στόχους της.


 
 
«Πᾶνος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου