Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Χρήστος Γεωργιάδης: Κανείς δεν έχει βρει ποτέ έναν ιό σε κανένα άρρωστο άτομο

 
 

… απόσπασμα από τη σελίδα 3 του βιβλίου "Breaking the Spell: Scientific Evidence For Ending The Covid Delusion» © August 2021 (Τελειώνοντας με το τσαρλατανισμό: Επιστημονική απόδειξη για τον τερματισμό της αυταπάτης Covid) του ιατρού Thomas S. Cowan. M.D.

«Στην ιστορία της ιατρικής, καμία δημοσιευμένη μελέτη δεν δείχνει την απομόνωση πανομοιότυπων σωματιδίων που θα αντιπροσώπευαν έναν ιό που προκαλεί ασθένεια από οποιοδήποτε σωματικό υγρό από οποιοδήποτε άρρωστο άτομο.

Εάν κάποιος πάρει οποιοδήποτε άτομο με οποιαδήποτε «ιογενή» ασθένεια (για παράδειγμα, ανεμοβλογιά, λύσσα, ιλαρά, AIDS ή Covid 19) η δημοσιευμένη βιβλιογραφία δεν περιέχει στοιχεία οποιουδήποτε ιού που να απομονώθηκε άμεσα από σωματικά υγρά ακόμη και ενός ατόμου που πάσχει από αυτές τις ασθένειες.

  • Κανένα ίδρυμα υγείας από καμία κυβέρνηση στον κόσμο δεν διαφωνεί [με αυτή τη δήλωση].

  • Δεν υπάρχει διαφωνία σε αυτό το σημείο από κανέναν ιολόγο ή ιατρό που εργάζεται ή δημοσιεύει στον τομέα της ιολογίας.

  • Και δεν υπάρχει καμία διαφωνία σχετικά με αυτή τη δήλωση από ιδρύματα όπως τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων - CDC (ο αμερικανικός ΕΟΔΥ), το Ινστιτούτο Παστέρ ή το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Για να αποδείξουμε αυτό το σημείο, διαθέτουμε σχεδόν 60 γραπτές δηλώσεις από κυβερνητικά ιδρύματα από όλο τον κόσμο που επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουν παραδείγματα SARS-CoV-2 να απομονώνεται απευθείας από κανέναν άνθρωπο».

Εάν ΟΛΕΣ οι ιατρικές αρχές συμφωνούν ότι δεν μπορούν να βρουν και να απομονώσουν "ιούς" απευθείας από ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ, τότε ΟΛΕΣ οι λεγόμενες ιογενείς ασθένειες είναι δεισιδαιμονία ΟΧΙ επιστήμη.

https://drtomcowan.com
 

Σημειωτέον ότι ο chrome δεν απεικονίζει το site του Thomas S. Cowan. M.D. ως δήθεν μη ασφαλές. Με firefox ανοίγει κανονικά.
 
 «Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου