Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Το δούλεμα του Κυριάκου συνεχίζεται…μετέφεραν τα εμβόλια με θερμοκρασία μεχρι -20 αντι -70

 

Τα πλάνα που έδειξε η πληρωμένη Τηλεόραση ξεγύμνωσαν τα περι ασφαλείας και πρόγραμμα “ελευθερίας”!!! Τα 2 εκ εμβόλια εγιναν 9.500 και η κοροϊδία συνεχίζεται…Η παρουσία Στρατού και αστυνομίας δείχνει οτι φοβούνται μήπως κάποιοι πάρουν εμβόλια και εξεταστούν στο τι περιέχουν ..

Η μεταφορά τους εγινε σε χαρτοκιβώτια αντι σε isobox και θερμοκρασία το ανώτερο -25 αντι για -70.Ο ψυκτικός θάλαμος με 10 εκατοστά πάνελ ουτε 15 βαθμούς κελσίου κάτω του μηδενός δεν μπορούν κρατήσουν σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος άνω του μηδενός.

Ο θάλαμος που βλέπουμε στη Φωτογραφία  δεν μπορεί να κατεβάσει θερμοκρασία κάτω από -25 με τίποτα! Απλά για πολικές θερμοκρασίες η ανάλογη ψύξη για να επιτευχθεί απαιτούνται ογκώδεις εναλλάκτες συμπύκνωσης κ φυσικά ογκώδεις συμπιεστές! Αυτό το φορτηγάκι κάνει μόνο για να διατηρήσει κατεψυγμένα κρεατα οχι εμβόλια.

Σε καμία περίπτωση δεν ξεφορτώνεις προϊόντα βαθείας κατάψυξης στο πεζοδρόμιο ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, διότι παθαίνουν αλλοιώσεις.

Ειδικός που ειδε όπως ολοι μας τη μεταφορά τους αλλα και το φορτηγό ψυγείο εκτίμησε και συμπλήρωσε οτι:

1) Ο θάλαμος αυτός δεν κατεβάζει θερμοκρασία κάτω από -25 με τίποτα!

2) Όταν άνοιξαν τον θάλαμο έστω και με -20 έπρεπε να αχνίζει από τη διαφορά θερμοκρασίας με το περιβάλλον. 3) Τα εμβόλια για να κρατήσουν χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε τέτοιον θάλαμο έπρεπε να είναι μέσα σε isobox με υγρο αζωτο, και όχι σε χαρτοκιβώτια.

4) Σε καμία περίπτωση δεν ξεφορτώνεις προϊόντα βαθείας κατάψυξης στο πεζοδρόμιο ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, διότι παθαίνουν αλλοιώσεις.

Εγώ που δεν είμαι ειδικος στο θέμα ψυγείων και μεταφορών θα προσθέσω ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στον θάλαμο πρέπει να είναι βιονικος με -70 που μας λένε και αυτός είναι άνετος με ενδυμασία ελαφριά.

5)Αν μου βρείτε θάλαμο σε φορτηγό να κατεβάζει θερμοκρασία στους -70°C και μάλιστα να την διατηρεί και σταθερή… εγώ θα πάω εθελοντής αστροναύτης στον Άρη…
 
Εάν υποθέσουμε ότι μέσα είναι φορτωμένα τα εμβόλια στα ειδικά διαμορφωμένα ψυγεία…(γιατί κάποιοι θα το υποθέσουν) τότε προκύπτουν τα εξής ερωτήματα… από πού παίρνουν ρεύμα… πόσα ψυγεία πιθανόν είναι μέσα στο θάλαμο… ποτέ έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο φορτηγό αυτοκίνητο…και γιατί να μεταφερθούν με θάλαμο ψυγείου τα ψυγεία και όχι με απλό θάλαμο… αφού το ψυγείο του αυτοκινήτου στην ουσία δεν θα έπαιζε κάποιο ρόλο;;;;
 
H Pfizer αναφέρει οτι τα χαρτοκιβώτια εχουν ξηρό πάγο που κατεβάζει την θερμοκρασία στους -70  βαθμούς..Οπως και να εχει η υπόθεση οι 3.500 στην Αμερική επαθαν παραλυσία και ειναι ανίκανοι για εργασία..Και είμαστε στην πρώτη δόση του διπλού εμβολίου!!
 
«Πᾶνος» 

1 σχόλιο:


  1. Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Βοσνίας-Ερζγοβίνης αποφάσισε, ότι τα μέτρα περιορισμού-απαγόρευσης κυκλοφορίας π.χ. locldown και η υποχρεωτική μάσκα αποτελούν παραβίαση των δικαιωμάτων παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (Δημιουργείται Διεθνής Νομολογία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή